Nyårsafton!

Today is new year's eve! Fram tills nu har jag bara slappat, men nu blir det att sätta fart med städning m.m. Sen fixa inför ikväll. Kvällen börjar med att familjen Fitkin kommer hit och äter m.m. Så länge som jag kan minnas har jag alltid spenderat nyårsafton med dom, fram tills förra året då de hälsade på sina släktingar i Canada. Det kändes väldigt konstigt att inte fira med dom då men nu kommer traditionerna tillbaka!


Bild tagen med min gamla mobilskamera förra året!

Sammanfattning av 2009

Detta året har varit väldigt varierande, det har varit många bra saker samtidigt som det varit många dåliga saker. Men jag tror faktiskt att 2009 har varit mitt jobbigaste plugg-år någonsin. För vårterminen i åttan var inte rolig och inte höstterminen i nian heller. Men jag får väl glädja mig med att det varit ett bra innebandy-år för min del. Hela vinter/våren tränade jag med damjuniorerna och det är bland det roligaste och lärorikaste jag gjort i år. I höstas fick vi ju en ny tränare och i början var jag skeptisk men det har än så länge varit positivt.
Vissa minnen är klarare än andra, men jag tänkte lägga ut lite bilder från året (utan någon speciell ordning).


Konfa!

Isabelles ridtävling!

Midsommar!

Sandfotboll!

Körde segway för första gången i mitt liv!

Stockholmsresan med mamma och pappa!

Grillkväll på stranden med Felicia, Evelina och Hanna!

Ulricehamn med skolan!

Gothia innebandycup!

Oddebollen fotbollscup!

En av många roliga och underbara tjejmiddagar!

När jag och Pernilla köade för våra biljetter till sm-finalen i innebandy!

Solat, badat m.m.

Många trevliga fester!

Gymnasiemässa i Halmstad!

Besök på väröbruk!

Vårt årliga pepparkaksbak!

Josefine (kommer inte ihåg var bilden togs)!

Köpte min älskade nikon D60!

Köpte min underbara mobil!

Fick min gryma laptop av mamma och pappa! Tack!

Dessa året har hänt ännu mer saker än vad bilderna visar men jag har inte kort på allt och sen skulle jag få sitta här hela natten om jag skulle leta fram bilder på allt. Dessutom tror jag inte att ni skulle tycka att det var så kul.


30 december

Imorgon är sista dagen på 2009, helt sjukt vad tiden går fort! Jag tänkte i varje fall sammanfatta detta året i ett senare inlägg. Idag hade jag precis som igår innebandyträning mellan 12-14. Roligt var det och vi bestämde vilken bergsprängare vi ska köpa. Det kommer bli grymt skoj på gothia! Efter träningen åkte jag hem duschade och åt lunch. Sen åkte jag till stan med mamma och bytte lite julklappar och spenderade yttligare lite mer pengar. Jag har även varit ute och gått med min hund och det är verkligen jobbigt för han är livrädd för alla smällare och raketer. Jag förstår inte varför folk inte kan vänta med att smälla tills nyårsafton.


Today!

Så här har min dag sett ut:

- Vaknade vid 11
- träning på PS 12-14
- duscha & åt lunch
- jobb 16-18
- gick ut med hunden
- åt kvällsmat
- tittade på tv
- suttit vid datorn

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite sen sova. Imorgon blir det träning samma tid som idag, för på söndag smäller det. Gothia börjar ju då så vi håller på att finslipa lite på vårt spel m.m. Godnatt! ♥


Min stressiga men underbara julhelg!

Nu när det varit jul har jag verkligen inte prioriterat bloggen som ni kanske märkt. Istället har jag passat på att umgås med släkt och vänner så mycket som det bara går. Så här kommer min julhelg + de senaste dagarna i stora drag.

Julaftonskväll: Tomten kom och min lilla kusin blev så rädd för tomten att han började gråta och skrika Jag vill åka hem! ( vi var ju som jag nämt hos mormor och morfar). Efter det åt vi m.m och vid elva tiden stack jag och min kusin ut och körde fyrhjuling igen. Eftersom ingen av oss är över 18 och har bilkörkort så får ju vi egentligen inte köra. Därför passade vi på att köra nu när vi var ute på landet. Var dock lite läskigare att köra i mörkret än när det var ljust. När vi kom tillbaks körde vi monopol tillsammans med syrran och min mosters man, vilket är våran egna jultradition. Tyvärr utsågs ingen vinnare i år för att vi orkade inte spela klart.

Juldagen: Vaknar upp hos mormor och morfar av att min mosters man Klas står och sparkar lite på min luftmadrass. Sen är vi kvar där tills typ nio på kvällen. Hela dagen bara myser vi, äter god mat och umgås.

Annandag jul: Jag, Josefine,Isabelle och några till trodde att gina tricot mellandagsrea började kl 10 för det stod så i tidningen. Så vid elva tiden åker vi ner till stan och då är det stängt! För de har tryckt fel i annonsen. Så vi går till ett cafe och dricker kaffelatte. Sen när alla affärer öppnat går vi omkring där hela dagen. Sen skyndar jag mig hem och gör mig iordning för kvällen tillbringades i falkenberg. Vi är ett gäng familjer som brukar umgås där varje år och kallar det lilla nyår. Åkte inte hem förens vid halv 4 så när vi var hemma vid 4 var jag trött!

Söndags: Vaknade kl 11, var hos farmor vid kvart i tolv. Där träffade jag mina andra kusiner som jag inte firade jul med och åt kalkonmiddag.

Igår: Jag hade jätteont i huvudet hela dagen så jag var bara hemma och tog det lugnt. Det behövdes nog efter att varit iväg hela tiden de senaste dagarna.

Bilder på vad jag fått i julklapp kommer någon annan dag.

Julaftonsdag

Hejhej, nu är jag hos mormor och morfar och de av mina sysslingar som varit här har precis åkt hem. Min familj sover över här tills imorgon tillsammans med min mosters familj. Vi kom hit vid lunch tid idag och åt lunch. Sen var jag och min kusin ute och körde fyrhjuling på åkrarna och vägarna här så vi missade början av kalle anka. Nu väntar vi på att tomten snart ska komma. God jul!

Familjen Andersson/Samuelsson mitt i julstressen!

Just nu är familjen Andersson/Samuelsson mitt uppe i julstressen. Nästan som på sunes jul fast inte riktigt så illa. Igår kväll började vi julstäda sätta in granen m.m. samtidigt som jag kollade film med Isabelle. Sent igår kväll gjorde vi pepparkakshus och gissa vad!? Nej, jag tror inte ni kan gissa att min hund lyckats ta sig några tuggor på vårat pepparkakshus inatt. Men vi hinner verkligen inte göra något nytt så att det får stå där med halvätit tak. Hade även stora problem med lamporna i granen i år.

Idag har mamma fortsatt göra iordning här hemma medans pappa jobbar och jag och syrran åkt runt i alla möjliga affärer för att leta saker till paketleken. Vi lyckades faktiskt hitta fem stycken vilket var målet, fast två hjälpte pappa oss att hitta på lagret på hans jobb. Just det damsugaren gick typ sönder innan så nu kan vi inte göra klart allt. Nu måste jag stresspacka inför imorgon och förbereda för ikväll för då kommer farmor hit. Ska även hinna en runda med min pepparkakshus ätande hund. Låter det inte lite stressigt och kaotiskt såhär dagen innan julafton?!

Min chef har också varit här idag och lämnat en julklapp till mig. Det var en Aladdin-ask, mums!

Jag ber också om ursäkt för dålig uppdatering de senaste dagarna, men det har varit lite stressigt. Men när jag kommer till fägrilt kommer lugnet in finna sig och då kommer det mer uppdateringar. Jag lovar!

God jul!♥

Utmattad!

Nu är jag verkligen jättetrött! Först ikväll så spelade jag träningsmatch mot läjet inför gothia och sen stannade jag kvar i sparbankshallen i en halv timma ungefär för då var det målvkatsträning för några målvakter i capricorn. Det var verkligen jättekul. Målvakts tränarna sa att de skulle försöka ordna detta varannan vecka men problemet är halltider. Det vore jätteroligt och verkligen lärorikt om det kunde vara varannan vecka. Men mer om detta imorgon, för nu vill jag bara lägga mig framför tv:n en liten stund och slappa. Jag börjar inte skolan föräns kl 10.50 imorgon så det är väldigt nice!

Brittany Murphy is dead!!!


Shit asså, idag på morgonen dog den amerikanska skådespelaren Brittany Murphy av hjärtstillestånd. Hon blev bara 32 år gammal! Jag känner mest igen henne från filmer som smekmånaden. Vill ni veta mer läs här

Fjärde advent

Idag är det fjärde advent, vilket betyder att det är sjukt nära till julafton. Idag kom nog julstämningen på riktigt. Det var jättemysigt att vara ute och gå samtidigt som det snöa och jag lyssnade på julmusik. Här kommer i varje fall min dag i stora drag.

- gjorde chokladpudding till spanskan med Elin, Felicia och Erika.
- Var ute och gick med hunden.
- köpte julklapp till julklapps utdelningen på innebandyn imorgon.
- gjorde julgodis med familjen när mamma kom hem från malmö.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, bara två dagar kvar i skolan! :D♥


Gårdagens tjejmiddag!

Hejhej, gårdagens tjejmiddag hemma hos Hanna M var så lyckad. Den är verkligen någonting som måste göras om! Det började med att några åkte och handlade och vi andra var kvar och dukade och värmde glögg m.m. Sen lagade vi alla mat och efter maten kollade vi på en film. Jag tror jag och Sara hade roligast under filmen för Sara var rätt galen av sig igår kväll. Efter filmen satte vi oss framför brasan och drack te och pratade. Mysigt!♥


Nästan hela gänget (förutom Elin som inte syns och Hanna J som
tar kortet).

Julgranshuggning

Här kommer bilderna från julgranshuggningen! Fast jag som inte var så intresserad utav vad vi skulle ha för gran gick runt och tog kort på allt annat istället. Som ni kanske märker har jag använt många av dessa bilderna i den nya vinter headern. Enjoy!










Man ser fortfarande spår av stormen Gudrun.










Mina små busiga kusiner Ellie och Erik.






Erik tyckte att vi skulle ha denna granen som han drar i.














Mormor och morfars hus.


Ska sova nu

Hejhej, nu ska jag sova. Det var jättemysigt hos hanna ikväll men mer om det imorgon. Har även tänkt att lägga ut bilderna från julgranshuggning imorgon, jag inser plötsligt att jag har ganska mycket att göra imorgon. Därför måste jag sova nu så att jag orkar upp imorgon och göra spansk chokladpudding med Elin, Felicia och Erika (vår spanskalärare tvinga oss). Godnatt!

Saturday!

Hejhej, idag har det inte blivit av att jag bloggat. Jag har varit på stan, ute och gått med min hund, städat mitt rum och nu ska jag strax sticka iväg till Hanna för det är tjejkväll på gång. Där ska jag träffa typ tio tjejer till och sen ska vi åka till affären och handla mat. Sen åker vi hem till Hanna igen och lagar mat och har det trevligt! Hörs imorgon eller i senare ikväll!


Juldesign

Som ni ser har jag nu fixat juldesign på bloggen. Den gamla headern kändes väldigt somrig och jag tycker det passade bättre med rött nu när det är jul istället för mörkblå. Bilderna i den nya headern är tagna av mig och jag tog dem när jag var hos mormor och morfar senast. Nu tänkte jag bara fixa en tomte eller liknande i kommentars rutan istället för de fula prickarna i olika färger som jag har nu.

Värö och Ringhals


Förra veckan gjorde vi egna tomtebloss på no:n som vi eldade upp
idag innan bussarna till värö och ringhals kom.


Så här snygg var man tvungen att va när man besökte värö! ;)

Besöket på värö och ringhals idag var faktiskt roligare än var jag trodde, men det var ändå inte jättekul. Vi var ju först på värö och det var skitkallt att gå om kring där för det var mycket vi fick gå utomhus. För er som inte vet vad värö är så består det utav ett sågverk och ett pappersmassabruk. Så de göra alltså pappersmassa utav stockar de får från nästan hela södra Sverige. Sen fick vi mat på väro och man fick välja mellan tre rätter och jag tog kyklingspett med jordnötsås och ris. Efter det fick vi även kaffe och varm choklad om vi ville. Tur för mig att de hade kaffelatte. Mums!

Sen åkte vi vidare till Ringhals. Där var vi inne hela tiden och fick kolla på en film och en utställning m.m. Det var roligare på ringhals än värö. Även på ringhals fick vi kaffe eller varm choklad, fick även en bulle till också. För er som inte vet vad ringhals är för något så är det ett jättestort kärnkraftverk.

På bussen på vägen hem insåg man hur mycket man kommer sakna klassen när vi gått ut nian, för jädrar vad vi sjung och hade roligt tillsammans i bussen. 9A♥

Åker buss

Hejhej, nu sitter jag på bussen till värö efter en stressig morgon. Jag vaknade vid halv åtta och skolan började åtta så fick stressa väldigt mycket. Så magen kurar för jag han inte äta något till frukost, jag hoppas i varje fall att det är god mat på värö. Vi (klassen) ska först på studiebesök till värö sen till ringhals. Jag tycker det verkar tråkigt men vi får väl se. Jag bloggar mer i eftermiddag. Hejdå!

Tittar glee

Just nu tittar jag på glee fast det är reklam nu. Det är verkligen skitkallt ute nu. Och så snöar det fast det är väldigt små flingor och de faller ganska sakta men det börjar öka nu och det gillas starkt! Får bara hoppas att det fort sätter så här i en vecka till för vem vill inte ha en vit jul?

slappdag!

Hejhej, idag har varit slappdag, i skolan har vi inte gjort så mycket och dessutom fick vi sluta en timme tidigare för att sista lektionen kändes onödig typ. I eftermiddag har jag bara tagit lungt och kollat på lite olika tv-program som jag missat när jag pluggat. Kl sex ska jag upp till östervi för att vara med på fotbollsmöte om kommande säsong. Men innan dess ska jag ut med hunden och senare ikväll blir det att kolla på glee!

Match!

Hejhej, anledningen till dålig uppdatering idag är delvis som vanligt att jag jobbar, men idag hade jag inte vanlig träning efter jobbet. Det var match mot viskadalen som gällde. Vi vann med 7-4 och det var härligt med en vinst idag det behöver vi nu när det inte är långt kvar till gothia. Här kommer en sammanfattning på matchen.

Inte bra: Vi blir väldigt stressade och gör misstag när deras forwards kommer så högt upp i banan som de gjorde och pressade.

Bra: Spelet var hyfsat bra idag det var mest vi som hade bollen.

Mycket bra: Att vi hade många skott på mål idag för vi brukar mest skjuta utanför målramen.

Extra + till: Rebecka (gjorde två mål idag från back plats!), Lovisa N (gjorde ett riktigt snyggt mål) och Elin (för hennes assist, utan assist blir det inga mål). Får även ge extra + till Per och Albin som dömde matchen idag, jag tyckte att de verkligen dömde rättvist idag.

Övrigt: Jag måste bara påpeka att det var väldigt kul att deras målvakt såg ut som Linda i en annan del av köping. Dessutom att deras förening verkar väldigt fattig för deras målvakt hade ett målvaktställ från wic. Kul att de köper begangnade målvaktsställ från wic med wic:s klubbmärke och allt. Fast vad mer kan man förvänta sig från ett bondelag som viskadalen, eller de kanske tyckte att det var häftigt med wic:s klubbmärke på tröjan???

Hahaha!


Klantiga brevbärare!

Idag när jag kom hem från skolan låg det ett julkort på köksbordet. Men brevbärarna måste vara väldigt klantiga för att det stod att det var till en som hette Mia Andersson och det heter ingen i min familj. Det stod inte ens min adress på! Så varför har de lagt det i min brevlåda? ;)

SO-provet idag var verkligen skitsvårt! Men eftersom betygen ska sättas idag så fick våran svenska lärare rätta g-delen på provet och våran so-lärare vg- och mvg-delen för att det skulle gå så fort som möjligt. Så hoppas våran svenska lärare är snäll med rättningen på g-delen för jag tycker faktiskt den delen var svårare än vg- och mvg-delen. Man kan sammanfatta provet med två ord, svårt och tidsbrist!

Är på träning

Hejhej, nu sitter jag i sparbankshallen och tittar när laget tränar innebandy. Jag är ju så förkyld att jag inte kan vara med. Är lite extra kul att kolla idag för våran tränare har tagit hit herrlagets målvakt för att jag inte är med idag. Men jag hinner inte kolla på hela för att jag måste ju hem och plugga historia också. Hejdå!

14 dec

Rubriken säger allt, nu är det inte långt kvar till jul! :) Fast våra lärare är ju som de är så vi har två prov kvar. För det går ju inte alls att slappa lite innan jul, nejnej här på furuberg kör vi enda fram till jul! Imorgon är det historia-prov och på onsdag matteprov. Betygen ska vara satta imorgon så våran so lärare får skynda sig att rätta, men jag tror att matte-provet räknas på nästa termin. Nu måste jag i varje fall plugga so, det känns som jag kan massa saker samtidigt som det känns som att detta kommer gå åt skogen!!!

För övrigt har det inte hänt så mycket idag mer än att vi har skrivit våra namn till skoltröjorna, jag har kanske räddat jacobs betyg i spanska och jag, Hanna och Sara blev lite snurriga när vi skulle vara både domare och sekreterare i bip-testet.

Är på väg hem nu

Hejhej, nu är jag på väg hem från fägrilt och gissa vad?! Det snöar här, undra om det gör det i vbg. Jag hoppas på det, för det är så mysigt med snö. Det har varit en jättebra dag idag med mycket bus med kusinerna. Härligt! Bilderna kommer någon gång i veckan för när jag kommer hem måste jag plugga. Ha det bra!;)

Åker bil

Hejhej, just nu sitter jag i bilen på väg till fägrilt. Ska bli kul att träffa mormor, morfar, moster och kusinerna. Jag har typ inte träffat mormor och morfar sen i september. Vi åker dit för att hugga julgran i morfars skog. Det är så mysigt att åka in i skogen på flaket efter traktorn, det brummande ljudet som traktorn ger i från sig är verkligen mysigt. Jag har med mig kameran så ikväll eller senare i veckan så kommer det komma upp lite bilder här. Nu bör jag sluta blogga och kolla på vägen istället annars lär jag snart börja må illa. Btw, som ni kanske märker har jag nu äntligen fixat mitt internet på mobilen så att jag kan vara inne överallt i hela sverige. Därför kommer det kanske bli lite mer uppdatering här :)

Mysigt!

Idag har jag varit på stan med mamma och syrran. Handlade julklappar till kusinerna och pappa, nu har jag bara mamma kvar som jag ska köpa till, andra har jag redan köpt. Köpte även lite överstryckningspennor till mig själv för jag lånar alltid syrrans. Efter en förmiddag på stan åt vi även lunch på stan idag. Väldigt gott, en taco-tallrik på ströget säger man ju inte nej till.

Just nu sitter jag och fryser och näsan rinner som bara den och halsen värker. Lyssnar även på Eriks vinnarlåt sen igår, han är så bra. Det var helt rätt att Erik vann igår tycker jag. Måste börja plugga so nu, har prov på tisdag. Goodbye!




IDOL-FINAL!

Ikväll är det ju idol-finaloch det känns som att det kan sluta hur som helst. Erik har alltid varit min storfavorit och många andras också, men Calle har kommit igen nu på slutet och övertygat mer och mer. Men jag tycker ändå att Erik ska vinna. Fast egentligen så spelar det inte så stor roll för mig vem som vinner för det är ju inte precis så att den som förlorar aldrig kommer släppa en skiva. Jag tror i varje fall att båda två kommer vara grymt bra ikväll och deras låtar de ska framföra är absolut inga dåliga låtar! När Erik sjunger "the show must go on" är ju magiskt!



Världens dyraste ipod!

Ipoden på bilden nedan är världens dyraste ipod, häftigt men så onödigt att lägga pengar på om någon nu gör det! Informationen nedan som står med kursiv har jag tagit från AB.


Efter succén med världens dyraste iPhone lanserar nu den Brittiske designern Stuart Hughes världens dyraste iPod. Pris 1,7 miljoner kronor. Ipod Supreme är officellt världens dyraste Ipod. På insidan är det en vanlig Ipod Touch men utsidan är tillverkad i 22 karat guld.

Applelogotypen på baksidan är formad av 21 gram guld med 51 små diamanter inlagda. Framsidans ytterkant är kringgärdad av hela 300 diamanter och navigationsknappen består av 16 gram guld med en 2,1 karat stor ljusröd diamant i mitten. Hela härligheten kommer i en exklusiv handgjord låda i vitlackerat trä och invändigt klädd med "Porsche Nappa" läder. Du får skynda på om du vill lägga beslag på världens dyraste Ipod. Den tillverkas nämligen bara i 3 exemplar.


Torsdag

Nu är jag typ nästan sjuk igen eller jag har bara väldigt ont i halsen och är jätteförskyld. Men med hjälp av nässpray, halstabletter och sinova så ska jag nog lyckas ta mig igenom resten av denna veckan och nästa. Har engelska prov och so-läxa tills imorgon, so-prov och matte-prov nästa vecka. Jag måste även skriva en bilduppgift i helgen. GE MIG LOV NU!! Det är i varje fall slappt att missa en hel del slöjd imorgon för att kolla på 8ornas luciatåg!

Stress!

Hejhej, nu blir det ett kort litet inlägg för jag hade tänkt att hinna plugga lite innan träningen. Idag har varit en vanlig onsdag med skola, jobb träning. Fast några saker var lite annorlunda. Vi disikerade fårögon på no:n idag (fruktansvärt äckligt), hade fysikprov och när jag kom hem var det en gubbe här och installerad larm med bildöverföring hos oss. Nu ska jag fylla i det sista på min spelarprofil också, see you tomorrow!

Plugg & musik!

Hejhej, just nu sitter jag och pluggar fysik och lyssnar på musik via spotify. Man kan ju lyssna på idolernas samlings skiva nu och Erik, Tove, Calle och Mariette är så bra! Man hör faktiskt att de är på en annan nivå än de andra tycker jag. Det bästa av allt är att Calle sjunger Walking in Memphis på skivan och det är den låten han gör bäst enligt mig. Men nu måste jag åter gå till fysiken, sen ska jag ut med hunden!


Ska ut och gå med denna busen ikväll!

Hoppas på en varm natt!

Hejhej, nu har jag precis sålt tre sportlotter. Det är skraplotter som vi måste sälja med innebandylaget och jag började ikväll med att sälja och fick sålt tre stycken. Säg bara till om ni vill ha för jag säljer gärna många fler. 50 kr kostar de och är ungefär som två trisslotter.
Nu ska jag nog krypa ner i min förhoppningsvis varma säng. Jag har länge klagat på att det är så kallt på natten så att jag sover med täcke, två filtar, raggsockar, hoodtröja och mysbyxor. Men igår var mina föräldrar på stan och då gick de in på Hemtex och köpte det varmaste duntäcke som fanns, så inatt ska jag nog inte frysa! Godnatt!

Klippning, träning & plugg

Idag är det klippning, träning och plugg som gäller. Har fysikprov och Engelskaprov denna veckan. Nu ska jag snart åka och klippa mig sen är det innebandyträning. Idag på träningen ska vi ta enskilda kort på oss som ska ut på klubbenshemsida sen tillsammans med lite text om oss själva. Ganska passande att vi ska ta kort idag när jag precis har varit hos frisören innan. Nu måste jag plugga innan jag ska åka, hejdå!

Btw, vädret idag suger!! 

Fotade lite tidigare i veckan!























Det är tyvärr ingen jättebra kvalité på bilderna för jag var lite stressad innan jobbet i onsdags när jag tog dem.

Capricorn VS Sandö & Warberg VS AIK

Matchen idag gick skit dåligt!! Fast den började ju bra, när det gått 24 sekunder av matchen låg bollen i sandös mål. 24 sekunder! Det är sjukt kort tid! Matchen slutade i alla fall med att vi förlora med 2-4. Det var ju extra kul för Linnea idag som gjorde mål för detta var hennes första innebandymatch.

Just nu sitter jag hemma och kollar på Warberg VS AIK. Jag orkade inte åka upp till Sparbankshallen och dessutom behöver jag plugga. Som tur är så kan man se matchen live på nätet vilket är väldigt bra för då kan jag plugga lite fysik samtidigt. Just nu står det 4-1 till Warberg och det är ca 14 min kvar av matchen :D

Gårdagens shopping

Detta blev vad jag handlade igår när jag var på stan med mamma och syster!


Pannband från intersport 150:-


Klänning från hm 200:-


Klänning från hm 200:- (bilden gick typ inte att vrida)



Leggings från gina tricot 149:-
Vit linne från gina tricot 129:-
Bolero från gina tricot 299:-

Jag köpte även en bh, och tre par vanliga svarta tights. En av klännigarna på bilden ska jag lämna tillbaka men jag har beslutsångest. Jag kan inte bestämma mig riktigt för vilken men just nu så lutar det åt att jag ska behålla den helsvarta.

Lördag!

Yes, idag är jag feberfri så imorgon blir det match mot sandö kl 10.00. Sjukt tidigt så ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt. Idag har jag varit på stan med mamma och syrran. Vi handlade inga julklappar för vi har verkligen ingen aning om vad vi kan köpa till våra kusiner m.m. Men jag handlade en massa kläder som jag tänkte lägga upp här senare för nu ska jag städa mitt rum, ut och gå med min hund och sen kommer Isabelle hit. Trevligt! ♥


Calle VS Erik

Det blir alltså Calle och Erik i final. Det är så himla svårt för jag ville inte att Tove skulle åka men jag ville inte heller att Erik eller Calle skulle åka. Men jag vill faktiskt mycket hellre att Erik vinner finalen än Calle. Det som jag tycker är mest konstigt ikväll var att Calle var den som fått flest röster. Även om inte Tove gick vidare ikväll så kan jag nästan garantera att hon kommer bli väldigt stor ändå. Hon kommer säkert ha släppt en platta inom ett år. Nästa fredag blir det i varje fall att bänka sig framför tv:n för idol finalen kan man ju bara inte missa!




Sjuk idag med!

Jag är sjuk idag med. Hoppas verkligen att jag är frisk på söndag för då är det match som gäller. Jag gick till skolan imorse fast att jag inte var helt frisk men på andra lektionen kände jag att jag inte orkade mer. Så jag lämnade in mitt svenska arbete och gick hem och sov i ungefär 4 timmar. Resten av dagen har jag bara legat och glot in i tv:n, jag har inte orkat göra något annat. Nu kollar jag på idol och det är helt sjukt för Calle har gått vidare till finalen! Jag trodde faktiskt att Erik och Tove skulle vidare! Helt sinnesjukt! Nu är det spännande att se vem av Tove och Erik som går vidare!

FEBER!!



Idag i skolan har jag känt mig lite seg och inte mått jättebra. Nu när jag kom hem från skolan så tog jag tempen och det visade sig att jag har feber. Skit!! Det bästa att göra nu vore väl att vila men jag ska skriva svenska arbete och plugga so. Jag måste verkligen till skolan imorgon. Jag har inte tid att missa en hel dag av skolan!


Fryser!

Hejhej, just nu sitter jag och dricker kaffelatte och fryser. Det var iskallt att cykla hem från jobbet idag. Det var nästan lika kallt som när jag åkte moppe till bowlinghallen idag som vi hade gympa i. Vinddraget blir ju så stort när man åker moppe vilket blir iskallt! Vi bowlade som sagt på gympan idag och efter gympan så har vi lunch och det var fisk i skolan idag. Donken ligger ju väldigt nära bongo så nästan hela 9:1 åt där idag. Gott!;) nu måste jag plugga lite innan träningen, spanskaprov imorgon! "/

Jag älskar denna bilden!!!


Jag ser lite konstig ut men jag älskar bilden för att det är jag, Elin, Hanna och några av idolerna på! ♥♥

Roligt!

Det är alltid roligt att få fler läsare och de två senaste dagarna har jag fått mer läsare än vad jag brukar ha. Undrar vad det beror på? Fast jag ska säga att jag är inte alls styrd av att ha många läsare. Jag bloggar för att jag själv tycker att det är roligt och strävar inte efter att få massor med läsare och bli en storbloggare. Sen att man får fler läsare ibland är ju som en liten bonus men det är inte det som gör att jag bloggar. Det spelar ingen roll om det är 3 eller 30 pers som läser min blogg, jag gör det för att det är roligt, ett bra sätt att få ventilera tankar och skriva vad man tycker och tänker om allt man gör.

Anledningen till att jag startade min blogg för mer än ett år sedan var att jag ville testa på att blogga. Och ibörjan gick det lite segt, jag visste inte vad jag skulle skriva om eller någonting om hur man gjorde. Men jag bestämde mig för att lära mig det och när jag väl lärt mig så tyckte jag att det var roligt. Jag har faktiskt aldrig funderat på att lägga ner min blogg även om jag ibland inte hunnit uppdatera på flera dagar.


Ojdå nu blev det ett långt seriöst inlägg, nu måste jag plugga. Idag är det tre veckor kvar tills vi slutar skolan och vi har fem prov och tre inlämningar kvar! Jag dör!!

RSS 2.0