Stressig vecka

Ojojoj vad stressig vecka det har varit i skolan nu efter lovet, 2 inlämningar och ett prov är ju inte precis chill. Men idag lämnade jag in inlämningarna och gjorde provet, sjukt skönt. Känns nästan som jag börjar ta sommarlov redan nu eftersom vädret är underbart och livet "leker" just nu förutom då att jag saknar innebandyn sjukt mycket. Har inte spelat på två veckor ju!

Menmen ikväll har jag ivarjefall varit på en väldigt grym modevisning i nöjeshallen. Åkte mest dit för att kolla på Johannas kläder som hon designat men det var ju kul att se de andras kläder också förstås. Har precis lagt in bilderna på datan som jag tog så ska lägga in dem här snart!


DAMP!!!

Om ni kollar på mitt förra inlägg ser ni att när jag skrivit plugga så istället för ett p blev det en :P
Sjukt störrigt att det blir så och det sjuka är att jag skrivit plugga två gånger i det inlägget och jag har skrivit ett vanligt p jättemånga gånger men det blir bara så ibland och jag vet inte hur jag ska lösa det, men skit samma jag låter min blogg ha lite damp!

mitt påsklov

Jaha då var det 4 dagar sen jag blogga sist och då skrev jag ju att jag skulle plugga en massa och det har ju inte gått så bra med det. Men jag har ju gjort massa annat kul till exempel hälsat på lite folk i falkenberg, kollat på eventuella boenden och bestämt boende, ätit sjukt god middag hos mina grannar (fast vi är inte grannar nu då men det är ju bara tillfälligt), jobbat *cashing*, firat påsk med underbara människor, solat med mera.

Nu idag har jag skrivit en hel del på samhällskunskapen men har typ ändå mer än hälften kvar *suck*. Naturkunskapen vill jag inte ens tänka på, jag har inte börjat plugga inför provet och inlämningen går åt skogen! Får ta tag i den imon, jag orkar inte nu men jag måste skriva lite mer på samhällskunskapen nu i varje fall.

Byebye!♥


Såhär kan de ju också se ut när man är och handlar...hahaha... ni är så sjukt roliga tjejer!♥

plugg på lovet



Det borde vara olagligt att ha massa plugg över lovet, har man lov tycker jag att man ska vara ledig och inte plugga en massa. Veckan efter lovet har vi liksom två inlämningar och ett prov, kul!

Enligt min lilla planering hade jag tänkt att göra klart inlämingarna nu på lovet så jag bara behöver plugga till provet sen nästa vecka. Men med tanke på hur mycket jag har kvar att göra på inlämningarna och hur lite tid jag har kvar på lovet så blir det svårt. Visserligen är det ganska många dagar kvar men i helgen är det full rulle!

Det blev ju inte bättre av att min gamla chef ringde mig idag och frågade om jag kunde jobba på lördag för de hade lite kris där. Pengar vill man ju alltid tjäna så det tackade jag inte nej till. Har inte varit där på nästan ett år nu sen jag slutade, men stället är nog sig likt så det ska nog gå bra.

Nu väntar plugg!

Bra start på påsklovet!

Påsklovet hittils har varit jättebra förutom en sak, warberg vann inte sm-finalen. Är sjukt besviken och blir nästan lite deppig när jag tänker på det för jag vet så många anledningar till att warberg är mer värda guldet än storvreta men de orkar jag inte skriva nu, kanske någon annan dag om jag har lust.

Men hela dagen nere i malmö med sm-finalerna var kanonbra så det blev ju en trevlig början på påsklovet. Igår sov jag länge, solade lite, var ute och gick och sen övningskörde.

Idag vaknade jag kl 14.00 vilket inte riktigt var meningen, då hade ju nästan hela dagen gott och jag hade tänkt sitta ute i solen och plugga hela dan. Men gick ut med hunden då, åt lunch och sen solade jag och duschade. Efter det drog jag till breared för att träffa 10 tjejer från innebandy-damlaget. Vi hade tänkt att äta thaimat och chilla men restaurangen var visst stängd så vi köpte med oss mat från Stantons och åkte hem till Sarah och åt. Sen har vi bara suttit där och snackat och kollat på big brother.

Nu blir det nog ett oth avsnitt innan det blir sängen, godnatt!

Galet!

Var inne på aftonbladet och kollade runt lite som jag brukar göra, då ser jag plötsligt den här artiklen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12871436.ab 

Skratta nästan så jag dog! Tänk er själva att ni går ut och gräver lite i marken för du letar efter koppar. Sen visar det sig tydligen att du förstört internet i 3 länder!!! Hahaha helt sinnesjukt ju, tycker dock att det är lite synd om den stackars 75 åriga tanten som riskerar fängelse för det här. Hon hade ju ingen aning om att det var en fiberkabel i marken ;)

Resumé!

Måste ta och erkänna att jag är riktigt usel på det här med att blogga! Jag kan hålla på att blogga varje dag i typ 3-4 veckor sen tröttnar jag och bloggar typ inte på en månad och sen blir jag sugen och börjar igen och så håller det på hela tiden, hahaha.

Tänkte i varje fall ge er en resumé på vad jag gjort det senaste.

• Jag har spelat innebandy. Nu i slutet av säsongen hade jag ungefär 3 matcher per helg så det har varit rätt jobbigt, fast väldigt kul! Men det suger så jävla mycket att säsongen är slut nu, hur fan ska man överleva?!

• Skolan har tagit rätt mycket tid som vanligt. Men nästa vecka är det påsklov och då ska jag.......plugga! Det tar aldrig slut.....*suck*

• Jag har tittat på massa innebandy och då menar jag ju såklart superligan, Warberg har ju gått till final nu! Så Malmö here I come på lördag!

• Jag har i och för sig också kollat på småbarn när de spela innebandycupen warbergsspelen eftersom jag var funktionär där och stod i kiosk och satt i sekitariatet. Gulligt att se så små barn spela som typ precis lärt sig hålla i en innebandyklubba.

• Jag har även gjort allt det där "vanliga" man brukar göra tex shoppa, fota, umgås med vänner, festa, kolla bb och andra program.

• Det har blivit vår nu! Underbart med sol och typ 15 grader varje dag, nästan. Så vi får la hoppas att solen ger mig mer energi till att blogga ;)

Nu får jag nog ta tag i engelskaläxan jag fick idag för att jag skolkade från engelskalektionen i fredags, underbart!


Såhär såg det ut för två årsen när warbergarna invaderade stockholms central, på lördag är det dags för det "blå tåget" att invadera malmö!


RSS 2.0