Fredag

Okej skolan idag var rätt cp faktiskt, först engelska, sen matteprov, sen musik och sen lunch och efter lunch så har vi ju gympa. och idag skulle vi vara i simhallen och göra livrädning och sima lite vanligt. Så när vi simmat ett tag så ut bröt ett vattenkrig (vet inte hur det börja), det var skit skoj tills våran gympalärare och badvakten sa till oss. Efter gympan var det so, började med ngn revolution :/ sista lektionen var no, och alla är alltid så trötta på den lektionen så det blir ganska flamsigt och rörigt. Maj och William pratade vitaminer, Elin satt och rita, Oskar , Max och Felicia planerade hur de skulle bo på mars och Sara och Filip började tjafsa lite och sen övergick det till suddkrig. hahaha det var skitkul att bara sitta och lyssna och kolla på alla ;P

Ikväll var det match i Horred mot viskadalen som är skit dåliga! Och domarna var ännu sämre! Golvet var också väldigt dåligt, de har parkettgolv! Så jag hade ganska mycket problem med skorna och Ellen och Felicia skrattade bara åt mitt sko problem.
 Domarna dömde bort två mål som vi gjorde som var inne! så det blev 2-2, faast vi hade allt spel och skott statistiken (om man hade tagit den) hade blivt ungefär 110-5 till oss typ. inte fick vi någon uppvärmning heller typ och i början av tredje perioden så fick jag huvudvärk och strax efter det gjorde vi mål så då sa jag till Mats att jag hade ont i huvudet. Så han sprang upp på läktaren och fick en huvudvärkstablett av sara och sen när det blev ett bra läge så sprang han in på plan med vatten och tablett till mig. Tack Sara<3 :)

Torsdag

Matchen igår gick inte bra! Det kändes typ som att jag var fast klistrad i golvet jag hade ingen fart i kroppen överhuvudtaget. Vi förlorade med 4-1. Men det är bara att ta nya tag för imon möter vi viskadalen. Igår fick jag även veta hur det kom sig att bua vann över åsa, åsa trodde att det skulle vara lätt att slå bua så de skickade ner sina 96or till bua för att spela och därför gick det inte så bra. För visst skulle det vara ganska omöjligt för bua att slå åsas 94or. ;)

Den där tre timmars skrviningen idag gick faktiskt ganska bra, tiden gick väldigt fort. Nu sitter jag och övar engelska glosor som är tills imon, jag har även matteprov imon. På gympan imon ska vi till simhallen, usch det är så tråkigt! :/
Ha det bra ;D

Onsdag ;)



Ånej, jag hade precis skrivit ett helt inlägg och så hände någonting och så försvann allting jag hade skrivit! Jag får väl börja om då men jag skriver inte så mkt denna gången. Idag var det väl en helt okej dag, Felicia och Sara läste bla småbarns böcker för mig, det är ju sååå bra på det ;)  Efter skolan så åkte vi till kvantum och köpte godis som vi ska ha imon. Vi ska skriva en uppsats i tre timmar! :O Jag kommer fan aldrig klara att sitta helt still och skriva in tre timmar! Det är som ett prov typ så man får ju inte prata heller! Nu måste jag gå och packa mina målvaktskläder för jag ska snart åka till Vinberg och spela innebandymatch, vinberg är ganska bara men jag tror ändå vi kan ha en bra chans. 
Ha det bra! :D 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0