Happy new year!

Hejdå 2010, hej 2011!

Taggad som bara den inför ikväll! Har inte varit så taggad på nyår tidigare men ikväll smäller det! Har varit lite med brudarna innan idag och fixat lite för ikväll och nu taggar jag och ska jag börja göra mig iordning och sen drar jag ut på kvällens äventyr med brudarna. Kommer bli en kväll att minnas om man nu kan minnas den... hahaha...

Vi hörs 2011!

Jullov, kul eller inte?

Nu är det ju jullov och imorgon är det julafton, jättekul och härligt tycker säkert de flesta. Men inte jag. Jag har ingen lust att fira jul, nyår, ha jullov och allt som hör dit. Alla andra år brukar det vara jättekul men år vill jag bara krypa ner i min varma säng och stanna där länge tills allt är över.

Anledningar:
- Vi har vattenläcka på hela nedervåningen så efter jul & nyår måste vi flytta härifrån, vart vet vi inte än.
- Min syster som nu mer bor i London kommer inte hem till jul & nyår.
- Det blir ingen Gothia innebandycup i år för mitt lag.
- Ingen innebandy förens efter jul & nyår, hur ska jag överleva?
+ lite andra tråkiga saker.

God jul.

Capricorn IC - Vinbergs IBS

I söndags var det match med 94-laget mot Vinberg. En rätt jämn match faktiskt. När det bara var ca 3-2 minuter kvar och vi leder med 3-1 gör de ett mål till och tar sen time out för att toppa laget. Det som är lite roligt här är att precis efter time outen när de toppat sitt lag gör vi mål. Skönt! För när de gjorde målet precis innan blev jag lite orolig att vi skulle åka på vår första förlust men istället stänger vi matchen och vinner med 4-2. 

Man kan ju inte säga annat än att det känns otroligt skönt nu inför 3 veckors juluppehåll att vi är det enda laget i serien som är obesegrade! Sen i Januari har vi 2 lag kvar att möta innan vi spelat mot alla och vi ska möta alla en gång till. Så det är långt i från avgjort än, men tror att seriesegern kommer stå mellan oss och Viskadalen senare i vår.

Nu väntar som sagt ca 3 veckors matchuppehåll nu under jul och nyår men träningarna fortsätter som vanligt, gött!

Åsa IF - Capricorn IC

Matchen med damlaget i lördags var i Åsa. Jag själv spelade ingenting, var bara med som reserv. Visste att det skulle bli en otroligt tuff match som det alltid blir mot Åsa och så även denna gången. Det måste nästan vara något speciellt med orten Åsa eftersom de är och har alltid varit så överlägsna i både fotboll och innebandy i alla åldrar mot alla lag, man kan ju undra vad de gör för att bli så här.

Åter till matchen så spelade vi sjukt bra i första perioden, sen i andra tog de över ännu mer av matchen och det kändes nästan som det var avgjort då. Med tanke på hur många ordinarie damlagsspelare som var borta gjorde vi endå en hyfsat bra match. Matchen slutade 5-0 till Åsa.

Matchhändelser

Period 1
14.07 Mål 1-0
Ebba Blomén
(Andrea Petersson)
Åsa IF
Period 2
01.46 Mål 2-0
Linn Johansson
(Ebba Blomén)
Åsa IF
02.11 Mål 3-0
Matilda Svenblad
(Emilia Bengtsson)
Åsa IF
10.15 Utvisning U2
Rebecca Pettersson
(Otillåten trängning)
Capricorn IC
10.42 Mål 4-0
Linn Johansson
(Linnéa Gartzell)
Åsa IF
15.50 Utvisning U2
Linn Andersson
(Liggande spel)
Capricorn IC
Period 3
10.46 Mål 5-0
Ebba Bergström
(Liza Ekman)
Åsa IF
16.37 Utvisning U2
Gabriella Trankvist
(Slag)
Capricorn IC
19.19 Utvisning U2+10
Linn Johansson
(Osportsligt uppträdande)
Åsa IF

J*vla gymnaster

Åh, jag blir galen! Åker som vanligt taggad för träning till PS för att träna. När jag kommer dit och går in tillsammans med Elin är läktaren helt full och på golvet är det massa gymnaster som hoppar och dansar. Sen droppar laget in, en efter en. Så när vi står där hela laget och tänker att de borde vara klara snart, kommer en gymnast fram till oss. Hon försöker se så oskyldig och söt ut, fast egentligen ser hon ut som en ful liten gris, och säger "Vi har bokat hallen till 9".

Visst det är väl okej att de bokar hallen för att få ha sina uppvisningar nån gång per år. Men det kan väl för tusan tala om det!? Eller är det för mycket begärt? Det är ju inte så kul när hela laget står där ombytta och sen får åka hem.

Inte nog med detta får vi reda på att det inte blir nån träning på tisdag heller för att hallandslaget ska spela match där då. Men de har ju i varje fall vett att säga till i förväg. Så jävla tråkigt att det inte är någon träning förens nästa onsdag då, men jag får väl nöja mig med 2 matcher till helgen!

Obs, det är inte så att jag är emot gymnaster, är bara så besviken på att inte få träna innebandy.


Eldsberga IBK - Capricorn IC

Matchen med 94-laget i lördags har jag ju väntat med att skriva om eftersom den tog väldigt lång tid på sig att komma upp på nätet och när den väl gjorde det så stod det inga matchhändelser men skit samma. Vi vann i varje fall matchen med 0-9. Eldsberga är helt klart seriens sämsta lag enligt mig och det säger jag inte bara för att vi vann utan för att det stämmer. De var knappt över på vår plan halva och hade inget spel överhuvudtaget, de spelade lite som man gjorde när man var liten. Ni vet, alla grötar omkring bollen, inget utrymme för att göra några passningar eller sånt.

Mål: Elin Berndtsson 7st, Sofia Andersson 1, Alexandra Olsson 1
Utvisningar: 0

Nu laddar jag för en förhoppningsvis grym träning!

tidig julklapp till mig själv

Hoho! Idag har jag handlat en tidig julklapp till mig själv. Det blev ett nytt uv-skydd till objektivet jag köpte för några månader sen. 379:- kostade det, men det är det lätt värt eftersom det är väldigt omständigt att hålla på som jag gjorde innan. Jag fick alltså byta uv-skydd varje gång jag byte objektiv, sjukt jobbigt!

Med tanke på foto-saker var det väldigt längesen jag fotade nu, har liksom inte hunnit, skolan har tagit för mycket tid. Men nu har jag inga mer prov kvar och förhoppningsvis inte så mycket läxor heller så det blir kanske lite fotografering snart. Beror ju också om jag hittar nått kul att ta kort på. Ha det bra!

Önskelista

Nu är det ju faktiskt bara 12 dagar kvar till julafton så jag tänkte berätta vad jag vill ha i julklapp för er som vill veta.

-          Iphone 4

-          Salming speed goalie shoes (förmodligen storlek 39)

-          Carolina Gynnings nya parfym Passion

-          Private practice säsong 3

-          One tree hill säsong 4

-          Ett smyckesträd eller hand (finns typ på servera, village eller designbutiken)

-          En silverkedja/ länk (fråga mamma om ni vill va på den säkra sidan ;) )

-          Evolution floorball t-shirt, marinblå med vitt tryck, storlek S (finns på www.innebandymagazinet.se/shop )

-          Presentkort hos Albrektssons Guld

-          Pengar


Lagfeeeeeeeeeeest!

Blev inget inlägg om gårdagens match igår för direkt efter matchen åkte vi hem, fixade oss, åt och sen drog vi vidare till vår tränare Alex på lagfest med dam- och 94-laget. Grymt kul hade vi! Citat från lagfesten: "Jag har aldrig blivit avpullad" Hahahaha......

Vid halv 2 tiden åkte jag, Elin, Felicia och Alexandra ut på lite äventyr och sen vid halv 4 gick jag och la mig. Så idag har jag varit riktigt seg i kropp & knopp och därför inte gjort så mycket. Inlägget om matchen kommer senare för nu ska jag äta lunch/ tidig middag!

Matchhändelser, Capricorn IC - Viskadalen IBK

Nu har äntligen matchhändelserna från helgens 94 match kommit upp, fast egentligen är de inte så mycket att se för nu står inte namnen med som det brukar men lägger upp de ändå för er som är intresserade!

Period 1
11.50 Mål 1-0 Capricorn IC
Period 2
01.22 Mål 2-0 Capricorn IC
03.05 Mål 3-0 Capricorn IC
10.17 Mål 4-0 Capricorn IC
14.05 Mål 5-0 Capricorn IC
Period 3
13.09 Mål 6-0 Capricorn IC

Jag vet i varje fall att Michaela gjorde 3 mål, Linn och Sofia gjorde 1 var, sen det sista kommer jag inte ihåg vem som gjorde. Go vinst i varje fall!

Varla IBK - Capricorn IC

Efter 94-matchen hann jag bara gå hem, duscha, äta lunch, ut och gå med min hund och packa sen var det dags att åka till Kungsabacka för att spela match med damlaget. Fast jag spelade bara sista perioden. Tyvärr förlora vi matchen med 6-1 men jag tycker faktiskt inte resultatet speglar matchen så bra. De fick flera skitmål som de egentligen inte borde fått! Domarna var ju inte så normala heller...

Blir det bara hårdare och hårdare spel på våra matcher eller är klubbkvaliten sämre nu för tiden? Vi har börjat få som tradition att en klubba i laget per match går sönder, blir ju rätt dyrt i längden om man ska hålla på så här...

Matchhändelserna:
Period 1
06.34 Utvisning U2
Minna Gustafsson
(Otillåten trängning)
Varla IBK
14.13 Mål 0-1
Michaela Karlberg
(Gabriella Trankvist)
Capricorn IC
19.01 Mål 1-1
Jennifer Macintosh
(Minna Gustafsson)
Varla IBK
Period 2
04.00 Mål 2-1
Elina Olsson
(Linnea Andersson)
Varla IBK
06.59 Mål 3-1
Sara Hagberg
(Linnea Andersson)
Varla IBK
09.49 Mål 4-1
Andyrose Kijlstra
(Elin Bergstrand)
Varla IBK
Period 3
01.10 Utvisning U2
Gabriella Trankvist
(Otillåten trängning)
Capricorn IC
01.32 Mål 5-1
Sandra Andersson
Varla IBK
02.07 Utvisning U2
Therese Gunnarsson
(Hårt spel 2 min)
Capricorn IC
06.49 Utvisning U2
Linnea Andersson
(Otillåten trängning)
Varla IBK
10.24 Mål 6-1
Jennifer Nyström
(Rungruathai Srichan)
Varla IBK
15.54 Utvisning U2
Sandra Andersson
(Otillåten trängning)
Varla IBK

Capricorn IC - Viskadalen IBK

Igår (söndag) var det förs på förmiddagen match med 94-laget mot viskadalen. Vi och de var dom enda i serien som inte förlorat någon match. Men vi visade direkt var skåpet ska stå och Viskadalen fick åka hem i snön med sin första förlust i bagaget. Vi vann med 6-0! Alltid lika kul att hålla nollan såklart och även kul att vi fick göra lite mål. Tycker dock lite synd om Elin som hade hur många mål chanser som helst men fick inte in en enda. Men vi gör en otroligt bra match med tanke på att vi har så många spelare som är sjuka, så vi var bara 7 utespelare. Alltså bara 2 avbytare! Starkt jobbat!


RSS 2.0