Älska sommarlov

Det är så himla skönt med sommarlov! Igår på dagen var jag på gekås fast inte för att shoppa, jag var där på anställningsintervju. Även om jag redan har ett sommarjobb så vill jag ha det asmycket för det verkar jättekul att jobba där. Hoppas på det bästa. Sen på kvällen hade jag nostalgi-kväll med Josefine och Isabelle. Det innebar att vi kollade på filmer som vi brukade kolla på när vi var små. Först kollade vi på bullerbyn eftersom vi alltid lekte det och sen kollade vi på sunes jul. Skojigt!

Idag har jag sovit länge och nu ska jag gå ut och lägga mig i solen om det inte är för kallt. Känner mig jätteblek så behöver verkligen sola för jag vill bli brun! Ikväll blir det bio med Julia, Christoffer och William. Vi ska se sex and the city 2, har rätt höga förväntningar eftersom jag gillar serien väldigt mycket så jag hoppas att den inte är en besvikelse. Ha det bra, och njut av sommaren! :D

Första dagen på sommarlovet

Kom på när jag redan publicerat förra inlägget att jag skrev att det var högt tempo idag men jag skrev inte var jag har gjort. Egentligen skulle jag börjat på mitt sommarjobb klockan åtta idag. Jag har fått som sommarjobb att sälja jordgubbar på torget för långås bär men det blev inget idag för att det fanns inte tillräckligt med mogna jordgubbar. Väldigt skönt för mig! Så jag har sovit hela förmiddagen sen åt jag frukost/lunch och sen gjorde mig iordning för jobb på det vanliga stället. Nu ska jag äta kvällsmat, byebye!

Tempo

De två senaste dagarna + idag har gått i väldigt högt tempo. I måndags var det först skolan, då vi bara kolla film, bildspel (hade varit kul om man kunde få det bildspelet), fikade och hade det mysigt eftersom det var sista skoldagen. Sen åkte jag hem, duschade, fixade iordning mig och sen cyklade jag bort till sparbankshallen där studenterna springer ut. Efter det var det bara hem och fira syrrans student hela kvällen.

Igår var det skolavslutning på Varbergs teater kl 11. Vacker och rolig skolavslutning som avslutades med lite tårar när man kramade om alla lärare och klasskompisar. Sen åkte jag hem och fika med familjen Klingén, en tradition sen långt tillbaka. Vid fyra tiden åkte jag hem till Hanna där alla vi 30 tjejer nian hade förfest och grillning. Alla killarna hade förfest och grillning hemma hos Linus som bor på samma gata så efter ett tag blev det att vi gick över till dom. Senare åkte hela nian hem till Robin för klassfest. Grymt kul! ♥ Sen blev det ner till stan och träffa massa folk. Vid halv två tiden gick jag hem tillsammans med Lisa, William, Christoffer och Olle.

Vill slutligen bara säga att jag har haft 10 underbara år tillsammans med alla i klassen och jag kommer sakna alla så sjukt mycket! Älskar er! Furuberg 2010! ♥

Studentbalen 2010

Idag på förmiddagen hjälpte jag till lite här hemma inför studenten (som är imorgon). Vid två tiden åkte hela familjen hem till Syrrans kompis Maria och hennes familj. Där blev det fotografering och lite snittar och dricka innan en vit cadillac kom och hämtade upp syrran och Maria och körde ner dem till balen.


Maria & Clara


Clara


Syrrans hår


Syrrans hår, inget fejk. Hennes riktiga längd och hennes egna lockar, amazing!


Pappa & syrran ♥


Clara & Maria


Den vita Cadillacen som de åkte med


Bilen, Clara & Maria


Clara & Maria i bilen


Sara, Sarah, Maria & Clara på väg ner till socitén där balen är.


Maria, Clara & Rebecka


Nytt objektiv

Med tanke på kameror som jag avslutad mitt förra inlägg med så kan jag säga att jag har köpt ett nytt vr-objektiv till min systemkamera. Det gamla var ett standard objektiv, alltså 18-55 men det nya är 55-200! :D Jag har även hittat en extern blixt som jag vill ha men den kostar 3000 så hade inte råd att köpa en sån eftersom objektivet också kostade 3000. Men jag skulle verkligen behöva en extern blixt för jag har bara den interna standard blixten i min kamera. Men jag får nog vänta till jul med en blixt, visst kommer jag tjäna pengar i sommar men efter sommarn drar ju innebandyn igång igen. Jag köpte ju ett helt nytt ställ förra hösten men måste köpa nya knäskydd, handskar och magplatta till hösten och det går på några tusen kronor så en blixt får helt enkelt vänta.


Resten av spexveckan

Här kommer mer om resten av spexveckan eftersom jag inte hunnit/orkat blogga sen i tisdags.


Onsdag: Temat var ju morgontrött. Var faktiskt rätt mysigt att gå omkring i pyjamas, morgonrock och mjukistofflor i skolan när regnet östener utanför. Fast det kändes rätt konstigt ;)


Torsdag: Vilda västern tema. Var nog det temat som jag tyckte var roligast.

Fredag var det sagoväsen som tema. Jag var pippi Långstrump men jag har ingen gruppbild att lägga ut där ni kan se det så vill ni se det får ni kolla min fb. Vi kom inte på förens väldigt sent att vi skulle ta gruppbild men då hade jag redan tagit av mig pippi-peruken eftersom den kliade så därför var jag inte med på den. Men här kommer en på de flesta andra ;)



Jag kan också passa på att säga att spexbilderna har jag lånat från fb så de är tagna med alla möjliga olika personers kameror ;)

Töntdag


Idag var det ju tema tönt vilket var väldigt roligt. Mycket roligare än emotema som var igår. Majoriteten hade instoppad skjorta, uppdragna byxor och glasögon idag. Jag hade inga glasögon, men jag hade på mig en asful grön keps, midjeväska, jeans, gammal skjorta och hängslen. Bland det bästa med dagen var att vi fick sluta redan kvart över tolv idag. Inför morgondagens tema behöver jag inte fixa någonting för temat är rough night. Så det är bara att gå till skolan utan smink, hår som står åt alla håll, pjamas, morgonrock, mjukistofflor med mera!  :)

Emo-dagen


En del av våran "emo-klass"

Så nu har man testat på att vara emo för en dag. Inte min stil precis, men kul var det ju. Imorgon är det tönt tema så idag har jag varit hos min moster och grävt runt lite i hennes utkläddningslåda. Hittade lite roliga saker. Hittad bland annat en cowboy-hatt till vilda västern temat som är på torsdag.

Det är otroligt skönt att inte ha något att plugga så nu ska jag nog kolla en film och sen sova, good night! :)

Helgen går alltid fort

Varför kan inte helgen gå lika sakta som vardagarna? Jag tror inte jag är ensam om att tycka att helgen går alldeles för fort. Lördagen gick super snabbt. Först gick jag på stan med pappa sen med mamma och Carina och efter det åkte jag och pappa till netonnet. Köpte fästen till våran nya tv som kommer på onsdag :D Idag har jag bland annat hållit på med en grej som jag inte kan säga här för det är en överraskning till syrran när hon tar studenten. Även om jag inte tror att hon kommer hinna läsa min blogg innan studenten. Nu är hon nämligen i Grekland och kommer hem på lördag, på söndagen är det balen och på måndagen är det studenten. Men jag vill inte ta några risker därför säger jag inte vad det är.

Imorrgon börjar vi 9or på furuberg våran spexvecka. Det innebär att vi har ett tema varje dag som vi klär ut oss till. Imorgon, måndag är det emo som är temat!

Snart är det över

Snart är nian över och jag ska börja gymnasiet. Ikväll gör jag mina två sista inlämningar på Furubergsskolan, låter lite sorgligt när man säger så. Men om man säger såhär att efter imorgon är det inget mer plugg som gäller så låter det mycket mycket roligare och gladare! Men nu har jag egentligen inte tid att sitta här för jag blev precis klar med träslöjdsinlämningen och ska nu fortsätta med bildinlämningen. I bilden jobbar vi med formanalys, astråkigt verkligen! Men det är bara att ta tag i det, det är ju faktiskt den sista inlämningen jag gör! :)

Jobbig vecka


Denna veckan är väldigt jobbig skolmässigt, det var därför det inte blev något inlägg igår. Idag har vi haft so-prov om kalla kriget, imorgon har vi en spanska uppgift som ska in + en spanska redovisning, på fredag har jag bildinlämning och träslöjdsinlämning. Men sen är allt över för på tisdag sätts betygen! Wihoo! Det känns verkligen som att det börjar närma sig slutet nu. Tex idag på gympan fick vi i klassen välja vad vi skulle göra så då gjorde vi saker som dra rötter, inte så seriöst men kul i varje fall!

Idag slutade vi vid typ halv tolv eller nått sånt för vi tog ut våran komptid som vi har kvar, väldigt skönt. Nu måste jag plugga innan jobbet men det känns inte så roligt när Sarahs sex and the city-box ligger här jämte och väntar på att jag ska kolla på den!

Ha det bra!

RSS 2.0