slapp skoldag!

Det känns som den har skoldagen bara innehållit innebandy och kemi-plugg! Vi har nämligen fått en sån där riktig utomhus-innebandysarg idag på skolan som Warberg IC sätter upp på olika skolor i Varberg. Vi var nu den tionde skolan att få en sarg. Så det var alltså invigning idag och det var lite Wic spelare där och spelade invigningsmatch med mera. Sen hade vi äs och sen lunch. Efter lunchen drog innebandy tuneringen igång mellan de olika årskurserna. Gick inte bra, men skit samma det är inte så seriöst. En sak som är lite tråkigt är att vi inte fått en sarg förens nu, det var ju för ca sex årsen när man var tio år som man ville spela innebandy på rasterna!


Kan någon säga mig varför man börjar sända den sista säsongen av lost mellan klockan 23.05-00.05 en onsdag???

Nu drunknar jag nog snart i alla reaktionsformler, atomer, molekyler och joner!

R.I.P David

Glömde skriva att det nu är bekräftat att det var David som de hittade i hamnen i eftermiddags. Sorgligt men samtidigt måste det vara otroligt skönt för hans nära och kära att veta. Rest in peace David.

Slakt av halmstadbor avklarad!

Jag orkar inte skriva så mycket nu om matchen så skriver om det någon annan dag men jag kan säga att matchen gick mer än bra! Till och med så bra att vi i andra period pausen började prata om Ellens New York-resa och andra saker. Resultatet då? Jo du, tro det eller ej men vi vann med 12-1 trots våra sjukproblem! Det är helt sjukt med 11 måls skillnad!

David???

Ni kanske kommer ihåg den försvunne killen, David, jag skrivit om tidigare som försvann den 5 februari. De har fortfarande inte hittat honom vilket känns väldigt konstigt. Jag läste i varje fall nu på hallands nyheters hemsida att de hittat en död person i hamnen! Läskigt! Nu är väl bara frågan om det är David, men de har inte kunnat identifierat personen än. Men jag hoppas för familjens skull att det är David för det måste vara så oehört jobbigt för familjen att leva i ovissheten. Samtidigt som man aldrig ska ge upp hoppet om att han lever så känns det väldigt overkligt att han skulle kunna leva efter så här lång tid. Så jag hoppas att det är han så familjen kan få ett avslut på det här och kan begrava han.

Btw, snart är det dags att tagga match mot Halmstad. Känns inte så jättebra med tanke på att hur många som helst i laget är sjuka. Dessutom är match start klockan halv nio ikväll, ingen drömtid med tanke på att matchen typ kommer vara slut vid kvart i tio då. Nu gäller no-plugg!

Believe it or not but I actually miss you!


Jag och syrran♥ 
Jag var ca 2 och hon 5 på denna bilden.


Nu har syrran varit borta en vecka, men det känns som år. För er som vet hur mycket vi bråka när vi var små, kanske det låter konstigt att jag saknar henne men det gör jag faktiskt. Ju äldre vi blivit desto bättre kontakt har vi fått och vi kan även göra "kompis-saker" tillsammans. En vecka låter ju inte som så lång tid men det är det. Min syster är liksom den jag pratar med, jag kan slå vad om att hon är den som vet mest om mig i hela världen, mer än mina föräldrar, släktingar och kompisar. Tänk vad mycket vi har att prata om ikväll nu när hon har varit iväg i en vecka.

Nu kanske det låter som att allting är perfekt mellan mig och min syster men det är klart det inte är, vi kan fortfarande tjafsa om lite små saker ibland men det är inte som det var förr.

Nice

Sitter här nu med svenska arbetet och det går segt. Jag är helt slut i hjärnan. Fast det har jag i princip varit hela veckan. Och min förkylning är inte bättre. Snarare värre. Det går lixom inte så bra att skriva när man hostar och nyser varannan minut. Dessutom är jag hungrig, har inte ätit någonting sen i skolan idag. Men ingen annan i familjen är hemma, syrran i Rom, och både mamma och pappa jobbar över. Så mamma sa att hon skulle köpa sallad till mig påvägen hem när hon är klar. Längtar! ;)

.

Skolan kan slänga sig i väggen, jag pallar inte mer, jag skiter i att göra mvg-arbetet i svenskan! Det får bli vg istället. Trött.

Skola

Hejhej, nu ska jag åka till skolan. Ja ni läste rätt, jag ska åka till skolan kl tre på eftermiddagen. Det är nämligen så att vi har en grej med hemkunskapen så jag var där i morse mellan 8.20 och 10.45  och lagade mat. Men nu ska jag dit igen och kommer hem vi nio typ. Tycker faktiskt detta är ganska roligt :)

Btw, jag är inte alls avundsjuk på min storasyster som just skicka ett sms och sa att hon är i rom och ligger och solar!

Studiedag = studiedag

Idag har jag haft studiedag, alltså ledigt från skolan, men ändå pluggat stora delen utav dagen. Har ett svenska arbete som ska vara inne på fredag och jag kommer aldrig hinna klart om det går lika segt som det gjort idag. Det är jättemycket man ska skriva om och just nu hittar jag ingen fakta om Emily Dickinson. På alla ställen jag letar så står det samma sak och hon är inte jättekänd så hon finns inte med i massa böcker eller uppslagsverk. 

Det är ju måndag idag så jag skulle egentligen tränat men igår började jag bli hostig och när jag vaknade idag så hade jag jätteont i halsen. Så istället för att träna hittade jag en konstig sida på nätet som man kunde se på Helsingborg - Warberg. En sjukt spännande innebandymatch! När det var ca tio min kvar av ordinarie match tid så ligger Warberg under med 6-3. Men när åtta sekunder (åtta sekunder!!!) återstår så är ställningen 6-5 och Warberg trycker in ett till mål! Sen blir det förlängning och Warberg gör ett mål men det blir bortdömt. Efter förlängningen blir det straffar och gissa vilka som vinner!? Warberg! :D Väldigt rolig match att kolla på! Nu leder Warberg med 2-0 i matcher! :D

Min vecka

Stressad, ovanligt? Svar: Nej! Det är min vardag och har varit i mer än ett år nu. När får man vila?

Denna veckan har inte varit överdrivit mycket i skolan, vi har liksom haft ett so-prov och en engelska redovisning (eftersom jag är så van att ha massa plugg är inte det så mycket) men det har varit så mycket annat att bloggen har fått lida. Så nu tänkte jag i varje fall berätta lite om min vecka sen i måndags.

Tisdag: Skola, dansträning inför skoldansen, plugga m.m.
Onsdag: Skola, jobb, innebandyträning, plugga m.m.
Torsdag: Skola, plugga, skoldans för alla nior i hela Varberg.
Fredag: Skola, jobba som fotograf på Köksplaneringen i Varberg, var hos Ellen på kvällen och sen vidare till ultimate.
Lördag: Jobba som fotograf på köksplaneringen, sova, titta melodifestivalen.
Söndag: Jobba som fotograf på köksplaneringen m.m.

This make me smile!

Idag är en bra dag! Gissa varför! Jo, ikväll är det nämligen dags för ännu en målvaktsträning. De vanliga träningarna med mitt lag är inte så jätteroliga därför är det verkligen efterlängtat med dessa målvaktsträningar. Målvaktsträningarna är inte bara 100 gånger roligare än lagträningarna, jag lär mig 100 gånger så mycket saker! Det tråkigaste är att de är så sällan, nu var det liksom en månad sen senast.

Det ska i varje fall bli superkul, men nu måste jag plugga religon som är supertråkigt!



Gillar verkligen detta klippet, man blir så glad på något sätt, det ser så härligt ut att bara hoppa omkring där! Glee<3

Hahaha

Jag fick en rolig länk på mailen utav min syster nyss, kolla in den!

http://www.blocket.se/jonkoping/2st_stora_snohogar_26026309.htm?ca=18&w=3

Jag tror faktiskt inte det blir någon affär för den som äger snöhögarna men kul var det ;)

Tagga match nu!

Nu gäller det att ladda för match! Fast är egentligen inte ett dugg sugen att spela match för jag känner verkligen att jag behöver plugga spanska. Vi möter gällared idag så det kommer nog bli en tuff match men man får ju hoppas på det bästa!;)

House

Idag började ju skolan igen, väldigt trist måste jag säga. Även om det var ganska kul att träffa alla som varit i Italien, Österrike, gran canaria m.m. Idag måste jag i varje fall plugga massvis med spanska eftersom det är prov på torsdag och imorgon jobbar jag hela eftermiddagen och på kvällen är det match. Det som räddar mig idag i från att dö utav att vara uttråkad är Dr. House!

Eric Saade



Jag har inte hört alla bidrag i årets melodifestival än, men hittils tycker jag Eric Saade är bäst, har bäst låt och är snyggast! Blev därför väldigt glad nu när man äntligen kan lyssna på låten på youtube utan att svt blockerar klippet typ!

Denna vecka kommer bli dålig uppdatering, precis som på lovet! ;)

RSS 2.0