Söndag

Sov länge idag, riktigt skönt. Jag bara slappade och så på förmiddagen. På eftermiddagen gjorde jag, min syster och pappa julgodis och pepparkakshus. Vårat pepparkakshus har aldrig blivit så skevt och fult som det blev i år. Kanske beror det på de nya mallarna vi har när vi gör delarna. Huset blev inte bättre när vi satte på kristyr och non stop. Men det får duga, vi ska ju ändå typ inte vara hemma över jul. Ikväll har jag kollat på Heartbreak hotel, den gick på 4an. Den var la okej, de var en väldigt galen film kan man säga. Nu ska jag kolla på någon annan film som jag har här hemma, fast jag har inte bestämt vilken än. Ha det bra! :)


Lördag

Gick upp vid halv åtta idag, samling kl 9 på ps. Match i Falkenberg som vi vann med 3-2. inför tredje perioden ledde vi med 0-3 och sen hände något i sista perioden och jag släppte in två mål. Jag är verkligen inte nöjd, men det kan man inte alltid vara. Men vi vann iaf så nu ligger vi på tredje plats.
Efter matchen åkte jag hem och åt och sen var det wic-match, vårat innebandylag fick gratis inträde. Men då fick vi ju inga sittplatser, men tack vare pappas schyssta jobbarkompisar så fick jag, Sara, Pernilla och Johanna sittplatser. Wic vann med 6-2 idag mot Järfälla. Efter matchen gick jag, Sara, Pernilla och Johanna till willys och sen hem.
Nu ikväll har jag precis kollat på film med Isabelle, mys! :)
Ha det bra! :)

Fredag (skolavslutning)

Nu är det äntligen jullov!
Först idag upp och klä på sig hade på mig en svart spetsklänning med en kofta till och sen stressa till skolan för jag blev lite sen. Vi skulle först vara i skolan kl 8 och sen körde vi frågesport i typ en timme. Sen hade vi en timmes rast typ tills vi skulle va i kyrkan så jag, Amanda, Jennifer, Sara och Felicia cyklade hem till Amanda en stund.
Avslutningen i kyrkan gick faktiskt ganska snabbt denna gången så efter skyndade vi oss tillbaks till skolan. Där vi slutade vid typ halv tolv efter vi fått våra betyg.
Jag blev ganska nöjd med mina betyg med tanke på att det är bara höst terminen i 8an. Då vill ju inte lärarna sätta så höga betyg eftersom de helst inte vill sänka till våren. 

De kläder jag hade på mig idag.                         
 

Felicia, Jennifer & Amanda.
 

Torsdag

Nu är det bara imon med sen jullov! :) Ska bli så skönt. Får första betygen imon också ju, lite spännande ska det bli även om dessa betygen i princip inte betyder någonting i framtiden. Jag vet typ redan vad jag har i nästan alla ämnen men jag är ändå väldigt nyfiken.
Idag har jag inte gjort mycket, jag har varit så trött den senaste tiden så jag har sovit lite i eftermiddag och så har jag hjälpt mamma lite, hon är sjuk nämligen. Typiskt att hon ska bli sjuk nu precis innan jul, hoppas verkligen hon blir frisk till julafton. Annars blir det ingen rolig jul förmodligen bara vara hemma istället för att åka till Ödegärde och sen Fägrilt. 
Jag har nästan köpt klart alla julklappar, jag måste bara köpa till mamma och pappa sen är jag nog klar. Jag tror att jag mest kommer få pengar för jag har inte kommit på så mycket jag önskar mig för kläder är bättre att gå och köpa själv. Dessutom har jag ju redan fått en cykel. Jag har egentligen inte så mycket mer att berätta nu, jag skriver imon om avslutningen och betygen. Ha det bra! :)

Måndag

Efter idag är det bara fyra skoldagar kvar, skönt! Det känns helt onödigt att vara i skolan de här sista dagarna för vi gör typ ändå ingenting, men det är slappt. Efter skolan idag stack jag hem en stund sen åkte jag till stan för att klippa mig. Efter klippningen gick jag på stan en liten stung bara och köpte julklapp till min syster. Sen cyklade jag hem och så.

Nu har jag precis slagit in mitt paket jag ska ha med mig imon till skolan, eftersom vi ska göra paketleken på hkk. Paketet är väldigt tråkigt men jag visste inte vad jag skulle köpa eftersom det skulle kosta 25 kr. Nu sitter jag och snackar med Felicia som har fått utegångsförbud i en vecka, jag tkr synd om henne. Jag ska snart kolla på film tror jag. 
Ha det bra! :)

Här är en bild på min nya frisyr. Jag har mest klippt luggen.
 

Söndag

Klockan ringde halv 9 i morse, var skit trött men var tvungen att gå upp. Så jag gick upp fixade mig och åt frukost sen bar det av till Fägrilt det kändes som att det gick ganska snabbt att åka dit denna gången. Förutom när vi var tvungna att stanna för att byta förare och tejpa på övningskörs skylten. Sen så körde Clara resten av vägen dit.
När vi kom fram hade kusinerna redan kommit så det bar av ut till morfars granodling på traktorflak. Medans mamma, pappa, moster och hennes man typ tittade på granar så hade jag och lill kusinen Ellie snöbollskrig med den lilla snön som fanns. Jag brottade ner henne och mollade henne två gånger för hon träffade mig mitt i pannan med en snöboll. Så när vi låg där på marken och brottades kom självklart lill lill lillkusinen Erik och slängde sig över oss. 
Sen när vi huggt några granar hoppade vi upp på flaket och knödde ihop oss. Det är jättemysigt att bara sitta där och åka, det tyckte nog Erik med eftersom han somnade. När vi kom hem frös vi jättemycket så vi satt och värmde oss ett tag sen åt vi.
Efter det var det ju VM-final i innebandy! :) Den var så jävla spännande där på slutet ju, bara så synd att Sverige förlora i sudden. Det var ju Sverige som hade allt spel i andra och tredje perioden och det hade ju varit kul med ett sjunde raka VM-guld. A ja nu blev det inte så men Sverige har ju trots allt 6 VM-guld i rad. Efter matchen busa jag lite med Erik och sen senare åkte vi hem. Nu sitter jag vid datorn och inte gör så mycket, det känns väldigt skönt att betygen är satta nu, inget mer att plugg nu alltså! ;D

Btw, läjet vann över falkenberg med 5-0 så att än så länge ligger vi femma men det är lite konstigt för vi har typ spelat en match mindre än de andra lagen så att det går inte riktigt att jämföra. Vi har spelat en match mindre bara för att Halmstads tränare är väldigt seg och inte hör av sig till min om när vi ska mötas. 

Nu är det bara fem dagar kvar till jullov, Ha det bra! :)  
Min syster och kusin Erik. Min syster och min kusin Ellie. stör mig på att jag råkade blunda och förstöra hela kortet nu när jag fick en sånt fint kort på min kusin och syster tsm. Erik sover.


Lördag

Idag är det lördag 13 december och det är lika med Konfa-lektion och match mot bua. Och självklart är båda samtidigt, det var det förra gången också. Förra gången valde jag match så nu valde jag konfa. Konfa-lektionen var lika tråkig som vanligt. och prästen bara stog där framme med sitt bildspel och prata hela tiden förutom när den nya prästen vissa kaninleken.
Efter lektionen skynda jag, Filip, Amanda, Sara och Felicia till ps, där mitt lags match precis slutat typ. De alltså mitt lag vann med 3-2. Nu ligger vi på fjärde plats, vi gick om läjet men de spelar imon och vinner de då så åker vi ner till femte plats. förlorar de så ligger vi ju på fjärde plats men då måste falkenberg förlora två matcher och vi måste vinnna två för att vi ska ha någon möjlighet att komma upp på tredje plats, så därför hoppas jag att det blir lika mellan läjet och falkenberg. För då ligger vi före läjet och det blir inte lika jobigt för oss att kämpa oss upp till en tredje plats. Det räcker med att vinna över falkenberg nästa helg.
Efter jag varit på ps åkte jag till stan med mamma, var där i evigheter kändes det som. Det enda jag köpte var en klänning som jag typ ska ha till jul och så. Jag har förresten också köpt en julklapp till paketleken som vi ska göra på hemkunskapen på tisdag. Nu ska jag snart äta, Ha det bra! :)  

Fredag (Lucia)

Idag är det 12 december och jag har inte köpt en enda julklapp typ, å det är ju bara 12 dagar kvar! får panik typ jag har ju ingen aning om vad jag ska köpa.

Lucia idag då, det är 8orna på våran skola som håller i det så jag var i skolan halv åtta. Fatta jag fick gå upp tidigt, och när jag kom till skolan hittade jag inte min mobil, fick typ panik men det löste sig sen. Sen var det bara att byta om och massa sen började första föreställningen då gick allt jättebra. sen fick vi ladda om med julmust, pepparkakor och clementiner. Och sen var det ju andra föreställningen den kanske vi inte ska prata om. elr jo jag kanske ska berätta hur mycket vi skämde ut oss innför 9orna. Men jag tycker det var väldigt kul att göra det luciatået och det gick väldigt snabbt, det känns som att vi har övat jättemycket och så och så är det redan över.

Pinsamma saker:
1, Elin hade lite svårt att få på sig lucia kronan så det blev ett mellan rum mellan det att Julia sjöng och luciatåget skulle gå in.
2, Det börja brinna i Pontus tomteluva bara för att han är så smart.
3, Vissa visste inte att det var förspel så de börja sjunga lite förtidigt.
4, Amanda råkade stöta till högtalaren så att adventsljusstaken som stog ovanpå ramlade ner på henne.
5, vissa tärnor typ råkade typ blåsa ut sina ljus mitt under hela föreställningen, (jag var inte långt ifrån att göra det).

Allt detta hände på samma föreställning, men på första gick allt hur bra som helst. Hon som jobbar på expeditionen tyckte detta var det bästa lucia tåget på 10 år bara för att vi var mest musikaliska. Visst vi har många som är bra på att sjunga och spela instrument, men ofta detta var det bästa på 10 år.

Efter luciafirandet var det lunch, sen hade min klass gympa men jag var inte för att jag är ju så förskyld så då hade jag matte med 8:2, sen so med min klass och sen fick jag gå hem eftersom min klass skulle ha matte och det hade jag ju redan haft.  

nu har jag övat lite på konfa läxan, det är så tråkigt.
Ha det bra! :)


Vill ni se fler bilder från idag så gå in på min bilddagbok, för jag kommer lägga upp de där. 


Måndag

Först skola idag som vanligt, inget speciellt hände. Lucia övning som vanligt och idag tränade vi för första gången hur vi ska gå och sen får vi bara öva på torsdag med! Efter efter bilden idag så skapade jag och Lisa en må dåligt klubb och det tog ungefär fem minuter sen fick vi vår första medlem, Elin! Men hon verkade bli lite skakad av mitt och Lisas snack så hon gick ur efter två min sen gick det bara en liten stund sen var hon hedersmedlem. Jag och Lisa mådde bara bättre ju längre det gick på lektionen och när vi gick hem från skolan mådde vi prima, tror jag? ;) När jag kom hem var det bara att fokusera tankarna på svenska och hkk, det är så tråkigt! men jag har ivf tränat innebandy idag och det är ju skoj... ibland. Idag var det halvf skoj för jag hade så ont i min högerfot när jag ska ta rullande bollar. Men vi gjorde idioten och evighetsstafeten i slutet och det är alltid kul :) Ha det bra, jag har inget mer att säga idag ;)

Söndag=helvete

Nu har jag nästan inte bloggat på en hel vecka, men jag ska blogga mer. Idag var det iaf borta match mot varla, vi vann med 3-8 :) Och nu har jag ont i foten p.g.a. att en spelare i varla typ ramla över mig så att min fot vek sig lite. Vi hade typ allt spel, alla utespelare var bra fast det gick hur dåligt som helst för mig. Men vi fick tre poäng endå och det är ju typ viktigast, fast jag känner mig inte förkänt av de poängen. Denna veckan blir det mycket plugg, NO-prov, bild inlämning, svenska inlämning, hemkunskaps läxa och så måste jag göra konfirmationsläxan. Men nästa vecka blir det ju slappt för då är ju betygen typ satta. ;) Nu borde jag sätta igång med svenska arbetet men jag orkar inte för allt är ett jävla helvete, inte svenskan men allt annat! Ett rent jävla helvete, ibland skulle det vara så skönt att bara försvinna ett tag.

Tejp, en av världens bästa uppfinningar! xD

Skolan som vanligt idag, det hände typ ingenting om man inte räknar med mattelektionen och den ska vi inte prata om. Sen hade vi ju lucia övning också, och de som ska vara stjärngossar fick testa strutarna ;P Sen efter skolan öva jag lite engelska (prov på onsdag).  Sen var det träning och då hände en ganska rolig sak.
Bollen åkte utanför sargen och Lovisa skrek: det är vår! (hon menade alltså det är vår boll)och då sa Peter (våran tränare): nä det är vinter ;) haha jag tyckte det var skit skoj typ :)
Men sen på träningen gick det inte bra. :/ För det första hade jag glömt att sätta på ny tejp på mina skor, så jag var typ helt fastklistrad i golvet och för det andra så gick det inte bra överhuvudtaget. Och i med detta med mina skor så kom jag ytterliggare på en gång att tejp är en skitbra uppfinning. Jag har nämligen snackat om på tekniken när vi bygger ficklampor att tejp är väldigt bra, att det löser många problem. Och tänk om alla innebandymålvakter inte skulle tejpa skorna, fyfan vad många mål det skulle bli, ingen skulle ju kunna röra sig så snabbt så att de skulle kunna ta bollen! ;)  Nu sitter jag och skissar på hur min lampa ser ut inuti för jag kan ju inte plocka i sär hela lampan när jag ska visa läraren. Här kommer bl a två bilder på min ficklampa. :) Och mobba den inte för att den är konstig ;)

 


RSS 2.0