Matchen

Tänkte berätta om matchen för er som är intresserade.
Matchen började bra, de första minutrarna fick vi några farliga skott på mål. Men det blev inget mål. Vi spelade bra hela matchen men fick fortfarande inte in några skott. Jag har nog aldrig varit med om en så mållös match. Det blev 0-0. Det var såklart väldigt frustrerande att vi inte gjorde några mål. Det känns väldigt surt att spela ligga mot just gällared. Ibland är det nästan synd att det egntligen bara är målen som räknas för så som vi spelade igår var vi faktiskt värda några mål tycker jag. Det var riktigt nära att vi gjorde mål när det var fem sekunder kvar typ.

Efter matchen åkte vi hem, jag åkte med lovisa och hennes pappa och vi bestämde oss för att duscha hemma för det fanns bara två duschar i omklädningsrummet. Det var verkligen dåligt! Ingenting är typ bra med gällareds hall, för alla omklädningsrum är jättesmå, och inne i hallen är det skitkallt. Det gjorde skit ont att ta de första bollarna för mina händer var så kalla, jag fick ha handskar på mig hela matchen, vilket jag inte gillar.

Nu ska jag äta, Ha det bra! :)

Fredag

Nu har jag inte bloggat på två dagar och det har inte hänt mycket under de dagarna. I onsdags var jag i skolan som vanligt på förmiddagen och sen så skulle ju niorna på PS-musikalen och de hade några platser över så vi var några åttor som fick hänga med :) Jag tyckte musikalen var bra men ibland kändes den lite seg. Men den var absolut kul att se. Efter det åkte jag hem och lämnade mina saker och sen ner till stan med Jossan. Senare var det träning.
Igår efter skolan gjorde jag inte mycket mer än att skriva klart engelska berättelsen och var ute med min hund.

Idag efter skolan städade jag mitt rum direkt typ och nu ska jag äta och sen gå till PS. Vi har samling där och sen så ska vi spela match mot gällared. Jag tycker det är jävligt dumt att lägga en match kl 7 en fredag kväll. menmen, vi får hoppas att vi får med oss tre poäng därifrån i alla fall. Jag skriver nog ett inlägg om matchen när jag kommer hem.
Ha det bra! :)


Tisdag

Skola som vanligt idag eller jag och Lisa var inte precis normala på svenskan idag. Vi skrattade åt typ allt och sen hade vi typ lite suddkrig! ;) Det var skönt att sluta halv 2 idag ivf. Efter skolan åkte jag hem och typ gjorde lite allt möjligt, skrev faktiskt lite på engelska grejen.
Sen var det ju match. Moa kunde stå hela matchen så jag behövde inte hoppa in. Och det är jag nästan glad för eftersom det var en sån avgörande match och jag hade nog inte kunnat ta alla skott som Moa tog. Matchen vann vi med 2-0 men första målet kom inte förens 10 min in i andra perioden. Även om jag fick sitta på bänken hela matchen var det skoj och kolla på matchen. Nu ska jag snart gå och lägga mig. 
Ha det bra! :) 

Måndag

Nu blir detta tredje dagen i rad jag bloggar, nytt rekord kanske? ;)
Idag var det skola som vanligt och måndagar känns alltid lika segt för då har man en hel vecka framför sig med läxor. Efter skolan idag pluggade jag först och så sen var det träning. Jag körde dubbel träning idag med, alltså jag tränade med 92orna också. Nu har jag ätit och duschat så jag ska väl plugga lite till om jag orkar men jag känner mig skittrött idag faktiskt. Jag vet att det blev väldigt kort inlägg idag men jag har inget att skriva om typ. Eller jag kan berätta att jag ska spela match med 92-93orna imon mot Åsa. Moa deras andra målvakt som brukar stå har feber idag så jag ska vara med på deras match imon ifall Moa typ inte orkar så får jag hoppa in men tränarna sa att jag ska vara bered på att få stå. Det känns lite nervöst eftersom det var det Åsa laget vi förlorade mot förra helgen, fast imon kommer dom typ ha med 92or också. Men jag känner mig också väldigt taggad att ta revansh eftersom det gick så dåligt för mig sist vi spelade mot dom. Denna gången är det inte i Åsa som tur är för jag känner inte alls för att åka upp till Åsa imon kväll. 
Ha det bra! :)  

Söndag

Hejhej,
Vid halv ett idag åkte jag till kusinerna i läjet och firade min moster och morfar. Båda fyller år imon. Sen vid 20 över tre körde pappa mig till sparbankshallen sen körde han tillbaks till läjet. Utanför sparbankshallen träffade jag en på pappas jobb som jag fick min biljett av och sen gick jag in och letade upp Pernilla, Ellen och Felicia. Matchen slutade 8-5 till Warberg. De mötte pixbo. Efter matchen kom familjen och hämtade mig på vägen hem från läjet. Nu sitter jag och skriver lite på engelska uppgiften. Jag har entligen kommit på vad jag ska skriva om, det var faktiskt pappa som tipsade mig.
Ha det bra! :)


Lördag

Idag vaknade jag vid 11, sen gjorde jag mig iordning och åt frukost och så. Sen plockade jag iordning på mitt rum och gick ut med Cirrus. Efter det hann jag bara packa väskan och sen cyklade jag till PS. Vi mötte Vinberg, de leder serien och vi ligger femma. Vi var jämna men fick inte riktigt till avsluten och jag släppte in tre mål. men vi började att ta ledningen i första perioden med 1-0. Sen i andra gick det lite sämre så vinberg vände till 1-2. I tredje perioden gjorde Vinberg yttliggare ett mål. Vi gjorde egentligen två mål i sista perioden men det ena blev bortdömt för att Elin råkade få bollen på foten. Så slutresultatet blev 2-3. Efter matchen duscha jag och så och sen åkte jag och pappa till hans jobb. Vi skulle hämta en biljett till wic-matchen men det var en som redan hade tagit alla biljetterna. Men det löser sig jag ska få en endå. På vägen hem från pappas jobb så skulle han ta ut pengar till nått så vi stannade vid håstenshallen. Där träffade jag Fredrik, han snackade lite om någon match som jag kanske ska vara med på och någon annan träningsmatch som jag också kanske ska vara med på. Jag vet inte riktigt om jag vill vara med , elr jo jag vill ju men jag känner att jag måste verkligen träna mer om jag ska vara med dom och spela. 
Ha det bra! :)

Tisdag

Nu har det inte blivit att jag bloggat på några dagar, igen. Så jag sumerar lite från de senaste.

I lördags spelade jag match mot Åsa, det gick åt helvete! Visst vi brukar förlora mot Åsa men jag var sämre än sämst i lördags! Och nu är jag verkligen helt ärlig, jag var pinsamt dålig! Jag ville helst bara glömma matchen så fort som möjligt, men det gick inte. Nästan hela lördags eftermiddagen låg jag i sängen och sura. Det kanske låter lite löjligt men jag var tvungen att tänka över vad som hade gjort att det gått så dåligt, fast jag kom inte fram till något. Nu ska ni inte behöva läsa om mitt gnäll över min dåliga insats eller om matchen, men jag vill bara säga att utespelarna var jätteduktiga och kämpade på bra. Förresten resultatet blev 8-1. Vi ligger nu på 5 plats i serien, men falkenberg som ligger på 4 har spelat en match mer än oss och det skiljer bara 2 poäng mellan oss. 
 
I söndags var familjen Fitkin här och fikade och så, om inte dom varit här så hade jag jättegärna hängt med Josefine till sjukhuset. Vi får ta det en annan gång, hoppas du fick tag på någon annan Jossan<3

Igår var det träning. Först tränade jag med mitt lag, det gick inte så bra. Det kändes faktiskt lite som om tränarna var sura på mig eller så inbillade jag mig bara för ingen utav dom sa ett enda ord till mig på hela träningen. Den som fick mig att känna mig lite bättre var Ellen, även om det bara är små kommentarer som tex "bra Maja" eller nått så behöver man ändå höra det ibland. Det stärker än ganska mycket utan att man egentligen märker det. Nu kanske det låter som att jag typ vill ha massa beröm, men så är det absolut inte. Jag menar bara att man behöver få höra det någon gång ibland, även om man inte gjort världens snyggaste räddning.

Efter träningen med mitt lag så tränade jag med F92-93orna. Det gick mycket bättre då än vad det gjort tidigare. Först sköt Kalle på mig och gav mig lite tips hur jag ska göra och så medans de andra gjorde någon passnings övning. Sen körde de lite andra övningar som jag stog på. Efter träningen cyklade jag hem, duscha, åt och kollade på idrottsgalan.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå på 92-93ornas träning mellan 8-10 idag. Fredrik sa att jag gärna fick komma men jag vet inte om jag hinner med det. Det blir väldigt mycket innebandy just nu, eftersom jag har träning imon med, med mitt lag. Men det är ju så kul så jag tror jag ska gå. Hejs svejs! :)

Onsdag

Hejhej,
Skola som vanligt idag förutom att vi inte hade gympa direkt på morgonen idag, för vi hade det andra lektionen ist. Sara var sjuk idag, hoppas hon blir frisk snart. Efter skolan Var jag med Josefine. Vi typ bara spela wii, plugga och prata och så. Sen gick jag ut med hunden. Sen var det träning men eftersom P94 skulle ha match på vår träningstid så hade vi teori på kansliet.
Nu sitter jag och inte gör så mycket. Men jag ska bli mer aktiv på min blogg nu har jag bestämt eftersom Hanna tjatar hela tiden på att jag inte uppdaterar den. Inläggen kommer inte bli långa men jag ska skriva så ofta jag kan.
Ha det bra! :)

Gothia<3 :D

Jag tänkte berätta lite om Gothia, jag skriver lite om varje dag. Jag har inte tagit mycket kort men jag lägger ut några bilder från varje dag typ.

LÖRDAG
Samling kl 7 på PS, sen åkte ja med Märtha och hennes pappa upp till Göteborg. När vi kom till skolan vi skulle bo på så fick vi reda på att vi skulle bo på fjärde våningen, 72 trappsteg upp! Det var ganska jobbigt när man skulle bära en resväska, två stora träningsväskor, en tung kasse med min luftmadrass och min vanliga väska som var propfull upp för de trapporna. Så Lizette som inte hade lika mycket packning som mig hjälpte mig genom att ta en träningsväska. På vår våning bodde vi, P94orna, F92-93orna och två andra lag från Östra SK typ.

När vi blåst upp våra luftmadrasser och sånt åt vi lite och laddade upp inför matchen. När vi skulle till matchen så var vi tvungna att byta buss och när vi skulle göra det så blev det lite konstigt. Så de fick ringa efter en annan buss så vi inte skulle komma försent till matchen. Matchen var mot Lindome och gick inte så bra, de vann med 5-0. Vi fick ingen uppvärmning med boll nästan och vi hade ju nästan inte tränat på två veckor pga. våra träningstider, så jag kände mig verkligen stel.

Efter vi ätit lunch och slappat så var det dags för nästa match. Den var väldigt nära våran skola så vi behövde ju inte krångla med massa bussar och det var ju ganska skönt. Matchen var mot Engelholm och de vann med 1-0. Jag stod bara halva den matchen och Elin Berndtsson stod första halvan. Det kändes ganska tungt nu efter två förluster men det var bara och fokusera på matchen dagen efter. Vi kände inte alls för att gå på discot idag så vi åkte till Frölundas kulturhus och kollade på P94as match.


SÖNDAG
Matchen började kl 1 idag så vi behövde inte gå upp jättetidigt, vilket var väldigt skönt. Innan matchen gjorde Bea inbakade flätor på nästan alla i laget, hon var väldigt duktig men min åkte tyvärr ut kanska fort eftersom jag hade målvaktshjälmen. Dessvärre förlorade vi denna matchen också. Lidköping vann med 7-0. Vi hade ju väldigt många skadade i denna matchen, men vi kämpa på ändå. Fast vi t ex bara hade tre backar och så. I med att vi förlorade denna matchen så kom vi sist i gruppen.

Efter matchen duschade vi och åt och sånt sen så hade vi tänkt att gå på stan ett tag innan vi skulle kolla på superliga matchen mellan pixbo och helsingborg. Men vi kände att vi inte riktigt skulle hinna med det så vi var kvar på skolan tag. Alla typ hållde på att kladda massa på tavlan om Ellen och Filip, och det roliga var att till och med våran tränare började skriva massa saker. Haha, Ellen var inte glad! ;) Sen åkte vi till Scandinavium och åt kvällsmat där och sen kollade på matchen. Vi hade tänkt att gå på discot idag efter matchen men det var inget eftersom den matchen var. Så vi var på skolan och typ spela massa kort, lyssna på musik och vissa körde twister och sånt. Jag satt mest och kollade på när Pernilla spelade bort lite pengar på något kort spel.


MÅNDAG
Idag började slutspelet. Eftersom vi kom sist i gruppen fick vi möta de som kom etta i en annan grupp. Men bara för att de kom etta behöver det inte betyda att de är jättebra. För t ex Falkenberg kom etta i sin grupp och vi vinner över de i serien. Men Åkersberga som vi fick möta var bra. Det började med att vi tog ledningen med 0-1 och en stund senare kvitterade de till 1-1. Och 1-1 stod det ganska länge i matchen men så den sista delen utav matchen hängde vi inte med och de vann med 5-1. Vi fick ju ingen precis bra uppvärmning inför matchen för vi fick inte värma upp med boll överhuvudtaget. Men en sak var väldigt bra med denna matchen och det var golvet. Vi fick spela på vanlig plastmatta idag och inte trägolv som vi fått spela de andra matcherna  på. Domarna i denna matchen var väldigt bra också.

På kvällen åkte vi och kollade på Wics juniorlag som spelade i Lisebergshallen. De vann och fick då sedan spela kl 10 samma kväll men den kollade vi inte på. När vi kom tillbaks till skolan från matchen så var vi några som bestämde oss för att gå på discot. Så vi frågade i informationen på skolan om de gick några bussar och då sa de att det gick en om en kvart så vi skyndade oss upp och han bara fixa i ordning oss lite sen gick vi till busshållsplatsen. När vi var typ 20 m från den så såg vi hur bussen körde därifrån. Så vi fick gå. Vi var där ett tag sen så ville vissa hem så vi gick hem då, kl var elva typ så bussarna hade ju slutat gå.


TISDAG
Gick upp vid nio typ och åt frukost. Sen gjorde vi oss i ordning och packade ihop. Eftersom inga Varbergs lag kom till final så kom alla föräldrar och hämta oss vid halv 12. Johanna Carlsson och Bea åkte med mig och pappa hem. När jag kom hem så gick jag in på Gothias hemsida för att kolla hur det gått i finalen och mellan vilka lag det var. Då visade det sig att åkersberga som slog ut oss i sextondelsfinal med 5-1 vann finalen mot Ale. Det blev 7-1 i finalen. Lindome som var i vår grupp åkte också ut mot Åkersberga fast i semi.     
(Min tröja)

jul m.m.

Nu var det skitlängesen jag bloggade, innan jul var det ju. Det har hänt mycket saker men jag berättar bara lite om
julen och så. Sen skriver jag om gothia i ett annat inlägg.

Julafton 
Gick upp tidigt och packade lite, sen åkte jag till ödegärde, var där hela dagen och kvällen typ. Fick massa julklappar, men orkar inte skriva allt. Sen vid ungefär 23.00 åkte jag till fägrilt så kom dit strax innan 1 på natten. gick nästan och la mig direkt där. 
Juldagen 
Mormor tvingade typ upp mig kl 6 på morgonen för att gå på julotta. Hon tyckte att vi skulle gå dit bara för att jag konfimeras. Jag fick ivf en underskrift det var ju viktigast för mig. Sen när vi kom tillbaks från kyrkan sprang jag bara in och slängde mig i sängen och typ somnade direkt. var i fägrilt hela dagen och typ bara slappa och sen på kvällen kom Edith & Ove och Jörgen dit och åt och så. Det är lite lustigt för Edith är mormors syster och Ove är morfars bror och de är också gifta.

Jag har haft en jättebra jul och även nyår men det orkar jag inte skriva om.
Ha det bra! :)

RSS 2.0