Världens bästa klass!

Jag har haft en så sjukt grymt bra helg!♥ Jag går verkligen i världens bästa klass. Vi har nämligen varit på klassresa i helgen och tältat och haft det underbart kul. Fast tälten var lite överflödiga. Vi satt nämligen hela kvällen/natten/morgonen framför läger elden som vi gjort upp. Det var kallt så vi bara låg där i en hög allihopa jämte elden, mysigt!♥ Några gick in till sina tält vid typ fyra men vi var några stycken som stannade uppe hela tiden. Jag stannade kvar men slumrade till någon gång vid åtta tiden på morgonen och vaknade vid nio så söndags eftermiddagen gick åt till att sova istället för plugga vilket jag borde gjort.

Egentligen gjorde vi inget speciellt på klassresan, vi spelade brännboll, hade gräskrig, nattbadade och gjorde "jag har aldrig..." (Som var rätt så överraskande ibland men "what happends in haksered stays in haksered"). Men vi hade så grymt kul även om vi inte gjorde något speciellt. Denna resa är oförglömlig!

FURUBERG 2010!♥

Min födelsedag

Har haft en jättebra födelsedag och den är inte slut än. Började med att mamma, pappa och syrran sjöng för mig och jag fick presenter. Sen var det skola som vanligt. Efter skolan var det bara jag och syrran hemma för mamma och pappa jobba länge idag. Eftersom det då inte skulle bli någon födelsedagstårta så köpte syrran ben & jerry till oss istället. Mums! Nu ska jag snart på restaurang med mamma, pappa och Isabelle. Egentligen skulle jag inte veta om det men jag listade ut att det var det och mamma erkände så nu vet jag. Dessutom fick jag ett sms för en stund sen av Josefine där det stod: 
Hej maja jag hoppas att du haft en underbar dag och att den fortsätter så! Jag är väldigt ledsen för att jag inte kan följa med ikväll men att det funkar ändå. Grattis, grattis, grattis <3 Älskar dig! <3

Bilder på presenter och mer om min dag kommer någon annan gång, kanske senare ikväll :)

Happy day!

Idag har det varit en bra dag, bättre än många andra om man säger så. Skolan idag var faktiskt helt okej om man jämför hur den brukar vara. Vi fick bland annat reda på resultatet på det nationella fysik provet och det gick mycket bättre än väntat. I eftermiddags var det ju jobb som gällde och där gick tiden faktiskt snabbare än vad den brukar göra. Jag hoppas morgondagen blir minst lika bra som dagen idag för imorgon är det ingen vanlig dag för mig. Det är nämligen min födelsedag :-)

work & sunshine

Kom hem från jobbet för en stund sen och har precis ätit lunch nu. Så nu ska jag gå ut och lägga mig och sola. Egentligen skulle jag inte jobbat idag men det blev lite kris så min chef ringde mig igår kväll och frågade om jag kunde jobba.
Förresten så blev det ingen grillning igår eftersom att det började regna. Men det regna inte så mycket så vi åkte till kvantum och köpte pastasallad och sen åkte vi ner till Kåsa och åt där. Senare skulle vi cykla hem till Hanna och då började det spöregna så vi skitblöta när vi kom fram. Sen så satt vi på Hannas altan under markisen hela kvällen och snackade om allt möjligt. Trevligt!


Allt man behöver för en eftermiddag i solen!♥


grillning!

Hejhej, nu ska jag snabbt städa lite på mitt rum och sen ut och gå med hunden. Efter det åker jag till stranden och grillar med lite kompisar, mysigt! Vi hörs!♥

The end of the beginning

Idag har äntligen spexfotokatalogen kommit! Kul att kolla på alla andra skolor fast man har ju nästan sett alla på facebook redan. Det som är lite tråkigt bara är att kortet blev så långt ifrån bara för att vi är så många. Vi är liksom 63 pers på vår bild och vissa av de andra skolorna är typ 20 pers. Fast det hade ju varit tråkigt att dela upp sig på flera kort så är ändå nöjd.


Tyckte framsidan var väldigt fin. "The end of the beginning" stämmer verkligen, det är ju slutet på början av livet nu, när vi slutar nian : )

Lång skoldag

Idag har det varit en lång skoldag, torsdagarna brukar kännas ganska långa men idag var jag kvar en och en halvtimme extra i skolan. Jag och Elin satt kvar i datasalen och skrev på vårat spanska arbete. Fast vi var inne på facebook samtidigt så det hade nog kunnat gå fortare än vad de gjorde. Men shit vad roligt vi hade, vi satt och snackade massa med Christian. Ni som har Elin som vän på facebook kan ju gå in på hennes logg och se allt vi skrev, haha vi var väldigt flummiga!

Det är helt otroligt, jag har inget att plugga till imorgon! Jag är nästan chockad! Men jag njuter av det!

Sommaren är här!

Nu är det inte vår längre, idag blev det sommar! Igår var de lite varmt men idag när jag skulle gå till skolan fick jag nästan en chock för att det var ovanligt varmt vilket jag inte alls var beredd på. När jag kom hem från skolan idag kollade jag på termometern och då var det 23 grader i skuggan. 23! I skuggan!!! Helt galet! Nu får vi bara hoppas att det håller i sig så här fram tills sommarlovet och sen när sommarlovet börjat får det gärna bli ännu varmare!

Det är lite typiskt att nu idag när det äntligen var så fint väder så jobbade jag. Inte så kul att stå inomhus i en affär när alla andra var på stranden eller låg hemma och solade!


förrvirrad

Måndag idag, alltid lika segt som vanligt, man har en lång vecka framför sig och denna veckan är otroligt jobbig! Vi har teknikinlämning, svenska prov, spanskainlämning och spanska glosor. Spanskainlämningen är sjukt jobbig, det är hur mycket som helst och det går jättesegt att göra i och med att vi har lärt oss as lite på spanska. 

Den senaste tiden har jag börjat fundera på om jag gjort fel gymnasieval. För det som är roligast i skolan nu är teknik, jag tycker det är jättekul att bygga/lödda ihop byggsatser och skapa andra liknande saker och jag tycker faktiskt att det är roligt att skriva denna teknikinlämmningen som jag gör nu. För er som inte vet så har jag valt samhäll med ekonomi inriktning till gymnasiet och det valde jag för jag tycker det är väldigt kul med marknadsföring. Men även om jag tycker teknik är jättekul nu så känns det som att det skulle vara fel linje för mig. 

Idag på engelskan hade vi oförberet prov som gick åt helvete, herregud asså!

Har fått lite kommentarer om att jag aldrig bloggar längre så jag får väl skärpa mig nu då ! ;)

Ny klänning


Hejhej, idag har jag köpt en klänning på bubbleroom (bilden ovan) hoppas den passar och sitter bra när jag får hem den. Om den gör det så ska jag nog ha den på skolavslutningen, egentligen så har jag köpt en skolavslutningsklänning som jag tycker om jättemycket men vi får se när jag får hem denna som jag köpt nu.

Idag i skolan har vi typ haft äs hela dagen och då menar jag verkligen hela dagen! På morgonen hade vi och för sig språk men vi hade ingen lärare för hon var typ hos doktorn eller nått sånt. Sen skulle vi haft hemkunskap men det var typ en kille i åk 8 som knuffa in hkk-läraren i skåpen eller nått sånt väldigt hårt igår så hon var inte där idag. Så då blev det två timmars äs och sen efter lunch så hade jag och massa andra äs på de andra lektionerna också eftersom vi redan gjort matte muntliga näp.

Nu i eftermiddag/kväll är det fortfarande fysikplugg som gäller, goodbye!

Fysik


Hur tråkigt är inte fysik? Astråkigt! Men nu ska jag inte klaga, det känns som det blivit rätt mycket klagande på sistonde och det är ju inte kul att läsa så nu ska jag försöka vara positiv! Det som varit positivt idag är att jag varit hos frisören och klippt mig. Även om jag inte klippte så mycket så känns håret mycket fräschare, det gör det alltid när jag går från frisören även om jag bara klippt lite.

Efter jag klippt mig fixade jag lite andra saker på stan som jag inte kan skriva här men skönt att det är avklarat. En annan positiv sak är att våra svenska och engelska lektioner denna veckan är väldigt chilla för vår lärare är ledig så vi har en vikarie. Nu väntar fysikboken på mig, hejdå!

Helgen som varit

I helgen som varit hade jag planerat att göra jättemycket saker men har i princip inte hunnit göra hälften av allting, beror kanske på att jag är så otroligt seg. Hade tänkt att blogga när vi kom hem från operan i torsdags vid midnatt men var för trött men jag var för pigg för att sova så det blev två avsnitt av Private practice istället. Nu ska jag i varje fall berätta om min helg ;)

Fredag: Ledig från skolan eftersom vi var på opera med klassen i torsdags. Så sov till kl 11 sen stan med Elin och på kvällen var det party hos Julia, skojjigt!

Lördag: Sov till tolv, åt frukost och sen mådde jag illa och det kändes typ som att jag skulle spy resten av dagen så det blev inte mycket gjort då.

Söndag: Sov till tolv, sen fick jag och syrran en impuls och stack till gekås, på kvällen var Carina och Bertil här.

När jag skulle gå och lägga mig igår kväll kunde jag inte sova så senaste gången jag kollade på klockan inatt vad jag kom ihåg var kl tre och sen vid halv sju när klockan ringde var jag ovanligt pigg. Väldigt konstigt, räcker det alltså med tre och en halv timmas sömn? För när jag brukar somna vid 12 och klockan ringer halv sju så är jag svintrött! Har jag sovit för mycket då?


Morgondagen

Imorgon är dagen fullbokad, skojjigt!

Börjar skolan kl tio, då är det so-prov som gäller sen lunch. Kl 12 går bussen med klassen till gbg, först ska vi till naturhistoriska museet och sen får vi fördriva tiden som vi vill framtills klockan 5. Då ska vi gå backstage visning på operan i gbg och sen är vi lediga fram tills operan börjar klockan halv åtta. Efter operan åker vi bussen hem så vi kommer typ vara hemma vid midnatt någon gång. Ska bli kul att åka till operan även om jag inte förstår mig på opera. De lixom sjunger ut det de säger och så är det på italienska, men det är bara att försöka hänga med så gott det går. Nu ska jag kolla igenom so-boken en sista gång sen väntar sängen, skönt! :)

Det funka

Det ser ju ut att funka hyfsat bra, så nu orkar jag inte sitta här mer. Går ner och äter kvällsmat istället, magen kurrar en del eftersom det kanske är lite sent att äta kvällsmat klockan 20 i nio. Headerna kommer senare ikväll om jag orkar göra klart den. Ha en trevlig kväll :)

Test :D

Hejhej, nu har jag fixat så att jag har smilegubbar här på bloggen, tror jag i varje fall ;) Detta är ett test inlägg för att se om det funkar eller om jag gjorde rätt ;P därför gör jag nu lite smilegubbar som test :) Och om jag har gjort rätt så ska det även funka att ni gör smilegubbar när ni kommenterar i kommentarsrutan :thumbup:

Gör om

Hejhej, nu håller jag på att göra om bloggdesignen så om ni tycker det ser lite halvklart ut eller typ att färgerna med mera inte passar så är det för att jag är inte klar än ;) Den nya headern kommer in senare ikväll för den är inte klar än ;)

Trött som tusan

Kvällen igår var riktigt kul och bjöd på väldigt mycket skratt. När jag är trött så har jag ingen humor överhuvudtaget och skrattar åt allting och igår var jag redan trött och flummig när jag åkte hemifrån så skratta det gjorde jag ordentligt igår kväll. Det blev rätt sent igår och jag hade tänkt ha en riktigt lång sovmorgon idag eftersom jag inte haft det på jättelänge, men det tyckte tydligen inte pappa som väckte mig klockan tio! Men jag var alldeles för trött för att orka gå upp så har slappat fram tills nu. Men vissa har tydligen orkat vara uppe tidigt imorse och lagt ut bilder på facebook från igår och de bilderna gillar jag inte. Ikväll blir det dock lungnare för då väntar middag hos familjen Fitkin. Hoppas ni hade en bra valborg!

RSS 2.0