School

Om man tittar på mitt schema på måndagar så kan man tro att det är oerhört slappt att gå samhäll-ekonomi på PS. Men det är bara på måndagar och bara lektionerna då. Vi börjar kl 09.50 och slutar kl 12.40 så vi har två lektioner. Chill! Men nu när man kommer hem är det bara att sätta igång att plugga direkt nästan. Det här är proven vi har de två kommande veckorna:

- Naturkunskap
- Historia
- Samhällskunskap
- Matte
- Spanska

Observera att detta bara är prov, sen tillkommer ju vanliga läxor också!

Ha en bra dag!


Capricorn IC - Sandö IBK

Efter matchen med 94-laget innan idag var det bara att skynda sig från gällared och hem och äta lite snabbt. Sen vidare till ps för match med damlaget. Fast jag var bara reserv för jag är jätteförkyld, ont i halsen och typ feber men vill inte ta tempen för jag vill inte ha feber så det är bara låtsats att allt är som vanligt. Men Johanna gjorde det bra i målet idag så jag behövde inte hoppa in. Laget spelade så grymt bra i dag på denna matchen, men målen räckte inte tyvärr idag! Så matchen slutade 2-2. Tycker även lite synd om Sofia som fick matchstraff, min åsikt är att hon bara skulle fått vanlig utvisning!

Matchhändelser:

Period 2
13.28 Mål 0-1
Klara Skogström
(Kala Gullman)
Sandö IBK
Period 3
00.38 Mål 1-1
Gabriella Trankvist
(Sarah Trankvist)
Capricorn IC
01.11 Mål 2-1
Therese Gunnarsson
(Mikaela Daun)
Capricorn IC
03.19 Utvisning U2
Rebecca Pettersson
(Otillåten trängning)
Capricorn IC
03.42 Mål 2-2
Linnéa Åkerblom
(Caroline Niklasson)
Sandö IBK
06.18 Utvisning U2
Frida Bolin
(Otillåten trängning)
Sandö IBK
19.37 Utvisning  
Sofia Andersson
(Matchstraff 2)
Capricorn IC


Gällareds GOIF - Capricorn IC

Idag klockan 11 på morgonen var det matchstart, segt som fan att behöva gå upp och åka bil så tidigt! Nästan lika seg som matchen och uppladdningen var. Deras hall är ju iskall, kanske de inte har råd med någon värme därute i skogen! Matchen var inget bra, spelet var grötigt, rörigt och vi pratade typ ingenting på plan, så den slutade 2-2. Här nedan kommer matchhändelserna!

Period 1

Period 2
00.57 Mål 0-1
Lovisa Nelfelt
(Felicia Lindeberg)
Capricorn IC
12.18 Mål 1-1   Gällareds GOIF

Period 3
11.42 Mål 1-2
Lovisa Köllerström
Capricorn IC
14.03 Mål 2-2   Gällareds GOIF
14.17 Utvisning U2
Ellen Olofsson
(Fasthållning)
Capricorn IC

Ett helvete.

Just nu känns innebandyn bara så tråkig, inget kul överhuvudtaget. Det har gått rätt dåligt för mig den senaste tiden och jag är inte alls sugen på att spela längre, har ingen motivation kvar. Det är inte bara så att jag haft en dålig dag som man har ibland. Det känns snarare som en dålig månad. Men innan var jag i varje fall sugen på att träna och bättra mig men under och efter gårdagens träning känns det som om jag aldrig vill spela mer. Efter halva träningen igår kändes det så förjävligt att jag typ gav upp försökte knappt ta bollarna, ville bara att träningen skulle ta slut. Skönt att det inte är match förens på söndag så jag kan fundera på detta ett tag och förhoppningsvis bli lite mer taggad att spela.

Matchändelserna

Hoho! Har precis varit på utvecklingssamtal, gick bra, nu taggar jag träning med spotify och nk-plugg! Boring! Men ska i varje fall bli skjukt skönt att träna! Här kommer matchhändelserna från gårdagens match! Som ni ser gjorde vi första målet efter bara 24 sekunder! Hahaha ;)

Period 1
00.24 Mål 1-0
Lovisa Nelfelt
(Elin Berntsson)
Capricorn IC
02.36 Mål 2-0
Lovisa Nelfelt
Capricorn IC
08.49 Mål 3-0
Sofia Andersson
(Lovisa Köllerström)
Capricorn IC
Period 2
06.05 Mål 4-0
Felicia Lindeberg
(Michaela Karlberg)
Capricorn IC
10.26 Mål 5-0
Elin Berntsson
(Ellen Olofsson)
Capricorn IC
Period 3
11.09 Mål 5-1 Halmstads IBK

Världens bästa mamma!

Har en sån sjuktsnäll mamma! Idag väckte hon mig med frukost på sängen och så hade hon tänt levande ljus och gjort det mysigt på mitt rum. Så varför denna lyx kanske ni undrar? Jo, det är ju matchdag idag och då behöver man en bra start på dagen! Sjukt gott och mysigt var det, dessvärre var det ju lite jobbigare att dra sig upp ur sängen och i väg till skolan. Man var ju inte så jättetaggad att gå i skolan 8.10- 16.30 när det typ var snöstorm ute!

Capricorn IC - Halmstad IBK

Jippie! Vinst igen med 94/95-laget! Vann med 5-1, men jag tycker inte siffrorna ger en rättvis bild av matchen. Vi hade helt klart spelet hela matchen, men hade för dåligt med skott där framme. Egentligen skulle vi nog ganska enkelt kunna vinna med 10-1 istället.

Jag stör mig sjukt mycket på målet jag släppte in, hade ju varit så roligt att hålla nollan igen! Fast laget har ändå ett hyfsat bra snitt, har släppt in 3 mål på 3 matcher ,så bäst i serien faktiskt men det kan ändras fort. Matchhändelserna kommer förmodligen imorgon för de har inte kommit upp på innebandy.se än.

Nu väntar spanskaläxan som jag inte gjort eftersom att jag var i skolan till halv 5 och sen match! Efter spanskan väntar sängen, underbart!


Träna

Hejhej, har precis tittat på pensionärsjävlar. Så grymt roligt program är det! Men innan jag titta på pensionärsjävlar var jag ute och sprang. Inte så jätteroligt men det är skönt när man väl kommit ut och dessutom är det ju en sån sak som bara måste göras. Vill man utvecklas och bli bättre måste man göra det man kan ju inte vila i form. Jag tränar innebandy 2-3 gånger, match 1-2 gånger och skolgympa 1 gång i veckan så försöker vara ute och springa två gånger i veckan men det är svårt att hinna med när man har så mycket plugg. Det är ju viktig att sköta skolan också.

Imon blir det skola mellan 08.10 - 16.00 och sen på kvällen är det match med 94-laget mot Halmstad. Hoppas på vinst, senast vann vi med 12-1 mot dem men under en hel sommar kan det ju ha hänt massor så jag tar inte ut något i förskott.

Kom igen tjejer, tagga ordentligt imon!!!

Vad gör vi?
Nu kör vi!


94/95-laget från 2009♥

Ellie


En bild jag tagit på min ena kusin som jag besökte idag! Men denna bilden tog jag förra gången jag var hos henne.

Capricorn IC - Vinbergs IBS

Hejhej idag har jag spelat match med damlaget! Är inget vidare stolt eller nöjd med min insats. Vi förlorade med 2-5. En sån här dag när jag känner att det bara går skit för mig är det skönt att vi är två målvakter i damlaget. Så idag bytte vi efter halva matchen.

Det här är faktiskt det första året för mig som jag har den här tillgången att kunna kliva av plan om jag har en dålig dag, men så är det i och för sig inte i 94a-laget men i damlaget. Fast idag hade vi bestämt sen tidigare att vi skulle stå halva matchen var så även om det hade gått bra för mig hade jag blivit utbytt.

Lagets insats får G+ av mig i betyg. Vi kan egentligen bättre än så här men jag tycker ändå att vi var bättre mot slutet och det var ett tufft lag vi möte så det var helt okej. Här nedan kommer matchhändelserna och de kommer som vanligt från innebandy.se

Period 1
03.04 Mål 0-1   Vinbergs IBS
16.49 Mål 0-2   Vinbergs IBS
18.34 Utvisning U2
Felicia Johansson
(Upprepade förseelser)
Capricorn IC
Period 2
08.24 Utvisning U2
(Hands)
Vinbergs IBS
11.20 Mål 0-3   Vinbergs IBS

Period 3
06.51 Mål 1-3
Elin Berndtsson
Capricorn IC
09.01 Utvisning U2
(Slag)
Vinbergs IBS
09.07 Mål 1-4   Vinbergs IBS
10.33 Utvisning U2
(Fördröjande av spelet)
Vinbergs IBS
15.06 Utvisning U2
Felicia Johansson
(Upprepade förseelser)
Capricorn IC
17.19 Mål 1-5   Vinbergs IBS
18.52 Mål 2-5
Sarah Trankvist
(Gabriella Trankvist)
Capricorn IC

Nu ska jag snart äta kvällsmat och fira min pappa, för ni har väl inte glömt bort att det är farsdag idag! Ha det bra!

Förvirrande trafikskyltar!

Hittade massor av bilder på roliga trafikskyltar så jag valde ut några som jag tyckte var rätt roliga så här nedanför kommer dem!

 
Undrar vart de flest väljer att åka?


Se upp - för begravningsfölje


Badning sker på egen risk...


Se upp för pingviner - under bilen


Lite konstig kyrka...


Instuktionerna om hur man ska köra är ju glasklara! Ingen som lär köra fel här...


Och här verkar det ju som att man inte får köra någonstans, undra hur man ska ta sig härifrån. Man får ju inte ens backa.

IBK Puma - Capricorn IC

Hejs svejs! Idag blev det vinst också! Skojigt, det är ju nästan alltid lika kul att vinna! Matchen slutade 0-4. Idag var det match med 94-laget och då spelar vi bara 3x15 rullande tid. Oerhört kort är det. Förra året så tyckte jag det var helt okej men nu när jag spelar med damlaget också som spelar 3x20 effektiv tid känns det alldeles för kort. Matcherna hinner ju knappt börja förens de är slut. En period i 94-serien tar typ lika lång tid som en halv period i damserien känns det som.

Det jobbiga med dagens match var bilresan, man blir så seg i kroppen när man åker bil i typ lite mer än en timme. Så det blir lite jobbigt att komma igång sen men det är bara att acceptera, man kan ju inte ha hemmaplan varje gång.

Men om vi ska återgå till själva matchen så tycker jag att vi spelade väldigt bra. Var längesen vi spelade så här bra en hel match. Första perioden hade vi lite svårt att få till skotten så den slutade 0-0 men resten av matchhändelserna ser ni här nedanför, de är hämtade från innebandy.se

Period 2
05.34 Mål 0-1
Felicia Lindeberg
(Lovisa Nelfelt)
Capricorn IC
10.55 Mål 0-2
Lovisa Nelfelt
Capricorn IC
11.50 Mål 0-3
Elin Berntsson
(Alexandra Olsson)
Capricorn IC
Period 3
02.41 Mål 0-4
Elin Berntsson
(Alexandra Olsson)
Capricorn IC
02.58 Utvisning U2
Felicia Johansson
(Upprepade förseelser)
Capricorn IC
13.55 Utvisning U2
(Upprepade förseelser)
IBK Puma

Nu ska jag och pappa ut och övningsköra, ha det bra!


Bua IF - Capricorn IC



Jahopp ännu en match med damlaget avklarad och de slutade med vinst för oss, 1-3! Skönt att vi har två vinster i rad nu, behövdes för hela lagets självförtroende efter två tidigare förluster. Egentligen har jag inte så mycket att säga om matchen. Vi försökte få igång lite spel men det var svårt eftersom Bua bara körde krigstaktik. De saboterade alltså bara vårt spel genom slag och liknande. Men trots detta fick de inte så många utvisningar.

Det som jag störde mig på i denna matchen var målet som jag släppte in. Det är så irriterande när man släpper in ett skott som man vet att man egentligen skulle tagit bara man hade haft frisikt.

Kom precis på en till sak jag störde mig på, fast det gör jag alltid när vi spelar i buas hemmahall. Det är deras förbaskade golv! Det är svinhalt och är supersvårt att spela på. Deras sarg är ju inte heller så bra, egentligen borde de göra om hela hallen tycker jag!


Nedanför ser ni matchhändelserna som är hämtade från innebandy.se
      
Period 1
00.29 Mål 0-1
Sofia Andersson
Capricorn IC

Period 2
03.06 Mål 1-1
Bua IF
03.33 Utvisning U2
(Otillåten trängning)
Bua IF
04.32 Utvisning U2
Felicia Lindeberg
(Slag)
Capricorn IC
12.33 Mål 1-2
Anna Johansson
(Sofia Andersson)
Capricorn IC
18.10 Mål 1-3
Sarah Trankvist
(Therese Gunnarsson)
Capricorn IC

Period 3
18.21 Utvisning U2
(Upprepade förseelser)
Bua IF


Ikväll blir det lugnt. Ska gå och lägga mig tidigt och ladda inför imorgon. Då är det match med 94-95 laget. Tyvärr börjar matchen så tidigt som 11 och eftersom vi ska möta Puma IBK i våxtorpshallen måste vi åka hemifrån klockan 9. Sjukt tidigt får man ju gå upp då.
Ha det bra!

Long time ago!

Okej det var väldigt längesen jag gjorde det här. Mitt förra inlägg heter liksom "älska sommarlov" och det var ju otroligt längesen. Och det är så mycket saker som ändrats. Inte bara jag, utan mycket annat också.

Men jag tänkte i varje fall nu ta upp bloggandet igen. Jag har tänkt på det rätt länge och nu har jag bestämt mig för att göra det. Men jag tänker inte fortsätta blogga som förut. För skrev jag ju om min vardag och det var det som gjorde att jag tröttnade för hur kul är det att skriva om vad man gör hela tiden?! Inte så kul, vem bryr sig egentligen om vad jag gör varje dag?! Inte många tror jag! 

Så nu tänkte jag mer använda bloggen för att visa lite av de bilder jag tar och skriva om innebandy. Det är ju innebandy jag älskar, det är på planen jag känner mig säkrast och trivs bäst så det är väl egentligen rätt naturligt att jag kommer att skriva mycket om det. Men det kan ju hända ibland att det kommer några inlägg om något annat också ibland, men inte som förut.

Så imorgon tänkte jag köra igång med detta på riktigt och så men några saker som t.ex. den gamla och fula headern ska bort. Men det hinner jag inte fixa med nu för jag måste sova! För imorgon förmiddag är det match med damlaget som gäller!

Ps, det kommer inte bli så att jag bloggar varje dag nu i och med att detta inte är en vardagsblogg längre!


RSS 2.0