Hjälp?

Nu har jag inte bloggat sen jag var sjuk men jag har haft så mycket att ta igen eftersom jag missade en hel vecka i skolan att jag inte har hunnit blogga. Fast jag har hunnit göra en header som jag är nöjd med men det funkar typ inte när jag ska lägga in den här. Jag gör som det står att man ska göra på designadinblogg.se men det funkar ändå inte. Om någon har något tips får den gärna hjälpa mig. Som ni märker har jag bytt till vit bakgrundsfärg bara för att det skulle passa till headern. Nu ska jag försöka blogga lite mer men ikväll blir det inget längre inlägg.
Ha det bra! :)

skinnjacka & skor


Jag har beställt denna skinnjackan nu, hoppas
jag får den snart. Jag är glad att jag hittade
denna för mamma hade rabatt kupong där jag
köpte den så den blev inte så dyr! :)



  
Jag tror jag ska köpa dessa skorna om jag hittar
de i någon affär här i varberg. För skor vill jag gärna
prova innan jag köper dem och dessa hittade jag
på internet.

Uttråkad!

Att vara sjuk är vekligen jobbigt.  Då menar jag inte bara för att man mår dåligt utan för att man blir så uttråkad. Egentligen borde jag plugga jag kommer ju få göra tre prov nästa vecka + ett arbete. Men jag orkar inte. Det borde lärarna förstå att när man sitter här med feber, kan knappt andas genom näsan för man är så förskyld och halsen bara värker så har man inte lust att göra ett arbete om Shakespeare.  Eller lära sig nån not grej, eller ett arbete om Erasmus, eller plugga massmedia eller spanska. Så jag går här hemma och känner mig stressad över skolan, men orkar inte tänka. Jag låg framför tv:n nästan hela dagen igår och jag har ingen lust att sitta framför datorn eller kolla på tv idag. Jag är verkligen uttråkad. En annan sak jag hatar med att vara sjuk är att jag kommer säkert missa två matcher på lördag.

Tisdag

Idag började jag med teknik första lektionen. Var väldigt nervös eftersom vi hade muntlig redovisning på vårt teknik arbete. Jag trodde att jag skulle behöva redovisa först men vår lärare tyckte att vi skulle börja nerifrån klasslistan denna gången så jag slapp börja. Men man vill inte vara sist heller, jag hade gärna varit någonstans i mitten. Jag är lite besviken på mig själv att jag glömde säga två saker om utvecklingen på redovisningen. Men Carolina sa att bara jag har med det på det skriftliga arbetet så är det okej. 
Efter tekniken så var det spanska (väldigt deprimerande). Spanska har verkligen blivit kasst när vi fick ny lärare. Eller man kan kanske inte kalla henne lärare eftersom hon inte är utbildad.

I eftermiddag har jag typ bara övat lite spanska och sen tränat innebandy med 92-93. Jag ska även vara med som reserv på deras match i Sandö på lördag. Men tidigare på lördagen ska jag ha hemma match på PS mot varla. Nu ska jag snart gå och lägga mig, godnatt. Ha det bra! :)

Söndag

Sorry att jag inte bloggat på några dagar nu men vårat internet har varit lite konstigt i helgen för pappa har köpt nån ny grej till datorerna som han hållde på att installera i helgen. Men nu funkar det utmärkt. Idag har jag varit i kyrkan på gudstjänst, var väldigt skönt att den bara var i 50 min. Så nu ha jag bara tre gånger kvar att gå.
Efter kyrkan stack jag hem hämtade min väska och sen cyklade jag till PS. Vi hade match mot viskadalen, de är ett sånt lag som egentligen ite har något spel, de bara springer runt och slår med klubborna. Jag störde mig väldigt mycket på att de stod i målgården ett antal gånger. Vi vann med 7-1 men egentligen skulle vi vunnit med 7-0 för de stog i målgården när de gjorde mål men domaren såg inte det.
Nu har vi bara fem matcher kvar att spela och nästan alla andra har tre kvar. Om vi vinner de fem matcherna vi har kvar så kommer vi komma trea i serien. De lagen vi har kvar att möta har vi vunnit mot innan i år men mycket kan hända i en match så inget är säkert. Den match jag är mest orolig för är mot Falkenberg för vi brukar ha lite svårt för dom även om vi vinner. De lag vi har kvar är: Halmstad IBK, Särö/kullavik IK, Varla IBK, Bua IF och Falkenberg IBK.

Ikväll har jag varit hos Josefine och Isabelle. Först drack vi te och prata och sen kollade vi på beck. Imorgon är det studiedag vilket är väldigt skönt fast det lär nog bli plugga hela dagen nästan. Men jag ska nog träna också eftersom vi inte har någon träning. Sparbankshallen är nämligen upptagen, det är wic-match. Sista serie matchen för dom, på torsdag börjar slutspelet.

Jag ska försöka göra klart min blogg design så snart jag bara hinner men det är lite mycket i skolan och sånt nu. På tre veckor har vi: 4 prov, en muntlig redovisning, två skriftliga abeten och en massa vanliga läxor också. Jag ska i varje fall blogga så ofta jag hinner. Ha det bra! :)

Onsdag

Hejhej,
Nu sitter jag och bloggar på min nya laptop som jag fick igår. Det är en HP med 17 tums skärm. Den funkar väldigt bra och så fort jag har tid ska jag flytta över alla saker från den gamla datorn till den nya och sen flytta ut den stationära datorn från mitt rum. Ska bli väldigt skönt eftersom jag har så litet rum. Idag har jag och pappa varit och köpt en trådlös mus, en ny musmatta, en lampa till laptopen och så köpte jag även en film.
Nu har jag precis tränat innebandy, jag spelade faktiskt ute på plan idag. Jag var värsta förvirrad eftersom jag stått i mål i typ tre-fyra år. Anledningen till att jag spelade ut idag är att mina knän gör väldigt ont efter tre träningar och en match på tre dagar. 

Skolan idag så hände inte mycket mer än vanligt. På gympa lektionen så hade vi Magnus Svensson som gympalärare typ. När jag fick höra att vi skulle ha han så tänkte jag typ att vi skulle göra lite roliga övningar så man lärde sig lite och sånt utav nån som verkligen är bra. Men så var det inte, vi körde en innebandy turnering på små mål. Det kändes nästan lite meningslöst att han var där eftersom han typ inte gjorde något mer än att skriva upp vilket lag som gjorde mål och så. Vi hade ju lika gärna kunnat ha våran vanliga gympa lärare som nu bara stog och tittade på. Men vi hade ändå kul och mitt lag vann finalen :) och det var inte för att jag var med kan jag säga. Hanna J som var i mitt lag skyddade i varje fall ett skott från Love som kunde blivit mål och det har Hanna bevis på. Kolla bara hennes arm ;)

Nu ska jag läsa i genom spanska glosorna en gång och sen gå och lägga mig. 
Ha det bra! :)  

Måndag

Nu blir det ett väldigt kort inlägg om idag, men det har inte hänt så mycket idag. Först var det bara skola sen åkte jag hem, städa mitt rum, plugga lite spanska och sen träna. Sparbankshallen var faktiskt inte upptagen idag, vilket den varit alla måndagar utom en i februari och vi kommer inte få träna där mer i mars nu. 
Efter jag hade tränat med mitt vanliga lag så kände jag inte av så mycket i knäna men sen stannade jag ju kvar för att träna med 92-93orna. Och nu sitter jag och har skit ont i knäna. De är illröda, varma, svider och gör ont. Jag ska ju inte klaga en massa det brukar ju inte bli så här illa. Jag tror det beror på att jag spela en match igår där jag fick använda knäna väldigt mycket och att jag hade två träningar idag.
Jag har förresten kollat serien nu och vi ligger ganska bra till även om vi ligger femma just nu, för vi har två elr tre matcher mindre spelade än de som ligger före oss. Det är störigt att vi har två inställda matcher och det beror på att halmstads tränare tydligen inte kan bestämma en tid då matchen ska spelas och sen ringa till våran tränare. Den andra inställda matchen vet jag inte om den är hemma elr borta.
Ha det bra! :)

Söndag

Gick upp vid kvart över åtta idag och cyklade sen till kyrkan som började halv tio. Jag har nu gått på 16 gudstjänster alltså bara 4 kvar. Efter det cyklade jag hem, åt och packade. Sen var det match mot läjet som började halv tre. Det var väldigt dåligt att vi bara fick 20 minuter på oss att värma upp, det kändes väldigt stelt i första perioden. Matchen var jämn och alla hade en enorm vilja att vinna som alltid mot läjet. Jag vet inte hur många gånger någon ramla in i sargen men det är alltid tufft mot läjet och Felicia J och Kajsa Botin hade sina närkamper med varandra som vanligt. Trots att det inte gick jättebra för mig så vann vi med 4-3. När jag kom hem igen så gick jag och la mig lite för jag hade skitont i huvudet, så i kväll har jag bara slappat.
Ha det bra! :)

RSS 2.0