Stockholm, here we come! :)

JAA!! Äntligen har vi bokat en resa till stockholm nu. Det blir jag, mamma och pappa som åker för Clara har inte ledigt mer än två dagar i rad och hon kunde typ inte byta pass. Vi ska vara borta i tre nätter, vi ska bo på ett hotell som låg bara någon kilometer från city och centralstationen. Vi har inte planerat vad vi ska göra där än men vi ska i varje fall shoppa och kanske gå på bio på cosmonova. Jag har bara gått på bio på cosmonova en gång innan för många årsen så vill gärna göra det igen. Vi åker torsdagen den 23 Juli och kommer hem söndagen den 26 Juli.

Söndag

Idag har jag varit på gekås med familjen. Köpte inga kläder vilket jag inte brukar göra där men de har många andra billiga saker. Jag köpte:
- kollegieblock
- ny stiftpenna
- två filmer
- en kalender (jag tänkte bli lite bättre på att komma ihåg saker)
- hårinpackning

Sen gick vi in på net on net och då köpte jag en billig liten rosa mus med sladd. Min vanliga trådlösa har nämligen gått sönder för att jag har råkat tappa den i golvet så att en knapp är intryckt hela tiden. Pappa har försökt laga den men det går inte. Och jag kände att jag inte orkar lägga massa pengar på en ny sån mus så jag köpte en minimal enkel mus.

Dålig uppdatering

Nu har det varit lite dålig uppdatering den senaste tiden men när det är sommarlov och så underbart väder som nu så sätter man sig inte vid datorn i första hand. Igår hade vi en hemlig resa med fotbollen. Vi visste bara hur långe vi skulle vara borta och vad vi skulle ha med oss. Alla hade olika gissningar och det var kul och höra vad alla trodde. Jag själv trodde att vi skulle göra någonting inomhus först (vi hade med inomhus skor) och sen att vi skulle bada. Jag hade halvt rätt. Vi började med att vara på Arosfortet som ligger i Halmstad, vi blev indelade i lag med fyra i varje lag. Tränarna och de föräldrar som hade kört dit var också med och bildade två lag.

För alla er som inte vet vad Arosfortet är så är det som tv-programmet fångarna på fortet ungefär. Varje lag går runt själva i korridorerna och testar de olika cellerna. Man hade en särkild bricka som gjorde att man kom in i cellen och det var även den som höll koll på hur många poäng man fick. De olika cellerna var värda olika mycket beroende på hur svåra de var. När man misslyckades med en cell så började en rödlampa blinka i taket och om man inte tog sig ut innan 20 sekunder så blev det kolsvart i cellen och då blev det svårare att hitta ut. Det fanns många olika celler med olika uppgifter, på vissa skulle man tänka och på vissa så var det typ som en hinder bana man skulle klara av. Jag tyckte det var sjukt roligt att vara där och åker gärna dit igen eftersom mitt lag inte klarade så många vill man gärna ha revansch. Jag rekommenderar er att åka dit om ni är ett gäng som vill göra något kul :)

Efter det åkte vi till en strand där vi var resten av dagen och grillade, badade, solade och gjorde några roliga tävlingar/lekar. Efter det köpte de flesta glass och sen åkte vi hem. Jag hade det väldigt roligt och det tror jag de flesta andra hade också.


<3


Jag har levt och jag har lärt, genom tårarna och skratten har
jag lärt mig vem jag är.

Jag är kokt!

Hej allihop, ser ni en människa som liknar en kokt kräfta på stan så behöver ni inte bli rädda för det är bara jag. Igår var jag på stranden med lite kompisar och dum som jag är smörjde jag bara in ansiktet med solkräm. Så nu har jag helt illröda ben, armar och axlar! Skitfult och så gör det jätteont. Så idag har jag hållt mig inne medans alla andra är på stranden. Ikväll ska jag träna fotboll som jag verkligen inte har någon lust med men som tur är, är det sista träningen sen har vi ett litet uppehåll och sen börjar vi träna inför cupen. Ikväll efter fotbollsträningen blir det ju i varje fall kul, då ska jag till stan med Hanna och Evelina. Fast jag vet inte vad jag ska ha på mig så jag inte ser ut som en kokt kräfta.
Nu ska jag ringa min chef, hejdå! :)

Måndag på stranden

Idag vid ett tiden åkte jag, Hanna och Julia ner till stranden. Vi badade och solade och sen kom Evelina ner också. Då badade vi igen, solade ännu mer och gick och köpte glass utav Denice som jobbar i kiosken på Kåsa. Efter ett tag åkte vi hem och jag gick ut med Cirrus. Nu har jag ätit kvällsmat och så, har faktiskt inga planer för ikväll. Kanske drar jag över till Josefine och Isabelle beroende på när de kommer hem från frillesås.


Sommarlov<3

Söndag


Jag vet att det är måndag nu men just nu bloggar jag i efterhand så jag har inte skrivit fel på dagen.
Jag vaknade klockan 11 och gick upp och gjorde mig iordning och sånt och började rensa ut mitt rum tillsammans med pappa. Sen fick jag ett sms av Hanna om jag ville hänga med hon och Lisa till stranden. Så vid halv tre cyklade vi till stranden och Felicia hängde också med. Vi cyklade till kåsa och la oss på klipporna och solade. Efter ett tag kom Filip J, Benjamin och Ted med Teds båt så vi simmade ut i det sjukt kalla vattnet till den och satte oss där och lyssnade på musik, pratade och åt bullar. Sen simmade vi tillbaks och la oss och solade. Sen cyklade vi hem till Hanna och satte oss och pratade utanför hennes hus en stund.

När jag kom hem gick jag ut med Cirrus och sen åt jag kvällsmat. Sen satt vi och kollade runt på hotell i Stockholm och kollade vilka datum som passade bra för vi ska eventuellt åka till Stockholm i sommar eller precis när skolan börjat.

Nu har jag ätit Ben & Jerry glass för första gången i mitt liv. Sjukt gott var det, familjen köpte tre smaker som vi smakade på eftersom mamma och pappa inte heller ätit det. Den jag tyckte var godast var typ vaniljglass med vitchoklade bitar och så.

Midsommarhelgen



Ni får ursäkta för den dåliga uppdateringen under midsommarhelgen men jag har inte hunnit. Midsommarafton var sjukt kul som det alltid är med de "midsommargänget" som jag firar med. En liten rolig grej som hände precis när vi kommit dit var när hon som ägde stället berättade lite om vad saker och sånt fanns, så säger hon helt seriöst "Och ingen sprit är tillåten". Då var det många vuxna som blekna i ansiktet. Men som tur var så skojade hon. Men det var väldigt kul att se de vuxnas reaktion. Det blev mycket jordgubbar och annat gott, det ända som förstörde lite var att det blixtrade och åskade på kvällen. När vi skulle gå och lägga oss så blåste Anna och jag upp hennes dubbel luftmadrass så den blev stenhård och på morgonen när vi vaknade låg vi på golvet. All luft hade åkt ut, fast jag sov ändå väldigt skönt.

Vi hade även roligt dagen efter då de flesta var bakfulla och trötta. Och jag kan säga att min pappa var en utav dem. Sedan åkte vi hem och så.

Midsommarafton

Idag är det midsommarafton om någon missat det. Självklart ska jag fira med "midsommargänget", vi har firat så länge jag kan minnas. Midsommargänget består av min familj, två familjer från Halmstad, Ett par från Varberg och ett par från Falkenberg. Vi brukar alltid sova över där vi firar så vi har ofta firat på vendelsö men inte de senaste åren. I år ska vi fira på ett ställe som heter Carlsberg (inte ölen carlsberg!). Det är typ ett bed & breakfast ställe som vi har hyrt. Det kommer bli kul fast det hade ju såklart blivit roligare om det hade varit fint väder. Nu måste jag packa vi ska åka om typ 50 min.

Hoppas ni får en bra midsommar/ Maja

Onsdag

Idag var jag först hos Felicia där även Hanna var sen åkte jag hem för att ut och gå med Cirrus, som inte är så kul. Efter det åt jag och så och sen cyklade jag till jobbet. Efter jobbet var det bara snabbt hem och göra sig iordning. Vid sju kom Carina och Bertil från Falkenberg och hämtade mig och mamma så åkte vi med dem till Köksplaneringen/ electrolux home där pappa jobbar.

De skulle nämligen inviga den nya ballingslövs avdelningen i butiken så de hade en fest för speciellt inbjudna. Det var kanske runt hundra människor där och alla var typ vuxna för barn fick inte vara med utom de änställdas barn förstås. Det var en väldigt trevlig fest med fina kök, god buffé och Sara Löfgren som uppträdde. Hon sålde även sin nya skiva där som hon släppte nyligen och man kunde få den signerad om man ville. Sen kan jag säga att Robert Wells faktiskt var där, men han var bara där som gäst/kund som alla andra människor fast  han fick ju då mer blickar på sig än vilken annan kund som helst.


En tablettask som man fick om man ville.

Facebook

Nu har jag skaffat facebook så ni vet. Jag har inte skaffat det tidigare för jag tyckte inte att det verkade så kul och så är man ju redan medlem på typ tusen olika såna här saker. Men nu har Clara övertygat mig att skaffa det. Så än så läge har jag inte så många vänner. Så lägg gärna till mig som vän.  Men ni behöver inte vara oroliga, jag  tänker inte överge min lilla blogg för facebook.

Igår och idag

Igår vaknade jag vid halv 12 och då frågade pappa vad vi (resten av familjen) ville göra. Clara sa självklart att hon ville övningsköra, jag tänkte lite och kom på att jag ville till ikea. Så vi satte oss i bilen och Clara körde till ikea. Där köpte vi mest saker till mitt rum. Jag fick en till spegel, lampor och ett skåp m.m. Spegeln har vi satt på väggen framför mitt skrivbord och på varje sida om spegeln så sitter en sån där lång hållare med fem lampor på varje så det typ blir ett sminkbord. Jämte skrivbordet på väggen så sitter skåpet och där i har jag mina smink saker och sånt.

Idag har jag rensat undan alla gamla skolpapper och sånt som fyllt mitt skrivbord så nu är det inte stökigt för första gången på länge. Sen vid lunch tid gick jag hem till Isabelle & Josefine och hjälpte Isabelle att laga mat och åt där. Senare idag ska vi åka och hyra film och sen ikväll ska vi ha filmkväll. Vi ska se på tre stycken, vilka har vi inte bestämt än. Ha det bra! :) 

Första dagen på sommarlovet

Det känns helt konstigt att jag har sommarlov! :) När jag t ex pratade med Hanna innan så frågade hon vad jag skulle göra imon och jag tänkte nästan säga att jag borde plugga lite men så kom jag på att vi har sommarlov att man är fri hela dagen! Idag sov jag länge och sen kollade jag in Josefines laptop som hon fick igår. Efter det var jag med Isabelle.

Egentligen skulle jag ha spelat match idag men eftersom jag missat många tränningar den senaste tiden så kände jag mig inte i form för det. Jag känner mig inte ett dugg motiverad heller. Jag ska i varje fall spela klart denna säsongen sen så får jag se om jag ska fortsätta spela nästa. Men som det känns just nu så vill jag inte spela mer fotboll nästa år. Jag bara önskar att innebandyn kunde pågå hela året. Innebandy är världens roligaste sport att spela och kolla på enligt mig. Jag ska förresten köpa gymkort snart och då kommer jag nog bli värsta träningsfreaket för det är så kul att träna på gym.
Ha det bra!:)

Sammanfattning av skolavslutningen

Först när jag vaknade på morgonen blev jag skitglad för jag kom på att det bara var någr timmar kvar tills vi var fria från skolan. Sen kollade jag ut och såg att det spö regnade och blev väldigt besviken. Men så tänkte jag att inget ska få förstöra denna skolavslutningen, jag ska ha kul idag och ikväll även om regnet öser ner. Man kan ju faktiskt inte förvänta sig så mycket eftersom vi bor i Sverige.

Skolavslutningen hade vi som vanligt på Varbergs teater. Det var många fina uppträdanden och sen på slutet var det fokus på att niorna slutar. Lite tråkigt att niorna slutar för jag vill absolut inte dela korridor med de småskitarna som gick ut sjuan nu, de är så jobbiga! Men det blir väl lite bättre för nu tar ju vi 94:or över furuberg!

På kvällen cyklade jag först till Erika där vi hade förfest och sen när klockan var vid tio typ hade vi tagit oss ner till stan efter att ha cyklat lite omväg till Felicia och så. Först gick vi ner till sociten där träffade vi lite Almers barn och så stannade vi där ett tag. Senare drog vi oss upp till torget och där träffade vi massa annat folk. Jag gick och la mig vid 2 tiden.

Min outfit på skolavslutningen


Sammanfattning av studenten

Det började inte så bra för vår familj när vi skulle ge oss iväg till studenten för vi kom på att mamma hade ju ingen cykel eftersom den har blivit stulen, så då fick hon låna en utav grannen och vi trodde det bara var att ge sig av. Men när min storasyster ska ta sin cykel upptäcker hon att den har punka! Och vi kunde inte ta bilen dit eftersom att vi såg hemifrån att det var kö i nästan hela willys backen så hon fick ta en herrcykel! Hahaha det måste sett jätte konstigt ut eftersom den var skit hög.

När vi kom fram var det hur mycket folk som helst där, så vi började med att leta upp vart alla esteter stod och sen hittade vi skylten som det stod Elias på med en jättegullig bild. När han kom tog jag lite bilder på han och gav han en ros. Sen försvann han med sina kompisar till flaket där esteterna åkte och vi letade sedan upp det och tog lite bilder m.m.





Sen åkte vi hem till Elias och åt och massa. Fast efter en stund åkte han ju vidare på förfest, och sen till oskars. Men väldigt mycket trevligt folk stanna ju kvar ganska länge efter det och vi åkte hem vid ungefär halv 12. Han fick väldigt många presenter som var typiska flytta hemifrån grejer. Utav oss fick han en stav mixer och en bok med massa olika recept på smoothies eftersom han gillar smoothies väldigt mycket.


Förlåt

Förlåt för väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna och för att jag inte lagt upp bilderna från studentbalen. Men i söndags när jag skulle lägga in bilderna så behövdes kameran laddas och efter jag gjort det så orkade jag inte för jag var jättetrött. Och i måndags och tisdags kväll har pappa grejat lite med min dator. Så jag hoppar över att  lägga in bilderna på alla snygga klänningar på studentbalen.

Idag har jag först varit i skolan då vi typ städade skåpen och lämnade in nycklarna och sen kollade vi på fotbollsmatchen mellan sexorna och lärarna. Lärarna vann med typ 5-0 men i typ sista minuten så fick alla sexor gå in på plan och då lyckades de göra ett mål. I eftermiddag har jag jobbat och varit ute och gått med Cirrus.

Imorgon kommer jag nog inte blogga så det är lika bra att jag bloggar om morgon dagen nu. Först skola och då ska vi kolla på niornas uppsättning av musikalen grease och sen ska vi kolla på film. sen på eftermiddagen så är det utspring för alla studenter och då ska jag dit och ge en ros till Elias och så. Efter det ska jag hem till han och fira.

Ha det bra!:)

Snabbis

Hejs svejs,
Nu ska jag äta och göra mig iordning sen kommer Erika hit och då cyklar vi till studentbalen för att kolla på alla snygga studenter. Jag kommer ta med mig kameran så ikväll får ni kanske se lite bilder från det. Ikväll kommer jag även att lägga in lite bilder från igår kväll när jag var i falkenberg. Ha det bra så länge! :)

Bilder från tjejkvällen i fredags


Felicia &Lisa


Elin, Felicia, Lisa & Hanna


Sara


Erika


Hanna, Sara & Erika


Elin & Felicia


Jag är fett grym på att göra caffelatte! ;)


Sara bjuder på sig själv när de sjunger för mig xD


Den väldigt kladdiga kladdkakan med, grädde, jordgubbar & glass till

Mellan dessa bilder har jag tagit jättemånga men dem får ni inte se.


Hanna (blöt i håret) :)


Detta var en sjukt rolig kväll som jag inte kommer glömma! <3 :)
Tack för att ni kom tjejer<3


Bråttom

Nu har jag lite bråttom måste göra mig iordning för vi ska till Falkenberg ikväll. Jag hinner tyvärr inte lägga in bilderna från igår idag men jag får göra det imorgon. Jag har i varje fall lagt in de på datorn. Jag trodde jag skulle lägga in de här men eftersom jag sov till tolv idag och åt frukost kl halv tre så får det bli imorgon. Det kommer också kanske lite bilder från vandringen imon. Hejs svejs!:)<3

Fredag

När jag kom hem från skolan idag låg min nya systemkamera på köksbänken. De ringde från butiken igår och sa att den hade kommit och idag hade pappa åkt från jobbet för att hämta den. Fast jag han inte pilla med den när jag kom hem. När jag kom hem så städade jag, bakade kladdkaka, dukade, hjälpte mamma med maten och gjorde mig iordning. Sen vid kvart i sju han jag börja starta upp kameran. Vid sju stack familjen hemifrån och tjejerna i klassen anlände. Vi åt och drack och har skrattat sjukt mycket. Och så har vi tagit massa kort med min systemkamera och Hannas och Erikas. När vi åt kladdkaka så blev vi riktigt flummiga men de bilderna vi tog då är hemliga för det är väldigt kladdigt och lättklätt. När vi åt så började det med att Sara råkade få lite grädde i ansiktet och flummmiga som bara vi kan vara så tog alla grädde i ansiktet och Sara posade med skit mycket grädde i ansiktet. Sen kom vi på att vi ville bada så vi tog av oss tills vi bara hade bh och trosor. Sen sprang vi ut i trädgården och tog vattenslangen och sprutade på varandra. Hahaha fy fan vad kul men kallt det var. Undra hur många som är sjuka på måndag? Fast Elin gjorde det inte, hon stod istället jämte och plåtade det hela men de bilderna får ni absolut inte se. Ni får inte heller se de bilderna när vi står och försöker torka våra underkläder med en hårfön xD

Imogron kommer jag nog lägga in massa bilder från kvällen så håll utkik efter det.

Onsdag

Idag har det varit en sjukt slapp skoldag. Eller egentligen så var den inte så slapp men vi hade äs hela dagen och självklart fick jag inte pluggat lika mycket som jag borde gjort. Men jag och Elin oljade faktiskt klart våra slevar. Jag hade tänkt att gör det mesta på träslöjds arbetet och plugga lite no. Men istället blev det lite no, sitta och prata och ha krig mot Alvin med överstrykningspennor. Först fick jag ett rosa streck i pannan och sen fick jag några på typ halsen/nacken. Jag målade han lite men tyvärr var det han som hade övertaget. Som tur var gick det väldigt enkelt att tvätta bort strecken. Det var väldigt kul att ha krig men så kom Linda och såg vad vi gjorde och blev arg och typ sa att vii bettede oss som tre åringar. Men någon gång så får man väl vara lite barnslig xD 

Vid tolv slutade vi och cyklade hem, jag hade följe med Lisa och William hem. När vi kom till Williams hus så var det några småbarn där utanför som jag har träffat innan när jag har varit ut med min hund. då har de typ frågat vad jag hette och så som småbarn brukar göra. Idag så typ skrek de "Hej Maja" och så skrek de hej till William och så sa de typ "Vi känner Maja". Jag börja typ skratta för jag har pratat med de två gånger innan bara och nu känner vi tydligen varann ;)

Nu ska jag strax åka och jobba, hejs svejs! :)

House

Nu här jag precis sett klart dagens House-avsnitt. Det var det mest känsloladdade och sorgligaste House-avsnittet som jag sett i mitt liv. Och jag har kollat på House i någr år nu. Trots att jag inte gillat personen Amber som även kallats "satmaran" så blev jag nästan tårögd när hon nu dog i detta avsnittet. Det var så sorgligt när Amber hade bypass och hon låg där i sängen och tog förväl av Wilson. Och inte nog med att Amber dog så var House nära på att dö igen. Detta avsnittet och förra avsnittet var typ sammanhängande de utspelade sig under en väldigt kort tid. I förra avsnittet fick House först hjärnskakning och sen hjärtinfarkt för att han utsatte sig själv för olika saker. I detta avsnittet när han sen fick en hjärnblödning så trodde jag verkligen att han skulle dö. Musiken var sorglig och allting, men så plötsligt lyfter han sakta på ögonlocken. Och jag blir skitglad. Sen slutar det och tv4-hallåan säger att detta var sista House-avsnittet för säsongen och att det kommer tillbaks i höst. Hur ska jag klara mig utan House i ungefär 4 månader!?

För er som inte ser på House kan jag säga att ni har missat en sjuktbra tv-serie med en fantastisk huvudperson som helt enkelt är bäst. (Fast jag skulle inte vilja ha en sån person som läkare eftersom han är så galen). Det är i alla fall en väldigt underhållande tv-serie som innehåller många olika saker.


Hugh Laurie som spelar Dr. House

Ojojoj!

Ni måste kolla länken här nedanför. En 5 m lång skit ful fisk. Kanska coolt men ändå läskigt med en sån stor fisk.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5289044.ab

RSS 2.0