Jippie!

Idag har jag lämnat in min hemtenta. Så otroligt skönt att den är klar. Den har varit så sjukt jobbig för jag har haft jättesvårt att hitta fakta och det har jag inte varit ensam om vet jag. Det är jättesvårt att hitta fakta på nätet och alla böcker var slut på Varbergs biblioteket. Denna veckan är nog den slappaste vi haft i hela nian (första skolveckan räknas inte). Vi har bara hemtenta, spanskaläxa och en salskrivning på tre timmar denna veckan. Har ingen aning om vad jag ska skriva om och vad jag ska skriva. Jag tror vi får välja mellan krönika, kåseri, novell och debatt.

Snart ska jag åka till jobbet och sen ikväll har vi ingen träning för att våra tränare är på kurs så det blir idol ikväll. Min favorit utav de fem som tävlar i kväll är Erik. Han har varit en solklar favorit för mig under hela detta "idol-året". Hoppas han går vidare! ♥

 
OBS, detta klippet var från slutaudition!

Idol 2009

Ikväll på idolkvalet var det fem tjejers tur och, två går vidare varje kväll. Mina favoriter utav de som tävlade ikväll är Mariette och Erika som jag haft som favoriter sen tidigare. Jag tycker Mariette var extra grym ikväll, hoppas verkligen hon går vidare.


Lyssna och njut! ♥


20 september

Grattis till mamma som fyller år idag. Eftersom min syrra började jobba kl 7 imorse och pappa är i stockholm har vi inte firat henne än. Men ikväll ska mamma, jag och min syrra fira henne med lite paket och middag och så. Mysigt! Annars idag har jag pluggat och varit ute en längre promenad med min hund. Denna veckan blir det också mycket plugg, två prov, usch! Varken matte eller kemi är roligt så det blir jobbigt att lära sig.

Kan man ha mer otur?

Har fått lite information om pappas resa till stockholm och den verkade ju inte börja så bra. När pappa skulle åka till stockholm var tåget som skulle gå till Göteborg 20 min försenat och när de kom fram i gbg hade tåget som de skulle bytat till redan gått. Så de fick ta nästa tåg. När de väl var framme i stockholm så tog de en taxi till ett ställe där allt folket som var på konferenssen skulle äta middag. Men istället för att bara bli lite sena p.g.a. tåget så blev de jättesena för att de fick sitta i bilkö jättelänge. Anledningen var att det tydligen hade skett någon jättestor olycka så några hade dött och sånt. Hemskt!

Jobb, gym och middag

Igår var det full rulle hela dagen. Först så fick jag gå upp jättetidigt för att jobba, dagen på jobbet gick väldigt segt. Det är ju inte jättemycket folk nu när alla turister har åkt hem, det är mest de gamla stammisarna som är där. Min chef är just nu i Italien därför var det lite kris på jobbet, så Josefine fick hänga med mig och hjälpa mig.
Efter jobbet åkte jag hem och byte om och sen cyklade jag vidare till gymmet, skönt att träna.

Sen åkte jag hem gjorde mig iordning, gick ut med min hund och efter det kom Carina & Bertil och hämtade mig, syrran och mamma. Så åkte vi till Majas vi havet och åt kvällsmat. Väldigt gott och mysigt var det. Anledningen till att vi åt på restaurang var att mamma fyller år idag. Synd bara att pappa inte kunde vara med. Han är i stockholm med jobbet som han är ganska ofta när mamma fyller år. Det är nämligen en stor mässa där typ som alltid brukar vara vid 20 september. Egentligen skulle han ha kommit hem ikväll men han kommer hem imorgon kväll för han skulle tydligen vara med på chefskonferanssen också men jag vet inte varför han är ju inte chef.


Fredag 18/9

Idag är det fredag vilket betyder att det är helg och det gillar jag. Skolan var som vanligt idag typ, ingen skillnad från de andra dagarna. Efter skolan skulle jag egentligen ha åkt och gymmat men blev istället att jag åkte till stan med min syster och köpte födelsedagspresent till min mamma. Hon fyller nämligen år på söndag. När vi var på stan så hyrde vi även film som vi myst med ikväll efter att vi kollat på idol.

Med tanke på idol så kom en utav mina favoriter tillbaka. Erik Grönvall heter han och sökte för några årsen med "I want to break free" av Queen men kom inte längre än till slutaudition. Vilket jag tycker var lite synd för jag tyckte att han gjorde queen låten väldigt bra. Men nu är han tillbaks! :)

Fick även en annan chock när jag kollade på idol ikväll. Det var en varbergare med och duktig var hon också. Hon var med i sista chansen och gick vidare, ska bli kul att se hur långt hon kan gå. Nu kanske hon kan visa upp att varberg har lite mer talanger än ett helt innebandylag ;)

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt och jobba, ha det bra! :)






Man vill ju inte se ut så här ;P


Rekommenderar att stanna hemma om du ser ut såhär för då har du
förmodligen fått svininfluensan, hahaha ;)

Plugga!

Idag är det plugga som gäller. Nu till veckan har vi två prov och massa läxor också. Det känns som att jag inte kan någonting typ. Det som ger mig mest panik är att jag inte hinner plugga någonting på onsdagar för då är det träning och jobb hela eftermiddagen. Svenska provet är till torsdag, engelska läxan och spansk glosorna är till på torsdag. Jag fattar inte hur jag ska hinna lära mig alla de sakerna tills på tisdag och sen inte plugga på onsdag och sen komma ihåg tills torsdag. So provet om islam som vi har på fredag bekymmrar mig en del också. Men nu måste jag plugga så hinner inte blogga mer. Ha det bra! :)

Så bra

Jag tycker denna killen från idol är så bra, han måste bara gå vidare från Stockholm. Han gör denna låten jättebra tycker jag. Jag kan lyssna på den här om och om igen.


Jag tycker även att denna killen gjorde ett bra intryck. Han är väldigt duktig särskilt med tanke på att är så ung.



12 september

Idag är det 12 september, alltså farmors födelsedag. Så hon har varit här ikväll och ätit middag med familjen, mysigt! Jag och min syster gav henne en musmatta med våran hund Cirrus på. Eftersom de har en väldigt bra relation och Cirrus typ älskar henne. Han blir alltid jätteglad när hon kommer och när han ska åka dit.


Så här ser farmors musmatta nu mera ut.

Bilder från igår

Här kommer bilder på lite saker jag köpte igår. Egentligen väldigt ointressant att kolla på men lägger upp dem ändå.


Massa batterier till min datamus.


Jag tyckte det var väldigt billigt att köpa fem Beck filmer för 150 kr så
eftersom jag tycker Beck är väldigt bra var jag ju bara tvungen att
köpa dem.


Köpte även lite småsaker som behövdes för de gått sönder eller tagit
slut.

11 September

Idag är det 11 september, åtta årsen två flygplan flög in i world trade center och åtta årsen jag, Sara och Hanna badade i Saras bubbelbadkar. Haha kommer ihåg det bara för att vi badade samtidigt som flygplanen flög in i world trade center. Det är även Elins födelsedag, grattis till henne! :)

Idag var det i varje fall lika segt i skolan som vanligt, förutom på so:n då många var trötta och flummiga. Efter skolan skyndade jag mig hem och åkte sen till gekås med syrran och hennes kompis som flyttat hit från Uppsala. Det var inte helt lätt att prata med henne för i uppsala så pratar de inte som i Varberg. Hon visste inte vad "kelig" och "tyken" betyde. Haha det var inte lätt att förklara vad tyken var. Bilder på vad jag köpte kommer imorgon.

Hade jag inte åkt till gekås idag så hade jag gjort som väldigt många andra i Varberg och åkt ner till gallerian för att se på Oskar Körberg som åkte runt i en kundvagn i badkläder och sen badade i fontänen.

Ikväll har jag bara slappat här hemma med Josefine. Imorgon fyller farmor 70 år så då blir det att fira henne. Ha det bra! ;)

Var bara tvungen...

... att lägga in detta från kvällens idol. Men man kan inte säga att juryn var lättlurade som upptäckte det så snabbt. Men det var en kul grej och om några dagar kommer jag nog att lägga upp en till rolig film här, mer om det en annan dag för den har nämligen inte spelats in än.


plugg och träning

Just nu känns mitt liv väldigt stressigt och fyrkantigt. Jag vaknar på morgonen utav att klockan ringer, men jag är alltid så sjukt trött så jag somnar om och sen får jag stressa runt resten av morgonen. Sen är det skola och när jag kommer hem så pluggar jag och förbereder mig för träning. Just nu är det träning måndag till fredag. Efter träningen så är det duscha och äta som gäller sen plugga igen och sen går jag och lägger mig. På onsdagar hinner jag till och med klämma in ett jobb pass fast jag hinner inte plugga på onsdagar. Sen ska jag även ut och gå med min hund.

Som ni märker är jag väldigt upptagen nu för tiden och hinner inte blogga så mycket som jag vill. Men det är cirka sju veckor kvar till höstlov och då kommer jag ta igen min sömn som jag inte får varje natt och då kommer jag förhoppningsvis göra om min design så att jag blir nöjd. Nu ska jag gå och lägga mig så jag kanske lyckas få lite mer sömn än vad jag brukar. God natt!

trött!

Egentligen hade jag tänkt att ikväll lägga upp bilder på det jag shoppade i gbg i lördags när jag var där men nu orkar jag inte och tidigare kom det lite saker i mellan, tex så hade jag ju glömt kameran hos Erik som jag varit hos idag och firat att han fyller år imorgon så jag fick övertala min syster att skita i att räkna matte och köra mig till Erik så jag kunde hämta min kamera. När jag kom hem så kom Josefine över och behövde prata, nu har hon gått hem och jag ska försöka bestämma vad jag ska ha på mig på skolfotot imorgon. Väldigt svårt är det när det känns som att vad man än tar på sig är det fult.

Bilderna kanske kommer imorgon eller aldrig, det beror ju på hur mycket läxor och sånt vi får imorgon. Det är i varje fall innebandy träning imorgon och då får jag änvända mycket utav det jag köpte i gbg.

RSS 2.0