Vackert & mysigt

Nu har jag och syrran precis kommit hem efter att ha varit på kyrkogården och hälsat på farfars grav. Det är så himla mysigt med alla ljus som är nu när det är allahelgona helgen. Nu ska jag kolla på OC och så funderar jag på att gå och lägga mig i tid ikväll för jag är så himla trött idag!

Lördag?

Idag är det ju lördag men jag tycker verkligen att det känns som att det är söndag. Idag har jag ju vart på föreläsning eller vad man ska kalla det. Började kl 10 och skulle hålla på till halv 4 men slutade strax innan tre istället. Först var det förbundskaptenen för dam U19-landslaget i innebandy som pratade och sen pratade en av sveriges bästa dam-landslagsspelare. Efter det fick en god lunch i hotellrestaurangen och sen fortsatte föreläsningen med att bla så pratade en tjej som jobbar på svenska spel i stockholm om deras innebandyprojekt.

Nu sitter jag och inte gör så mycket, borde plugga lite men orkar inte. Jag känner mig väldigt seg så ikväll blir det nog bara film eller nått sånt.


Elin, landslagsspelaren som jag träffa idag!

I'm home

Nu är jag hemma efter en rolig halloween-fest hos Evelina. Är ganska trött faktiskt och jag borde gå och lägga mig för imorgon ska jag vara på statshotellet klockan 10. Det är typ en föreläsning som hallands innebandyförbund ordnar, det är en tjej som spelar i U19-landslaget som ska prata och sen händer nog något mer för vi ska vara där ända till klockan halv 4. Godnatt!


Djävul!

Nu har jag precis varit hemma hos familjen Fitkin och lånat en cape och innan dess hjälpte mamma mig att göra ett par djävulshorn utav ett gammalt diadem och folie. Jag bestämde mig i eftermiddags att det fick bli något enkelt att klä ut sig till med tanke på att jag nästan inte har några utkläddningskläder hemma. Så under capen ska jag ha min svarta spetskläning och svarta thights. Det kanske kommer en bild sen på hur jag ser ut men nu måste jag i varje fall hoppa in i duschen!


Trevlig kväll

Kom precis hem från Josefine och Isabelle, har varit där och kollat film och när den tog slut satt vi och pratade m.m. Vi såg en Wallander-film som var väldigt bra faktiskt. Men jag gillar nog mer Beck filmerna än Wallander. Eftersom Jossan och Issa passar deras kusiners hund som är otroligt söt så blev det att jag gosade med henne väldigt mycket. Nu ska jag nog kolla på film eller OC sen sova!


Jag ska nog kolla på säsong fyra, en av de bästa säsongerna enligt mig!

Halloween

Nu till helgen är det ju halloween, så imorgon blir det fest. Problemet är vad ska man ha på sig, jag har ingen aning om vad jag kan vara. Till exempel häxa är ju så urtjatat, det var man ju hela tiden när man var liten. Om någon har något tips på vad jag kan vara får den gärna säga till mig. Nu innan jag ska äta kvällsmat så ska jag nog googla lite på halloween kläder! ;)

Oh no!

Nu har mer än halva lovet gått och det gick väldigt fort. Varför har man inte höstlov i en månad typ? Vore mycket skönare och roligare. Idag har jag i varje fall varit ute och gått med Josefine, Anna och Fanny ett tag. I eftermiddag bakade jag och Josefine scones och drack kaffelatte, mums!

Igår eller idag släpptes voddler för de som har bredbandsbolaget och snart kommer det till allmänheten. Jag längtar! ♥


Onsdag

Hejhej, snart ska jag ut och gå med min hund, äta och sen blir det jobb som vanligt. Efter jobbet får jag skynda mig att gå ut och gå med hunden och sen träna innebandy. Det blir ingen större skillnad på denna onsdagen än vad det brukar vara på onsdagar. Hoppas kvällens träning blir lika bra som den i måndags. Fast jag hoppas ju att det kommer fler idag för i måndags kändes det ganska tomt på träningen.

Förresten jag har fått ett till husdjur, fast jag är livrädd för den och pappa bara skrattar för att jag tycker den är så läskig. Det är nämligen en spindel som flyttat in i på väggen bakom min soffa. Det ända bra jag ser med det är att det är ett tecken på att jag inte har mögel i huset. Men spindlar är en av mina största fobier så jag önskar att den vore död men jag vågar inte gå närmare än 1,5 meter.


Skolkatalogen!

Wihoo! Idag kom skolkatalogen, alltså den som är över hela Varberg. Fast den var i och för sig inte lika rolig att kolla i detta året som tidigare år. Det beror väl på att jag egentligen skiter i hur sexorna i varberg ser ut, de är ju bara småbarn, nu kollar man ju bara på oss nior typ.  Jag tror faktiskt att mamma nästan var mer intresserad av skolkatalogen än jag för hon vill ju kolla på alla barn hon har haft på dagis.

Nu ska jag lägga mig framför tv:n en stund och sen gå och lägga mig i tid i natt. Förresten så är headern som jag har nu bara tillfällig!

Ajdå!

Jag hittade ett bildspel med bilder på massa hemska idrottsskador på aftonbladets hemsida. Jag valde ut några och lägger nu upp de här. Men jag varnar känsliga personer för vissa bilder är väldigt äckliga.


Chelsea Davis



Eduardo



Luc Nilis



Paulo Diogo


Har nu skaffat bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/463436/ndrssn?claim=9vxv375k8gm">Följ min blogg med bloglovin</a>

Snart klar

Okej allihopa, nu är jag snart klar. Jag har lite kvar som jag inte kunde göra igår efter träningen för att blogg.se typ skulle göra någonting med hemsidan och då kunde man inte vara inloggad. Min header kommer någon gång under veckan för jag har inte gjort den än, så därför känns allt väldigt tråkigt just nu.

Gör om

Som jag skrivit här tidigare så ska jag göra om min blogg på höstlovet, därför kommer allting kanske se lite konstigt ut just nu. För jag har bara börjat och är långt ifrån klar. Men jag ska försöka göra klart allt ikväll. Ha det bra! :)

söndag

Idag gjorde jag verkligen en tabbe, jag hade ställt väckarklockan på nio men jag hade inte ställt om den till vintertid så egentligen var ju klockan åtta när jag vaknade. Men så trött som jag är på morgonen så somnade jag självklart om och sov till halv 11 enligt vintertid. Sen åkte jag till gymmet i detta skitväder. Är verkligen hur trist väder som helst. Snart bär det i varje fall av till kusinerna i småland för att fira att Anna fyller år, grattis! ♥


Btw, det känns otroligt skönt att det inte är skola imorgon! :D


Ungefär sån här trist färg är det på himlen och regnet öser ner!

kvällen som gått

Hejhej, just nu sitter jag vid datorn och kollar facebook m.m. Jag har precis följt Hanna hem med hunden. Jag kommer inte ihåg vad filmen som vi såg hette men den var medel bra. Den var varken jättebra eller dålig. Resten av familjen är ute på stan ikväll så nu tror jag att jag ska kolla lite på OC innan jag går och lägger mig. Det var verkligen hur längesen somhelst som jag kollade på OC.

Saturday!

Idag har jag varit på stan med mina föräldrar, helt otroligt det har nog inte hänt på några år. Vi skulle köpa mer skor till mig, jag köpte ju ett par stövlar för inte så längesen men jag skulle behöva ett par till skor. Som jag kan ha när det är lite regningt, slaskigt och när jag tex ska gå ut med hunden. Jag kan säga att det inte var lätt för skorna måste ju vara snygga också. Det hela slutade med att jag inte köpte några skor idag men pappa köpte ett par till sig. Ikväll kommer Hanna hit, vi ska se på film och ha det mysigt för vädret är ju inte det roligaste precis. Ha det bra! :)

Jerry!

Jag tycker att de nya ica reklamerna med Jerry är sktiroliga, så när jag var inne på youtube så hittade jag den som kommer nästa vecka. Den är den roligaste hittils utav Jerry filmerna tycker jag.


Hahaha!

När jag kollade in min kompis Hannas blogg idag så såg jag att hon lagt in bilder på mig och några andra utav mina kompisar när vi gick i åk F. Jag förstår inte hur jag kunde ha på mig de kläderna eller den frisyren som jag hade, men min hjärna kanske inte var fullt utvecklad för det var verkligen skitfult ;)

Ni kan se bilderna här

Höstlov!

YES! Finally! Nu har vi höstlov och det känns bara hur skönt som helst. Fast jag lär inte precis slappa, jag har massa saker jag måste göra som jag inte hunnit innan på grund av skolan. Idag har jag tex städat mitt rum som snart hade förfallit om jag inte städat. Ikväll blir det idol m.m. en ganska bra och lugn start på höstlovet med andra ord.

Det märktes i skolan idag att alla bara väntade på att dagen skulle ta slut så vi kunde få lov. Sista so lektionen var galen som den brukar. När vi slutat stod jag och Hanna och vek oss utav skratt på skolgården men kan tyvärr inte säga varför. Sara och Lisa som var med tyckte inte det var så kul, men det kanske beror på att jag och Hanna har bästa humorn! Sen gick jag och Lisa skrattandes hem, eller speciellt jag.


Lisa, Sara, jag & Hanna för typ evigheter sen <3

Godnatt!

Just nu ligger jag i min säng och bloggar via mobilen men jag bör gå och lägga mig. Jag har no-prov imorgon och just nu känns det som att det kommer gå åt helvete, men det får vi se imorgon. Jag har knappt hunnit plugga för jag har varit i halmstad med pappa nästan hela eftermiddagen och kvällen. Varför vill jag inte avslöja än men det var i varje fall höjdpunkten på denna veckan kan jag helt klart säga. Nu ska jag sova, godnatt!

Inte långt kvar nu!

Nu är ytterligare än dag i skolan avklarad och det återstår bara två dagar kvar tills det är höstlov. Jag har nog aldrig kännt att ett lov är så här efterlängtat som detta är. Det är så skönt att so-provet är avklarat nu. Men nu är det bara att sätta igång att öva på no-provet, som är sjukt tråkigt! Jag hatar verkligen alla no ämnena. Gympan idag var väldigt galen några saker som hände var tex att filip hängde i vikväggen när de hissa upp den, eller att oskar råkade kastade en boll i huvudet på vår gympalärare eller som att filip råkade välta hela det stora fotbollsmålet. Även om våran klass typ är hatad av alla lärare på hela skolan så är vi nog den klass som har roligast. Btw vi fick sluta tidigare idag för att spanska läraren är i borås med sexorna. Wihoo!:-)

Trött!

Jag är jättetrött så jag hade tänkt att gå och lägga mig nu men kom på att jag skulle kolla min mail först för jag har inte kollat den på ca 3 dagar. När jag loggar in ser jag att jag har 232 nya mail *suck*. Så nu har jag lite att ta tag i innan jag går och lägger mig.
Ha det bra, 
hälsningar
stress-monstret!

PLUGG=BORING

Idag är det plugga hela dagen som gäller. Vi har tre prov till veckan fast det ena går inte att öva på. Det är ett spanskaprov som vi ska ha imorgon där det är läs- och hörförståelse. På onsdag har vi so-prov om afrika och det är jättekrångligt, gillar verkligen inte geografi. På fredag har vi no-prov om typ hjärnan och nervsystemet och sånt. Det känns i varje fall lite lättare att förstå sig på än so-provet. Ni kan nog inte förvänta er mycket uppdatering denna veckan heller men jag ska försöka. Ha det bra! :)


Fest!

Hade en sjukt rolig kväll hemma hos Erika igår i hennes nya hus som var sjukt snyggt. Alla var flummiga och otroligt galna och då kan vad som helst hända med dessa underbara människorna. Musiken var på högsta volym och alla dansade tills de var helt slut. Undrar vad Erikas grannar tycker om oss nu, hahaha. Tack för festen Erika!

Jag hade inte med mig kameran ikväll så tog bara några med mobilen, därför är inte kvaliten så bra men det får duga!


Erika som festen var hos ♥


En bild säger mer än tusen ord! Elin & Felicia ♥

Jobbigt (tror jag?)

Idag har jag ju varit på öppet hus på LBS och PS, jag skippade Drottning Blanka för att jag vet att jag inte vill gå där i varje fall.  Först åkte cyklade jag och mamma till LBS och kollade. Direkt när vi kom in så kom en kille fram som gick tredje året och visade oss runt och berättade om alla linjer och frågade vad jag var intresserad av och så. Visst det verkar ganska kul att gå på LBS men det känns ändå inte helt rätt för mig. När vi var klara där och fått med oss miljoner papper och broschyrer så gick vi till PS.

När vi kom till PS gick vi nästan direkt dit samhällseleverna och lärarna stod. Eftersom jag är mest intresserad av samhäll ekonomi. När vi kom dit så kom min syster fram till mig direkt (eftersom hon går samhäll var hon där) och pratade. Då kom även Jacob (en som vi känner) som går ekonomi, Maja (min granne) som också går ekonomi och Anders (en annan granne) som är lärare på ekonomi fram till oss och frågade om jag är intresserad av samhäll ekonomi. Vad svarar man på det när alla de står där? Jag sa ju att jag var det eftersom jag faktiskt är det men det hade varit lite komiskt om jag sagt nej när alla som står runt omkring mig typ bara älskar samhäll ekonomi. 

Jag tycker samhäll ekonomi verkar väldigt kul och bra men jag har absolut inte bestämt mig än. Det är sjukt jobbigt att välja!

Lördag 17 oktober

Godmorgon, just nu har jag precis vaknat och ligger i min säng och bloggar via mobilen. Jag ska snart gå upp och göra mig iordning för sen ska jag på gymnasiemässa. Efter den bör jag nog åka hem och städa för mitt rum ser förjävligt ut. Ikväll ska jag på fest till Erika, kul! :-)

Idol 2009

Ikväll är det som sagt Michael Jackson tema i idol och förutom att alla sjöng varsin låt så sjöng idolerna en tillsammans som jag tycker är väldigt bra. Så här kommer den, lyssna och njut!


Aino


Så här ser min underbara aino ut ♥

I'm happy!

Jag är just nu väldigt glad för igår köpte jag nämligen en ny mobil, sony ericssons aino som släpptes igår. Så just nu sitter jag vid tv:n och kollar på idol och bloggar via min aino. Nu när jag kan blogga i min mobil så kanske jag uppdaterar lite oftare, denna veckan har jag varit sämst på det. Jag har ju inte bloggat sen i söndags. Nu vantar jag bara på att erik snart ska sjunga michael jacksons thriller, det kan nog bli grymt bra eller blir det katastrof. Sen kanske det kommer en bild på min aino! <3

Söndag 11 oktober

Idag är det söndag och än så länge har jag bara slappat men ska nog börja plugga på engelska provet vi ska ha i veckan. I eftermiddag ska jag gå på wic-match med Isabelle, ska bli skoj. Detta blir första matchen för mig på denna säsongen, för jag hann inte gå på den första hemmamatchen. Robin Bengtsson som var med i idol förra året kommer dit och uppträder så det blir ju kul. Efter matchen så kommer familjen Fitkin hem till oss och äter kvällsmat, trevligt!


Helg igen!

Veckorna rullar just nu på väldigt fort och på ett sätt är det skönt men det är även tråkigt för det känns som att man inte hinner med något mer än plugga och träna. Fredagar är typ bästa dagen i skolan på hela veckan. Alla är typ på glatt humör för det snart är helg och många är trötta efter en vecka med massa plugg. Sista lektionen på fredagar har vi so och den lektionen blir alltid hur flummig som helst och då kan man ju inte göra något annat än att älska våran klass 9:1.

För övrigt så gick no redovisningen idag helt okej tycker jag. Det var intressant att lyssna på de andras vilket är ovanligt. Det var ju roligt att höra Robin rabbla alla saker man ska göra för att bota bakfylla och lyssna på Lisa som fick ett skrattanfall under sin redovisning, typiskt Lisa :)

Ikväll har jag kollat på idol och nu blir det att kolla på sex and the city. Ha det bra! :)

8 oktober

Skolan idag gick helt okej, vi hade spanska prov och det kändes som att det var väldigt enkelt. Lektionen efter det skulle vi ha engelska glosförhör, vilket jag och några andra i tjejer i min klass var nära på att missa. För vår lärare hade stängt dörren och var nära på att inte öppna för oss och då hade vi fått ig på detta förhöret. Vilket inte vore så kul. I eftermiddag ska jag börja med min no redovisning som är tills imorgon. Jag ska redovisa om hjärnsjukdomarna ADHD och Damp, spännande! Ska även försöka hinna med en sväng till gymmet idag/ikväll. Ha det bra :)

Laila Bagge

Efter att ha lagt upp när Andreas i idol-juryn sjunger har jag fått några önskemål att lägga upp här när Laila Bagge som sitter i idol-juryn sjunger. Så det får jag väl göra men jag kan inte påstå att hon sjunger lika bra som Andreas Carlsson. Nu var det ju i och för sig väldigt längesen som dessa låtarna spelades in så det är ju ingen jättebra kvalite. Jag tycker att det känns väldigt mycket som att det lika gärna skulle kunna ha varit "spicegirls" som sjunger, speciellt på den första videon. 








YES!

Idag var sparbankshallen inte upptagen, vilket betyder att vi får träna innebandy där vilket inte händer jätteofta. Det är jättetråkigt när hallen kan vara upptagen några veckor i rad och vi bara får träna på onsdagar då. För er som inte känner till hur det är med sparbankshallen så är det så att det är en jättebra hall att träna i så man får vara glad om man får träna där. Men på helger och sånt brukar den vara bokad för mässor och då får inte vi träna på måndags kvällen. Fast jag tror faktiskt att jag hellre har det så som nu än att behöva träna på stureplan för där vill man verkligen inte träna.

I eftermiddag har jag bara pluggat spanska för vi har prov på torsdag, usch! Det är lite svårt nu när vi har en ny lärare eftersom man inte vet hur hennes prov brukar vara men jag hoppas att det är lätt.

Andreas Carlsson

Det är några som är lite nyfikna på hur Andreas Carlsson i den svenska idol-jyrun sjunger och jag som har hört han tycker att han faktiskt sjunger ganska bra. Bättre än vad jag hade förväntat mig i varje fall. Så jag tänkte länka till en sida (jag vet att det är någon konstig sida) som man kan lyssna på en av hans låtar som han gjort. Tyvärr är inte ljudet så bra men det går i varje fall att höra vad han sjunger.

http://www.sventumba.se/index_swe.html

När ni kommit till sidan så finns där en spalt som heter "lyssna och lär", i den spalten så klickar ni där det står "All i need is you" (som låten heter). Enjoy! ;)


Andreas Carlsson

Söndag

Som jag skrev här för ett tag sen så har min farmor fyllt år och idag firade vi henne med min fasters familj genom att äta brunch på Fridas i Kärradal. Väldigt gott var det tycker jag. Efter vi vart där åkte vi hem till oss en stund och sen åkte farmor och min fasters familj hem. Dagen har varit mysig och man känner verkligen att det är höst nu för det blåser hur mycket som helst. När jag var ut och gick med min hund kändes det som att vi skulle blåsa bort när som helst.


Min kusin Johan


Farmor & pappa


Min kusin Anna och hennes pappa Morgan.


Lördag

Gick upp sjukt tidigt idag för att göra mig i ordning och åka till jobbet med Johanna. Det var roligare att jobba idag när Johanna var med än att jobba själv eller med någon gubbe som jag typ inte känner. Efter jobbet åkte jag till stan och sen hem och gick ut med min hund. Anledningen till att jag åkte till stan var för att lämna tillbaks mina Björn Borg flip-flop som jag köpte i början på sommaren. Som en del säkert läst i tidningen så har det kommit fram att Björn Borgs dam flip-flop innehåller någon slags kemikalier som inte är så bra. Därför kan man lämna in dem där man köpte dem och få pengarna tillbaka. Så man skulle kunna säga att jag sålde mina utslitna flip-flop för 200 kr, en bra affär tycker jag!

1 oktober

Idag är det första oktober och två månader kvar till första advent men vädret känns som typiskt för december. Det är jättekallt ute och har kommit lite regn idag. Hade det varit december hade man hoppats att det skulle vara snö istället för regn men vi får ju sällan snö här.  I alla fall så gick väl salskrivningen i skolan idag helt okej... tror jag. Det var första gången i hela mitt liv som jag skrev ett kåseri.

Ikväll fick vi en extra träningstid på Mariedal eftersom våra tränare var på kurs igår. Men eftersom jag varit lite krasslig denna veckan så hoppade jag över att träna och satt och kollade på tillsammans med Felicia, Jennifer och Madde. Det märks att vi har ett litet sjukt lag just nu. Det är bara en dag i skolan kvar nu och sen helg, sjukt skönt! :)

Erik Grönwall

Man kan inte göra något annat än att älska denna killen. Jag geekar sönder hans version av "Is it true", riktigt grym är den. Tycker nästan Erik gör den bättre än orginalet. Sen så går det ju inte att undgå att han är väldigt snygg också!♥

Erik vinnare av idol 2009 enligt mig!


RSS 2.0