Grattis på 20-årsdagen syrran!

Vet inte om jag har tillgång till internet imon när jag åker till London så därför tänkte jag nu skriva ett "grattis inlägg" till min kära storasyster som fyller 20 imorgon!

Grattis, 20 år är sjukt mycket! Har inte träffat dig på 15 veckor nu, sjukt länge är det. Saknar dig mer än vad jag trodde att jag skulle göra när du åkte. Innan dess hade vi ju inte varit ifrån varandra mer än typ en vecka i taget. Blev väldigt tomt när du åkte, som tur är finns skype som fyllde tomheten lite. Men vi syns ju imorgonkväll. Hoppas du får den bästa 20-årsdagen även fast du ska jobba på eftermiddagen!

 
Älskar dig, tro det eller ej men du är en grym storasyster! ♥



London here I come!

Okej, uppdateringen har ju varit bra det senaste eller inte! Men har ju haft massa plugg och grejs och nu måste jag sova för imon åker jag till London och kommer hem på torsdagkväll. Ska träffa syrran, kolla på lite saker, musikal bland annat och så blir det förhoppningsvis shopping! Men innan jag somnar ska jag kolla ett avsnitt av oth, god natt!

P.S. Jag skriver om läjets matchen när jag kommer hem.

Vinbergs IBS - Capricorn IC

Gårdagens match med damlaget gick inget vidare bra. Vi har alldeles för svårt att göra mål och för lätt att släppa in mål. Det var värst i sista perioden, totalt förlorade vi med 7-0. Men det är egentligen inte resultatet som är det viktiga utan det är insatsen. Jag tycker faktiskt att vi kämpade på bra trots att många redan hade spelat en match precis innan.


Capricorn IC - Gällareds GOIF

Match med 94-laget igår (söndag), vi vann med 6-3. Men det bästa var inte att vi vann, det bästa var att vi var tillbaka som ett lag igen, alla kämpade och ingen gnällde och var deppig. En väldigt skön känsla efter två jobbiga veckor och som grädde på moset var det ju kul att vi vann mot gällared denna gången eftersom vi spelade 2-2 mot dem sist. Härligt också att vissa som inte brukar vara där framme vid mål och slänga upp bollarna i krysset gjorde det. Sen efter matchen hade vissa av oss bara en timme på oss att slänga i oss lite mat och ladda inför match med damlaget.

Period 1
04.06 Mål 1-0
Therese Gunnarsson
(Lisa Arvidsson)
Capricorn IC
07.54 Mål 2-0
Lisa Arvidsson
(Therese Gunnarsson)
Capricorn IC
Period 2
02.08 Mål 2-1 Gällareds GOIF
08.26 Mål 3-1
Sofia Andersson
Capricorn IC
10.53 Mål 4-1
Sofia Andersson
(Beatrice Stenqvist)
Capricorn IC
13.16 Utvisning U2
Felicia Johansson
(Nick)
Capricorn IC
Period 3
01.42 Mål 5-1
Sofia Andersson
(Rebecca Pettersson)
Capricorn IC
05.48 Mål 5-2 Gällareds GOIF
07.38 Mål 5-3 Gällareds GOIF
11.24 Mål 6-3
Alexandra Olsson
(Rebecca Pettersson)
Capricorn IC

Capricorn IC - Puma IBK

Har inte bloggat sen matchen mot warberg och det beror på att jag haft så satans mycket att göra i skolan. Och så har jag hunnit med 3 innebandymatcher mot puma, gällared och vinberg. Matchen mot Puma med 94-laget gick inte så bra, vi förlora med 2-3. Den matchen och matchen tidigare mot warberg var inte ens kul att spela, sporten som jag älskar var just då en sport som jag hatar, och de berodde inte på att vi förlorade för det gör alla någon gång, utan på hur vi förlorade. Säger inte mer än att vi var så långt ifrån att vara ett lag som man kan. Blir deppig av att tänka på det så därför tänker jag inte skriva mer om det.

Period 1
14.06 Mål 1-0
Alexandra Olsson
(Felicia Lindeberg)
Capricorn IC
Period 3
04.52 Mål 1-1 IBK Puma
09.08 Mål 1-2 IBK Puma
12.08 Mål 2-2
Felicia Lindeberg
(Alexandra Olsson)
Capricorn IC
13.22 Mål 2-3 IBK Puma

RSS 2.0