OS-guld!

Nu är klockan ca tio i fyra på natten och jag är ganska trött efter att ha suttit uppe och kollat när sveriges curlingdamer tog OS-guld precis. Det är första gången som ett curlinglag klarat av att vinna två OS i rad! Det var ju extra kul att de vann över canada eftersom OS är i vancouver. Men nu är det dags att sova för om ca åtta timmar är det samling till match och då gäller det att vara pigg!

Ingen skola på måndag!

Detta är helt underbart, det känns typ som i en film! Det är INGEN skola på måndag! Kommunen har stängt alla skolor på måndag bara för att det är så mycket snö. Det trodde jag aldrig skulle hända här i varberg! Det är liksom sånt man ser på film att det snöar massa och så slipper de gå till skolan. Då tänker man "åh, vad fuskigt varför händer det aldrig här?" Nu har det hänt och vi får mer sportlov, vilket bara är underbart. Dessvärre tror jag inte skolorna kommer ha stängt på ända fram tills torsdagen då vi spanska prov.

Det var ju i varje fall kul att snön förde med sig något roligt eftersom den nu gjort så att en av mina träningar har blivit inställd och att min ena match har flyttats två gånger men ändå inte blivit av.

Lunchrast

Hejhej, nu är jag hemma en timme från jobbet och har lunchrast. Fast den är snart slut så måste åka tillbaks snart, sen jobbar jag till kl sex ikväll och sen ska jag ut med hunden. Men jag tänker blogga mer ikväll, hejdå!

rubriktorka

Hejhej, blev ingen vidare bra uppdatering igår för jag var ganska slö hela dagen och på kvällen så var jag med William och Louise. Sen när jag gick hem någon gång mellan halv ett eller ett så såg jag en helt crazy sak. Det var en man som var ute och åkte längdskidor! Fattar ni! Det har kommit så mycket snö att man kan åka längdskidor på cykelbanorna i Varberg! Jag blev väldigt förvånad särskilt med tanke på vad klockan var.

Idag har jag bland annat varit ute och gått länge med hunden och umgåtts lite med grannarnas katt eftersom de är bortresta. Egentligen skulle vi haft släktkalas men släkten kunde inte ta sig hit på grund av vädret så istället kommer familjen Fitkin hem till oss ikväll.

Btw, jag njuter som bara den av att det är lov genom att jobba imorgon, härligt!

Jävla snö!

Jag hatar verkligen snö just nu! Egentligen skulle jag spelat match nu men motståndarlaget kunde inte komma eftersom de snöar så mycket! Surt!

Hemkunskap

Just nu är det hemkunskaps arbetet som tar upp väldigt mycket tid. Jag kom hem kl halv sex idag för jag och Erika hållit på med hemkunskapsarbetet hela tiden. Just nu är det på 14 sidor sen ska vi bara lägga till våra utvärderingar + att jag ska skriva om ekonomin för Erika kunde inte. Jag måste också ha tag på Elin och säga att hon måste skriva sin utvädering, hon har nämligen varit sjuk hela veckan men hon måste göra en egen utvärdering. Nu ska jag ge mig ut i snöstormen tillsammans med min hund och sen får jag sätta mig framför hemkunskapen igen!

Ge mig lov!!!

Skola, jobb, näsblod

Ja rubriken säger ju nästan allt om hur min dag varit idag. Förutom att vi hade no-prov idag m.m. Har även haft en träningsfri dag idag med tanke på senaste veckan. Det har nämligen varit så att jag har varit förkyld sen i början på förra veckan. Men fortsatt träna m.m. som vanligt. Fast i söndags hoppade jag över gymmet för jag tänkte ge förkyldningen en chans att gå över. Så i måndags morse kände jag mig lite bättre så jag var med på simmningen och innebandyträningen. Men igår var jag mer förkyld, även idag så jag bestämde mig för att ha en träningsfri dag.

En sak som är lite ironiskt är att i skolan idag så var vi några som pratade om näsblod och gissa vad som hände mig för fem minuter sen? Jag fick jättemycket näsblod, inte kul.

Nu ska jag träna engelska glosor och göra spanska läxan fast jag vet inte vad vi har för spanska läxa.

No

No är så tråkigt att jag håller på att dö! Ge mig lov nu! Eller ännu bättre, ge mig sommar NU!!! Ta bort all snö, hit med 25 grader varmt, blå himmel och sol!


Sommar 2009♥
Nu vill jag ha sommar 2010!

Vad ska jag göra?

Hmm... jag har ingen aning om vad jag ska göra på lördag kväll. Min syster fyller år på söndags så hon ska typ ha fest på lördagkväll och mina föräldrar har fått två biljetter till melodifestivalen i Göteborg utav några. Men de hade bara två. Så frågan är vad jag ska ta vägen. Nästan alla mina kompisar ska iväg under sportlovet och de åker på fredag eller lördag, så har i princip inget att göra. Tråk!!!!!!!!!

Ny klippt!

Hejhej, nu har jag kommit hem för en liten stund sedan. Har varit och klippt mig, fast det blev ingen större förändring. Men nu måste jag plugga till no-provet innan träningen.

Resultatet:

Dålig bild för jag sitter vid mammas dator för att min är lite konstig, så blir alltså inga normala bilder på ett tag ;)

Grattis pappa!

Idag är det alla hjärtansdag vilket betyder att min pappa fyller år idag. Fast min syrra fyller år om en vecka idag så släktkalas blir det nästa helg. Vi har egentligen inte firat pappa alls idag, vi gjorde det igår kväll när Carina och Bertil var här. Vilket var väldigt trevligt. Vi hade inte hunnit med något firande idag, för pappa har rivit våran altan och allt det idag. Imorgon kommer nämligen en grävmaskin hit och typ gräver upp hela vår trädgård. Jag vet inte om jag skrivit det här innan men vi ska bygga ut vårt vardagsrum så det blir dubbelt så stort och så ska vi göra om den lilla trädgård som blir kvar.

Jag har egentligen inte gjort så mycket idag. Sovit länge, varit ute och gått, varit med Josefine och Isabelle. Nu ska jag duscha och sen tror jag nästan att jag går och lägger mig, känner mig väldigt trött.


Matchen igår

Matchen mot varla igår slutade 5-2 till oss. Väldigt skönt med en vinst mot dom igen. För vinsten på gothia var bara mot deras 94or, de vi mötte igår var deras 92-94 lag. Jag tyckte att spelet var väldigt bra igår. Det brukar oftast vara så att tex försvarsspelet är bra men inte anfallsspelet eller tvärtom. Men igår var både försvarsspelet och anfallsspelet bra. Det kändes som vi hade koll på hela matchen. Inte ens när varla våghalsigt tog ut sin målvakt sista minuten så tappa vi kontrollen, istället sköt Lovisa in bollen i öppet mål. Måste bara säga också att vårat första mål som Pernilla gjorde var väldigt snyggt, inte bara målet utan även framspelningen till målet.

Min egna insats är jag ganska nöjd med, men när det gäller innebandy är jag en liten perfektionist. Så stör mig väldigt mycket på de två skitmålen som jag släppte in. De första var ett läge där jag inte så någonting, helt plötsligt så låg bollen bara bakom mig i målet. Andra var i slutet av matchen då en av deras spelare och en av mina var bakom målet i en närkamp. Och jag hann knappt reagera när deras spelare kom loss och gick runt och slog in bollen. Jag kände mig helt borta.

Inför nästa match har jag och Felicia Lindeberg i varje fall satt upp lite mål. Eftersom hon inte gör mål så ofta och jag i princip aldrig håller nollan. Så för att förbättra våran målskillnad i serien så ska jag hålla nollan och hon göra mål nästa match. Nu återstår att se om det håller, men nästa match är faktiskt mot gällared och jag höll nollan mot de en gång förra året.


På väg till kungsbacka!

Hejhej, nu sitter jag i bilen på väg till kungsbacka tillsammans med Märtha, hennes pappa och Ellen. Ska spela match mot varla. Hoppas ju självklart på vinst men när vi mötte dom i höstas så blev det 4-4 fast när vi mötte dom på gothia så vann vi med 3-0. Men nu är vi framme så jag skriver mer sen.

2 nationella prov

Denna veckan har varit som nästan alla andra förutom att vi har haft två nationella prov. Eftersom man inte kan plugga inför nationella proven så har det inte varit så mycket att plugga. Fast vi har haft ganska mycket vanliga läxor. Veckan har bara rullat på och jag har inte riktigt haft orken, lusten eller tiden att blogga. Men nu är det helg och det är underbart! Nu måste jag städa mitt rum fast jag vill inte och sen ska jag och syrran fixa present till pappa som fyller år på söndag (alla hjärtans dag).


Idag i matsalen så vek jag och mina kompisar oss utav skratt när vi fick se denna gubben komma in i matsalen. Han ser inte riktigt ut som på bilden för jag är inte så bra på att måla i paint men nästan. Han hade i varje fall jätteful frisyr, massa skägg, kläder så han såg ut som en skogsmulle, en klocka som satt fast i byxorna, någon konstig påse på magen och så gick han utan skor!!! Dessutom gick han jätteskevt. Vi började skratta så mycket att vi inte klarade av att stanna kvar! Hahaha...


Härlig träning!

Hejhej, skola idag som vanligt och sen hem och plugga teknik. Det stora samtalsämnet idag var såklart David Birgerssons försvinnande. Jag tycker det är väldigt läskigt att när polisen eller Davids familj har pratat med tre olika medium så har alla tre sagt att han är i en källare i ett rött hus med svart dörr. Känns väldigt läskigt för det innebär ju i princip att han är kidnappad. Men imorgon kommer i varje fall nationella insatsstyrkan ner till varberg från stockholm för att leta i havet. Ikväll har jag tränat innebandy fast inte med mitt vanliga lag. Det var en målvaktsträning som klubben ordnar. Vi var fyra målvakter och två tränare där + massa skyttar. Vi gjorde jättebra övningar och man fick jättebra tips. Hade varit kul om det hade varit oftare, just nu är inte nästa förens om en månad. Imorgon är det nationellt prov i svenska som gäller, så nu måste jag sova så att jag är pigg. Godnatt!

Myser!

Hejhej, sitter just nu i min säng med laptopen i knäet och min skoltröja på mig. Skolötröjan är verkligen jättegosig och skön. Jag har inte nämnt det men i onsdags fick vi våra efterlängtade skoltröjor som vi designat helt själva. Det finns ju färdiga tryck att välja mellan men hur kul är det? Inte så kul.


Framsidan, för er som inte fattar så har vi snott idén från Carlsbergs öl. På deras står det ju "probably the best beer in the world" och då byte vi bara ut beer mot class och så skrev vi furuberg med liknande "carlsberg-stil".


Baksidan, ett ölglas med allas namn i helt enkelt. Plus att våra lärare skrev till lite kommentarer som de brukar säga. Det ser verkligen inte ut som att det är 63 namn men det är det.


Och så här såg det ut i onsdags när alla hade på sig sina tröjor :D

Gott!

Hejhej, idag är det söndag och jag är alltid jätteseg på söndagar. Hittils idag har jag i varje fall varit ute och gått med hunden och nu sitter jag och dricker lite smoothie som jag själv gjort. Supergod är den! Innehåller hallon, banan, vaniljyoghurt och lite mjölk. Men nu hade jag tänkt åka till gymmet en sväng, ha det bra!


Ny färg!

Hejhej, julen har jag förlänge sedan slängt ut här hemma och idag har jag även slängt ut den på bloggen. Jag har liksom inte tänkt innan på att jag har kvar snöflingorna, tomten i kommentarsrutan och den röda färgen. Så nu har jag bytt till lite vårigare färg även om det verkar som att våren inte kommer komma på 100 år med tanke på hur mycket snö vi har. Ha en trevlig kväll!

Så jävla hemskt!

I torsdags kväll var det 150-dagars fest på en nattklubb för alla studenter i varberg. Vid kl 1.22 på natten ser man på övervakningskamerorna att en kille som heter David Birgersson går från festen. Sen dess har ingen sett honom! :o Det är så himla hemskt! Polisen har hållt på att leta jättelänge med hundar, helikopter och svävare. Hela hans klass och hans lärare var ute natten till idag och letade efter honom och idag ordnade skolledningen en gemensam sökning för de som ville hjälpa till.

Bor du i varberg så har du säket läst på facebook eller fått sms under det senaste dygnet där det tex står:

SENASTE: ALLA SOM VILL HJÄLPA TILL OCH LETA, GÅ TILL ROSENFREDSKOLAN, F.R.O.M 11.30 OCH FRAMÅT FINNS FOLK DÄR FÖR ATT GE INFORMATION. HELA SKOLAN OCH LÄRARTEAMET HAR GÅTT IHOP OCH ORGANISERAT SÖKANDET EFTER DAVID BIRGERSSON. Så att inte alla letar på samma ställe osv. Som sagt, det organiseras därifrån. KOPIERA DENNA TEXT OCH SPRID SPRID SPRID!!!!

När jag och syrran var på kvantum innan idag för att handla mat till kvällen (vi är ensamma hemma) så såg vi lappar där bild på David och polisens nummer står. Folk försöker verkligen göra allt för att hitta honom men verkligen ingen verkar ha sett honom. Vilket är väldigt konstigt för så stort är inte Varberg. Det enda spår de har hittat är hans mobil och den hittade de på getterön vilket inte alls är i närheten av nattklubben Oscars där han försvann.

Man kan ju förstå om folk inte reagerar om de ser kanske en 18 åring med jeans och jacka ute mitt i natten. Men på nedräkningsfesterna till studenten är det alltid ett tema och denna gången var det på T. Så han var utklädd till tyrolare. Därför borde nästan någon ha sett honom.

David Birgersson, 18.
Har du sett denna kille, David Birgersson, eller vet någonting så ring till polisen på 11414

Vill du läsa mer?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6556490.ab

http://hn.se/nyheter/varberg/1.726071-har-slutar-sparen-efter-forsvunne-david-18

http://www.gt.se/nyheter/1.1871860/david-birgersson-forsvann-efter-maskeraden


På väg hem

Hejhej, nu sitter jag i bussen på väg hem från ulricehamn. Är sjukt trött nu efter en dag i skidbackarna. Det blev lite tråkigt fram mot slutet för att det inte finns så många backar men hela dagen har varit lyckad. Jag ramlade en gång idag men det hör nästan till när man åker skidor, man måste nästan ramla en gång. När jag kommer hem känner jag för att slänga mig i soffan och kolla på tv och sen bara ligga där hela kvällen. Men måste plugga so för imorgon är det ju jobb och på torsdag har jag match i särö så då blir det inte mycket pluggande och provet är på fredag. Ha det bra!

Sitter i bussen!

Sitter i bussen nu med musik på hög volym och det är typ bara hanna och amanda som sjunger med. Chill fast det känns som vi åker väldigt segt. Men jag är taggad som bara den inför skidåkningen!;)

1 februari!

Skolan idag har varit seg, dagen har krypit fram som en snigel och det gör ju det inte bättre att man har spanska första lektionen på måndag morgon. Men som tur är kommer resten av veckan att bara försvinna jättefort. Idag  är det plugga och träning som gäller. Men imorgon kommer bli så otroligt roligt! Shit vad morgon dagen är efterlängtad! Nu blir ni lite nyfikna kanske?

Imorgon har vi nämligen friluftsdag med skolan och för min del blir det åka till ulricehamn och åka slalomskidor. Man kunde välja mellan det, skridskor eller långpromenad. I min lilla värld så är man väldigt konstig om man inte åker med till ulricehamn. Hallå liksom, vem gillar inte att åka skidor eller snowbord! Det är ju hur kul som helst, jag skulle aldrig välja en långpromenad istället för skidor! :D

En annan sak som kommer förgylla min dag imorgon är Dr. House. Kl nio, på fyran imorgon kväll börjar den efterlängtade säsongspremiären så om ni skulle ringa hem till mig imorgon vid den tiden så kan jag säga att jag tänker inte svara! ;)


Dr. House är väldigt rolig att kolla på fast jag hade absolut inte velat ha honom som läkare om jag hade blivit sjuk!


RSS 2.0