Vacker!

Tänkte bara vissa denna otroligt vackra kopp/mugg med fat som jag fick igår av Josefine och Isabelle. Anledningen till att jag fick den var att jag passat deras katt i helgen när de varit i stockholm. Tack så mycket!♥ 


PINSAMT!!

Idag var jag och mina kompisar som jag var på gymnasiemässan med, med i tidningen! Vi trodde att vi bara var med i Hallands nyheter som är populärast i typ varberg och falkenberg, men det visar sig att vi var med i Hallandsposten också som är populärast i halmstad. Så nu har vi alltså skämt ut oss inför hela halland. Bilderna var (som jag skrev igår) från när vi flummade runt i monter där man skulle ta på sig massa galna saker för skojs skull. Det som nästan är värst är att de blandat ihop alla namnen! Så under min kompis Hanna så står det att hon heter Maja!!

Gymnasievalsmässa i Halmstad

Igår så var jag i halmstad på gymnasievalsmässa med några kompisar. Fast vi åkte inte dit för att kolla på skolor och linjer. Vi åkte dit för att några av idolerna skulle komma dit och det var en kul grej. Det hände så mycket galna och roliga saker som jag vill skriva men jag ska försöka hålla det väldigt kortfattat.

Först så gick bussen från varberg kl nio och vi var framme vid Halmstad arena vi tio tiden. Vi gick in i arenan och gick runt lite och fick massa läkerol (de är ju sponsorer till idol). Sen så började Erika som var med i idol att uppträda och vi stod faktiskt hyfsat långt fram. Efter Erika uppträde Nicklas, Mariette, Eddie och Rabih. Så på ett sätt är jag glad att Mariette åkte ut i fredags annars hade jag ju inte fått träffa henne igår.


Erika (fast jag gillar inte henne så mycket)


Nicklas! (han är helt ok)


Mariette! (Hon är grym!)


Eddie! (han är lite mer än ok)


Rabih! (Han är bra, men inte lika bra som Mariette)


Daniel da Silva ledde i uppträdandena. (Jag var tvungen att ta kort
på han för att mamma gillar han)

Efter uppträdandena så gick vi runt lite och så fanns det en monter där man kunde klä på sig massa fula saker och sen bli fotad med en idol (fast den var i kartong). Helt oseriösa gick vi dit och tog på konstiga hattar, kläder och glasögon. När vi står där kommer Hallandsposten dit och tar kort på oss och intervjuar oss. Pinsamt! Men men man får väl bjuda lite på sig själv i tidningen.


Hahaha! Elin, Malin, Julia och Hanna med massa konstiga saker på sig.


Vi med några idol-figurer, hahaha!

En annan rolig grej som hände var när vi stod och väntade på att kolla på någon tävling som skulle vara på scenen så tittade jag upp mot de tomma läktarna. Då fick jag syn på Mariette och hennes flickvän som sitter där uppe och kollar ner på allt. Så jag säger till de andra och de kollar upp. Samtidigt så kollar hon ner på oss och börjar vinka. Jag tänkte snabbt "vinkar hon till oss!". Men vi börjar vinka tillbaks och då vinkar hon ännu mer. Roligt!

Senare på dagen så fick vi man ta kort med de idolerna som uppträdde och självklart gjorde jag, Hanna och Elin det. Men den bilden kan jag inte komma åt förens imorgon tror jag. Medans vi tog kort så spelade Julia in en låt på en skiva. Det var nämligen en tävling där man fick spela in en låt och sen blev de tre bästa utvalda. Och Julia blev en av dom! Så hon fick stanna längre än oss och så fick hennes mamma hämta henne i Halmstad för hon hann inte med bussen. De tre bästa fick sen spela upp deras sångnummer för idolerna som var jury. Och där kom Julia tvåa! Grattis Julia! ♥

Det var verkligen en kanon dag som jag sent kommer att glömma. Och allt var i princip gratis, bussbiljetten, inträdet m.m. vilket var väldigt bra.

SNÖ!!

Som ni säkert märkte nu när ni fick upp min blogg så har jag gjort så att det snöar på min blogg. Jag ville nämligen skapa lite mer julstämning eftersom det är första advent idag! ;)

Match i gällared

Hejhej, matchen i gällared finns inte så mycket att säga om, sist vi mötte dem så spelade vi 0-0. Idag vann de med 2-1. Men de borde inte vunnit för vi hade det mesta spelet. De har tur som har deras målvakt som är stor som ett hus för hon är verkligen bra. När det gått 6 minuter av tredje perioden så kom de i ett friläge och gjorde ett mål och ca två min senare gjorde vi ett mål. Eller Felicia Lindeberg gjorde ett snyggt mål. Sen när det var 22 sekunder (22 sekunder!!) kvar så kom de i ett friläge igen och gjorde då ett mål. Det känns jävligt surt att det inte ens var en halv minut kvar när de gjorde mål. Nu ska jag fixa lite med bilderna från igår och ikväll kommer jag lägga ut några här för jag tog ca 200 bilder igår!

Amasing day!

Den här dagen har varit helt sjuk! Jag är så glad! Jag har gjort så mycket saker att jag inte orkar berätta nu för jag ska ju upp tidigt imorgon. Men imorgon kommer jag att lägga ut massa bilder och skriva massa. På måndag kommer jag att lägga ut mer bilder eller i varje fall en bild. Spännande va? Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Weekend

Denna helgen hade jag egentligen tänkt att vila upp mig inför veckan men så blev det inte, fast jag har i och för sig valt det själv. Nu har jag kollat på idol men det är lång paus så jag tänkte gå och duscha. Sen fortsätta att kolla på idol och efter det gå och lägga mig tidigt. För imorgon ska jag och några andra tjejer till Halmstad men mer information om det imorgon. När jag kommer hem imorgon ska min familj ha vårat årliga pepparkaksbak med familjen Klingén som vi alltid har och har haft sen jag var så liten att jag inte minns det. På söndag ska jag upp tidigt för vi har tidig match som dessutom är i gällared! Vilket inte det närmst laget precis. Ha det bra! ;)

Mysigt

På söndag är det ju första advent och det är jättemånga som har hängt upp sina sjärnor och satt upp adventsljusstakarna. Innan när jag var ute och gick med min hund i mörkret så var det så mysigt att se alla adventsljusstakar i alla fönster. Jag känner verkligen att julen är på g. Själv så har jag ingen adventsljusstake i mitt fönster, ingen stjärna förr den delen heller. Jag har en snöboll som jag verkligen älskar. Jag tycker den är så mysig!


Min älskade och mysiga snöboll! ♥

Hittade på ab!

Den här bilden nedan hittade jag på ab. Det är alltså en fotbollsplan som ligger i havet. Hade varit väldigt kul att spela där. Synd bara att den ligger i Singapore.


Jag kommer inte på någon passande rubrik!

Hejhej, nu har jag varit isolerad från bloggvärlden sen i måndags. Nästan fyra dagar! Helt sjukt! Med isolerad från bloggvärlden menar jag att jag inte bloggat och läst någon blogg överhuvudtaget. Anledningen är att jag har varit trött och haft mycket att göra, nästa vecka lär jag ha ännu mer att göra men jag ska verkligen försöka hinna med att blogga. Nu ska jag läsa 160 inlägg på bloglovin som jag missat när jag inte varit inne på lite mindre än fyra dagar. Fast jag tänker nog bara skumma igenom dom för annars lär jag sitta här hela natten, för det kommer bara komma fler ju längre jag väntar. Ha det bra!


PS. Nu är det inte långt kvar till jul! ♥

Mörkt!

Det är mörkt ute nu och klockan är bara halv fem! Det märks verkligen att det är höst och att det inte är långt kvar till jul nu. Åh jag längtar tills jul! Just nu sitter jag och skriver på mitt svenska arbete och ikväll blir det innebandyträning i sparbankshallen, ska även kolla på ullared ikväll. Roligt program ;)

Jag glömde...

Innan när jag läste min kompis Hannas blogg så stod det att hennes blogg fyllde ett år och då kom jag på att jag startade min blogg någon gång i november förra året. Så jag gick in och kollade och det visade sig att min blogg fyllde ett år igår. Grattis till dig, bloggen (eller vad man nu säger)! :) Det känns verkligen inte som att jag hållt på att blogga i ett år fast om man går tillbaks i arkivet så ser man att det tog ett tag innan jag började bli regelbundet aktiv på min blogg. Men nu ska jag sova, godnatt! ♥


New moon!

Ikväll har jag (som jag nämt tidigare) varit på bio med Elin, Hanna och Lisa. Vi såg New moon som hade premiär natten till fredag. Jag har inte läst någon av böckerna i "twilight-serien", jag har bara sett första filmen och tyckte den var bra. Fast jag blev inte så fäst vid den som nästan alla andra är men nu när jag sett new moon så tycker jag faktiskt mer och mer om "twilight-serien". Jag kan faktiskt tänka mig att läsa böckerna efter ikväll. Jag försökte i våras att läsa första boken men tröttnade efter ca 25 sidor men jag tror det blir en annan grej nu när jag har sett första och andra filmen för att då vet jag att det blir bra sen även om det är segt i början av boken. Det gör att jag kanske kan ta mig igenom den sega början.


Jag tycker faktiskt inte att Edward är så snygg som alla andra säger...


...jag tycker nog allt att Jacob är snyggare, eller i alla fall hans
överkropp.



Typiskt mig!

Det blev inget bloggande mellan matchen och bion för att jag var inte alls på humör för det, eller ni kanske vill läsa massa fula ord och negativa saker? Tror inte det. Ni som känner mig riktigt väl vet att jag hatar att förlora och blir så förbannad på mig själv när det går dåligt för mig. Jag har en riktig vinnarskalle, för mig är vinna det enda som gäller när vi möter lag som varla. Matchen slutade 4-4 och vissa tycker säkert att det är jättebra att vi spela lika men det räcker inte för mig. Jag vet att vi kan så mycket bättre än vad vi spelade idag, speciellt att jag kan så mycket bättre. Fast min lägsta nivå är mycket sämre nu än vad den var i våras men då tränade jag även med damjuniorerna som nu gått över till Warberg IC. Så då blev det ca fem innebandyträningar i veckan nu är det bara två.

När jag kom hem efter matchen var jag ju som sagt sur så jag gick in på mitt rum och smällde igen dörren. Men det sura varar aldrig jättelänge, efter en stund så vill jag bara glömma bort matchen och fokusera framåt. Det är detta som är mitt stora problem, att jag kräver så mycket av mig själv hela tiden och sen blir så besviken och förbannad när jag inte uppfyller de kraven jag har på mig själv. Det sista här som jag skrev gäller inte bara innebandyn...

Match!

Nu ska jag snart iväg till PS och spela match mot varla. Vi brukar vinna över dom men nu i år har de gjort om seriesystemet  så det är inte längre en 94-serie, det är 92-94 serie. Så vem vet de kanske har värsta bra 92or som är med och spelar nu, men vi ska kämpa på. Efter matchen ska jag hem och plugga lite och sen gå på bio ikväll. Jag, Elin, Hanna och Lisa ska gå på New moon, roligt! Jag bloggar förhoppningsvis sen efter matchen om resultatet.


hemlighetsfull

Hejhej, idag har jag sovit länge och slappat på förmiddagen. Det kändes som att jag verkligen behövde det. Jag tror faktiskt de flesta tycker det är skönt att sova länge och sen bara sätta sig med ett glas kaffelatte och ta det lungt utan att känna sig stressad. Jag har även städat mitt rum idag och nu håller jag på med en grej som jag inte riktigt vill avslöja än, kanske nästa helg. Jag kan i varje fall säga att mitt skrivbord är överfullt med negativ, album, kort, kollegieblock m.m.

De är slut på veckan det är dags för fredagsmys...

Hejs svejs! Nu har jag precis duschat och ska snart äta. Jag var på gymmet innan och jag har en känsla att jag kommer vakna med träningsvärk imorgon. Ikväll blir det i varje fall att kolla idol och slappa. Det är kärlekstema i idol ikväll och idolerna ska sjunga två låtar var, två låtar! Det gillar jag! Anders Bagge är fotfarande sjuk läste jag på msn:s startsida så att ikväll ska Martin Stenmark vara där istället. Jag gillar inte Martin Stenmark, så jag tycker de kunde valt någon roligare. Nu ska jag äta, goodbye!


Fredag?? Torsdag!!

Idag är det ju torsdag men det har kännts som fredag hela dagen i skolan. Med tanke på skolan så var det galet idag. Fast på matten var det chill då var vi bara sex tjejer och våran lärare för alla 13 killar i vår klass var på besök ungdomsmottagningen. Så det blev inte mycket räknat, vi satt typ och pratade om allt annat. Sen när vi sitter i matsalen händer en helt galen grej som fortfarande får mig att knäcka mig av skratt när jag börjar tänka på det.

Evelina: Ni vet tipspromenaden som man kunde gå när det var öppet hus på PS?
Vi andra: Ja... (Hanna läger upp sallad på sin gaffel och lägger ner den på tallriken)
Evelina: Jag vann första pris, en laptop!
Hanna: Är det sant! (samtidigt som hon råkar lägga handen på kanten på gafflen)
Det flyger upp sallade i luften över Felicia, Elin och Hanna. Det såg ut som ett salladsfyrverkeri! ;D
Detta var dagens roligaste händelse och dagens näst roligaste händelse var när Oskar trillade av stolen på läsningen!


Eftersom det var så tråkigt väder idag som man blir så trött av så kröp jag ner under en filt i soffan framför tv:n med kaffelatte och macka när jag kom hem från skolan. Gott! ♥

Har även sovit i eftermiddag, nu blir det kolla mammas pojkar, sen glee och kanske paradise hotell! ;)

Rubriktorka!

Jag han verkligen inte blogga igår även om jag brukar hinna det på onsdagar fast det är full rulle med jobb och träning. Berode kanske på att vi hade väldigt många spanskaglosor denna veckan och att vi hade ett litet möte innan träningen. Sen så var jag ju också tvungen att skörda lite igår kväll, egentligen går ju inte farmville före bloggen men Jennifer gick om mig i måndags så nu är det bara att skörda på som bara den.

Tisdag = House = :)

Idag är det tisdag, vilket betyder att kl 21.00 sitter jag bänkad framför House. Idag i skolan började vi på en ny uppgift på teknik-lektionen, vilket är att bygga bilar. Jag och Felicia gör en bil tillsammans som kommer bli riktigt snygg frågan är bara hur långt den kommer att kunna köra utav sig själv. Men pappa sa att han kunde ta hem några speciella gummiband från jobbet som egentligen ska vara i diskmaskiner för att den ska gå extra bra. Och imorgon på jobbet så får jag kolla om jag hittar några bra hjul eftersom varken jag eller Felicia har några leksaksbilar hemma. Hittar jag inga imorgon så får jag väl ringa Erik och fråga om jag kan få en av hans bilar.

Nu ska jag läsa igenom so:n och plugga lite spanska innan House börjar!


Laget

Jag gick nyss in på capricorns hemsida för att kolla om våran tränare skrivit något i våran gästbok om träningen ikväll. Det första jag fick se på capricorns hemsida var en bild på vårt lag som är tagen efter att vi värmt upp inför förra matchen. Jag ser helt miffo ut! Bilden blir typ i jätteliten storlek när man kopierar den så därför lägger jag inte ut den här. Nu måste jag snart förbereda mig för träningen. Jag har ingen aning om vem vi ska ha som tränare idag för våran tränare dychan jobbar ikväll och våran andra tränare har slutat på grund av en grej som jag inte tänker ta upp här. Spännande! Mer om detta senare ikväll!


Jag vill ha jul nu!

Jag har kommit in i värsta julstämningen nu och vill bara att det ska bli jul. Igår lyssnade jag tex på julmusik hela eftermiddagen, jag la in julmusik i mobilen, jag åt pepparkakor och jag har nästan skrivit klart min önskelista! Det värsta är att det är 37 dagar kvar till julafton (som ni ser på min nedräknare uppe i vänstra hörnet). Det känns just nu som en evighet men denna veckan har vi inga prov så då kommer det gå segt. Men när man har fullt upp i skolan hinner man knappt tänka på något annat och då rullar veckorna på snabbt.


Den här bilden tog jag på juldagen förra året hos mormor och morfar,
i år skulle man ju gärna vilja ha snö. Men det lär väl knappast hända
här att det snöar på julafton.

Jag var klantig när jag var liten!

Jag har precis städat mitt rum nu och då hittade jag ett papper som jag skulle sätta in i en pärm där jag har alla mina försäkringspapper med mera. När jag öppnade pärmen så hittade jag ett papper som var lite intressant. Det var ett skadeståndspapper där det stod att jag trillade av stolen på dagis när vi satt och åt den 6 februari 1997. Skadan av detta blev att jag bröt ena nyckelbenet. Jag hade ju inte fyllt tre än när detta hände så jag har inga minnen från detta men hur klantig får man vara så man ramlar av stolen och bryter nyckelbenet?

Hahaha

Just nu sitter jag och kollar på några av uppträdandena från idol igår eftersom jag missade några när jag var på bongo med fotbollslaget. Bland alla klipp så hittade jag ett med Erik och Tove som jag tyckte var väldigt roligt. Så jag var bara tvungen att lägga ut det här.


Hejs svejs!

Idag har jag varit på stan med mamma. Jag lämnade tillbaks en tröja som jag inte var riktigt nöjd med och så köpte jag ett par svarta Sheperds. Jag har ganska länge letat efter ett par till vinterskor men inte hittat några riktigt bra. Jag tycker ju att Uggs är snygga och sköna så men ett par riktiga är ju svindyra. Det finns ju förvisso fejk på din sko för tre hundra spänn men det är ju inte riktig får ull och så. Men jag hittade ett par svarta sheperds för 949 kronor och de är helt äkta. Jag är nöjd! :D



Nu har jossan kommit hit så nu ska jag vara social, goodbye!


Fredag den 13!

Idag är det fredag den 13 och än så länge har jag inte haft mer otur än på bilden idag då min målning blev så dålig. Men ikväll ska vi bowla och äta på bongo med fotbollslaget och då kommer säkert jag vara skitdålig. Fast å andra sidan så är jag inte bra på att bowla annars heller. Idag har PS skolkatalog kommit så jag planerar att sno den av min syrra snart, ha det bra!

Mammas pojkar

Hejhej, nu ska jag snart kolla på mammas pojkar. Det programmet är verkligen helt sjukt och jag tycker faktiskt inte att någon utav killarna var skitsnygg. Men det är ändå roligt att kolla på. Lite panik är det att jag inte är klar med engelskan än men jag får skriva under tiden som jag kollar på tv! :)

Stackars unge!

Jag tycker verkligen synd om denna tjejen på videon nedan, hon nyser 16 gånger i minuten!


Det här kunde gått riktigt illa!


Empty!

Just nu sitter jag på mitt rum och skriver på min engelskainlämning och det känns tomt. Igår flyttade pappa ut  min tv och min dvd från mitt rum och det känns faktiskt tomt trots att det var så lite. De hängde på väggen så det känns som jag fått mer rymd i rummet. Min dvd gick sönder i helgen och tv:n är inte jättebra. Nu kanske ni undrar hur jag ska göra när jag vill kolla på tv och så. Min underbara laptop har tv i sig så att jag kan kolla på tv i den och det är fett bra bild! Sen som i alla datorer så kan man ju kolla på film men min dator har även inspelningsbar dvd i sig! I LOVE MY COMPUTER! ♥

Besviken!!!

Jag tycker denna dagen vi haft idag var så jävla onödig. Först fick vi besöka två program på PS och det var egentligen helt onödigt för först skulle jag besöka teknik som jag inte ens vill gå. De på teknik pratade så mycket så att vi kom försent till samhäll ekonomi. Det var ju roligt att man missade halva informationen om den linjen som man vill gå för att man var på någon som man absolut inte vill gå!

Efter vi haft lunch så skulle vi ju till gymnasiemässan i Sparbankshallen. Där var det ju massa olika skolor som hade varsin monter och innan har vi fått hem ett häfte med information om vilka skolor som skulle vara där. Jag ville besöka en skola för jag har en fråga till dem och gissa vad?! De var inte där fast de stod att de skulle vara det! Så den här dagen var en stor besvikelse och jag har inte fått reda på någonting nytt!

Tjejerna är hos mig nu

Just nu sitter jag i mitt vardagsrum med Felicia, Elin, Hanna, Lisa, Sara och Erika. Vi har varit och besökt två olika linjer på ps och har nu lunchrast. Så vi har ätit här och snart ska vi cykla till sparbankshallen för att kolla in gymnasiemässan. I eftermiddag blir det jobb för mig och sen kolla träning för jag får inte träna p.g.a svininfluensa vaccinet.

Hemma

Kom hem från utvecklingssamtalet för ungefär 45 minuter sen. Det gick bra! Jag känner mig faktiskt piggare nu än innan idag eller huvudvärken har försvunnnit i varje fall. Nu funderar jag på att äta kvällsmat, jag har inte gjort det än. Men det konstiga är att jag känner mig inte så hungrig fast jag inte ätit sen kl 11 idag. Med eller utan mat i magen ska jag i varje fall kolla på House som börjar om en stund!


House en av de bästa tv-serierna som gjorts ♥

Feber!

Hej allihop! Idag gick jag hem två timmar tidigare för att jag hade så ont i huvudet (som jag haft hela dagen) och min arm värkte som bara den. När jag kom hem gick jag och la mig direkt och sov i några timmar. Jag tog tempen för typ en timma sen och det visade sig att det inte skulle räcka med armen och huvudet, jag har fått feber! Det är verkligen inte roligt särskilt med tanke på att det är gymnasiemässa imorgon. Men jag får knarka värktabletter hela dagen imorgon och sen klarar jag mig nog. För jag vill absolut inte missa gymnasiemässan. Nu måste jag skriva klart min bokrecension, fast jag orkar verkligen inte göra någonting.


Ska snart till skolan!

Godmorgon, nu sitter jag och äter frukost. Det har varit en jobbig natt, jag kunde inte sova för att jag hittade ingen skön ställning att sova på för att det gjorde ont i armen hur jag än vände och vred på mig. Nu har jag ont i huvudet också. Usch vilken jobbig skoldag detta kommer bli!

Fryser!!

Jag har börjat frysa väldigt mycket nu, kan det bero på vaccinet? Jag vet nästan ingen som inte blivit sjuk av vaccinet. Just nu ligger jag i min säng med massa kläder, halsduk och täcke. Jag har min laptop i knät och den värmer skönt, spotify är på och jag läser min bok. En väldigt lugn och mysig eftermiddag med andra ord.


Svininfluensan!

Idag har jag blivit vaccinerad mot svininfluensan. Egentligen skulle jag blivit vaccinerad imorgon för då ska alla niorna på våran skola ta den. Men sexorna som tog den idag hade nio sprutor kvar och de kunde inte hålla tills imorgon därför fick jag + åtta till i min klass ta den idag. Det passade mig väldigt bra för att jag får inte träna idag och imorgon nu när jag tagit den men om jag hade tagit den imorgon hade jag ju då inte fått träna på onsdag och då missar jag en innebandyträning. För er som oroar er om den gör ont eller inte så kan jag säga att den inte gör ont. Jag var livrädd när jag gick in och skulle ta den men det kändes knappt.

Efter vi hade tagit sprutan skulle vi ha engelska och jag, Sara och Erika som tagit den var helt galna. Vi kunde verkligen inte koncentrera oss på arbetet utan vi bara var hur flummiga som helst.

Farsdag!

Kom på att jag glömde skriva innan att det är farsdag idag. Här hemma så firade vi bara med familjen, vi åt äppelpaj och hade det trevligt. Pappa fick en skiva utav mig som jag visste att han ville ha, det var Rod Stewarts senaste skiva. Nu måste jag läsa i min bok innan jag ska gå och lägga mig för att bokrecensionen ska vara inlämnad på onsdag och jag har inte läst ut min bok än. Panik! Det är så typiskt mig att vara ute med allt i sista minuten, men hittils så har det funkat väldigt bra.

SERIESTART!!!

Idag var det seriestart för mitt innebandylag och det kändes bra. Fast första perioden kändes väldigt rörig och stressig men sen blev spelet bara bättre och bättre och vi vann med 4-1. Jag blev väldigt sur på mig själv att jag släppte in ett mål för det var bara ca 3 min kvar utav matchen då. Eftersom jag då inte hade släppt in ett enda mål på 42 min så hade det ju varit kul att hålla nollan. Men det skottet var verkligen svårt att ta för det var en spelare som kom helt fri och då finns det inte så mycket mer att göra en att försöka göra sig så stor som möjligt.

Det känns i varje fall skönt att dra igång serien med en vinst mot särö/kullavik. Nästa gång är det varla som åker på stryk om vi får igång vårt väldigt bra spel som kommer ibland.


Idol

Jag har nu ikväll kollat på idol och jag förstår inte hur Mariette kunde hänga löst! Det är helt sjukt! Som tur åkte Rabih ut och nästa vecka hoppas jag att Eddie åker ut för han håller inte alls lika hög klass som de andra som är kvar. Jag tycker att Eddie skulle åkt ut ikväll och att Rabih skulle fått vara kvar en vecka till. Min absoluta favorit ikväll var Erik! ♥

Så här bör idol sluta enligt mig:
1, Erik
2, Tove
3, Mariette
4, Calle
5,Reza
6, Eddie

Resten är ju redan klart, nu tänker jag lägga ut några av mina favoritklipp från ikväll.








Nöjd

Igår när jag kom hem från skolan så låg ett litet paket till mig på köksbordet. Det var mina smycken som jag beställt från Kan Dee som hade kommit. Jag blev verkligen nöjd med dem, nu saknas bara en tröja från Kan Dee sen är jag nöjd fast det får vänta tills det kommit någon som jag verkligen vill ha.




Jobbig dag på jobbet kanske?

Ni måste bara kolla på detta klippet på en rysktruckförare som nog hade en väldigt jobbig dag på jobbet igår.


Slapp skoldag!

Jag kom hem från skolan för ca 20 minuter sen för att vi skulle ha en tvåtimmars tekniklektion men vi hade ju redovisning idag så vi fick sluta väldigt mycket tidigare. Tisdagarna är nog de roligaste dagarna i skolan för de är så korta dagar och så har vi ingen no som gör livet så mycket tråkigare. Men det är inte lika roligt varje vecka för varannan så har vi hemkunskap. Nu ska jag räkna matte och kanske börja plugga till svenska-provet. Men först kommer lite bilder på min, Elins och Felicias yoghurt som innehåller Marabou mjölkchoklad, mums!








Mobilbloggar

Hejhej, nu ligger jag i sängen och ska släcka snart. Det blev inte mycket matte räknat efter träningen ikväll för Jossan kom över och ville ha hjälp med bloggdesignen. Men det gjorde jag så gärna för matten är så tråkig! Jag kom på nyss att vi har teknikredovisning imorgon så att jag ska läsa igenom vad jag ska säga nu sen ska jag sova. Godnatt!

Måndag

Första dagen i skolan efter höstlovet är avklarad och än så länge lever jag. Men vädret är ju hur tråkigt som helst. Det är ca 5 grader och spöregnar, det har det gjort hela dagen. Eftersom jag blev jätteblött av att cykla hem från skolan så sitter jag just nu med myskläder på och det är väldigt mysigt dessvärre måste jag öppna matteboken och sätta lite fart nu. Ikväll blir det innebandyträning i sparbankshallen, kul! 

mobilbloggar!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på djävulen bär prada. Jag har aldrig sett den innan men hittills så är den ganska bra. Den går på tv4 så just nu är det nyheter vilket är väldigt segt. Imorgon är det skola, usch!

Nu vet jag!

Innan så undrade jag hur jag skulle överleva den kommande veckan utan att dö av uttråkhet och nu vet jag svaret. Jag har ju faktiskt någonting att se fram emot den här veckan, gissa vad! Vi spelar vår första seriematch på söndag, ska bli så sjukt kul! Jag har verkligen längtat efter att serien ska dra igång för efter helgen så blir det nog match nästan varje helg! :D


Jag orkar inte!

Jag orkar verkligen inte gå till skolan imorgon, jag vill ha längre höstlov! Det känns som att vi haft lov i typ två dagar. Eftersom jag inte pluggat något tidigare på lovet så blir det en pluggdag idag. Jag borde räkna lite matte för vi har matteprov på onsdag och så borde jag kanske börja plugga till svenskaprovet vi ska ha på fredag. Jag förstår inte hur jag ska lära mig svenskan, vi håller på med språkhistoria och jag vet inte hur jag ska lära mig allt, jag kommer faila! Jag borde nog läsa i min bok också för nästa vecka ska vi lämna in en bokreccension. Hur ska jag överleva denna otroligt tråkiga vecka?


RSS 2.0