Shopping!

Idag har jag städat mitt rum och varit på stan med mamma. Köpte massa vårkläder på stan idag, fast det kändes väldigt konstigt när man sen kom hem och det började snöa jättestora snöflingor. Även om det är mysigt med snö så vill jag att den försvinner nu, är så trött på den! Här kommer i varje fall vad jag köpte idag (köpte också ett par leggins från gina tricot).


Jeans från Gina tricot, 499:-


Linne från Gina tricot, 129:-


Tunika från Gina tricot, 249:-


Skjorta från gina tricot, 199:-


Mormor och morfars guldbröllopsdag!

Här kommer lite om igår då vi firade mormor och morfars guldbröllopsdag. Deras present fick typ bli att min moster och min mamma ordnat en jättestor middag hemma hos mina kusiner. Vi åt vid ett tiden då alla kommit och på såna här "fester" händer inte så mycket mer än att man äter och pratar i princip. Fast det blev ganska mycket wii-spelande för min del. Det är ju så roligt att spela med sin fyra-åriga kusin eftersom jag vann över han hela tiden. Fast han var väldigt duktig med tanke på hur liten han är. På kvällen i varje fall så kom syrrans kompis och hämtade mig och syrran. De skulle iväg till någon annan kompis och jag skulle ju iväg till Elin så hon körde hem mig och de körde vidare. Kan säga att det var jätteroligt hos Elin igår kväll, men det är det ju alltid med de människorna! ;)


Min kusin Ellie hade fixat en skylt på fönstret med mormor
och morfars namn, men den var ännu snyggare på dagen
när solen lös igenom silkespapret.


Mamma hade beställt en bukett med blommor som stod på
bordet, den skulle efterlikna mormors brudbukett så mycket
som möjligt.


Mamma hade bakat supergod tårta med guldströssel efter
som det är guldbröllop.

Underbar kväll!

Hejhej, har haft en sjukt rolig kväll ikväll. Började då med bowling, vilket inte gick särskilt bra men kul var det i varje fall. Sen var vi några stycken som åkte till bästa och åt. Efter det cykla några till läjet och några hem men jag stack till campino och möte upp lite folk som skulle äta där. Efter de hade ätit så åkte jag, Felicia L, Madde, Johanna och Alexandra och hyrde film. Sen åkte vi hem till Madde och titta film och prata. Mysigt! :D

Imorgon skulle jag och pappa till stan på förmiddagen men det blir nog inget med det för han skulle komma hem från stockholm ikväll vid nio tiden men har inte kommit hem än och klockan är nästan halv tre. Det är tydligen något strul med tåget. Vid lunch tid imorgon så ska jag fira att min morfar fyllde 80 i veckan och att han och mormor firar guldbröllop imorgon. Sen på kvällen ska jag i varje fall till Elin. Men ska nog sova nu, god natt!

Skola, spel och bowling!

Hejhej, skolan idag var typ som vanligt fast med det nya schemat så hade vi matte sista lektionen. Det var verkligen slappt för vi fick sluta tidigare och så kopplade någon in sin iphone till det nya högtalarsystemet så vi lyssna på musik. Just det ja, på lunchrasten så var vi ca 10 tjejer och killar som gjorde en massagecirkel i biblioteket, väldigt skönt var det. När jag kom hem från skolan spelade jag spel med Clara och Edith men nu ska jag åka och spela bowling med innebandylaget. Ha det bra!;)

sammanfattning!

Egentligen har jag haft ganska mycket att skriva om här på bloggen denna veckan (väldigt ovanligt!). Men jag har inte hunnit och orkat blogga överhuvudtaget. Så tänkte göra en liten sammanfattning om veckan och om jag hinner och har lust tänkte jag skriva om matchen i söndags då det hände lite saker kan man säga och inget positivt!!!

Söndag: match i Halmstad, vill inte kommentera matchen! Efter det var jag hos rebecka och hennes familj en stund. Hennes stora syster Josefine hade bakat jättegoda semlor!. Kom hem vid halv åtta typ och hade jätteont i huvudet så orkade inte göra någonting.

Måndag: Skola, plugga till no-prov och träning. Fick jätteont i huvudet på träningen så var inte med på hela. Åkte hem drack vatten och tog en huvudvärkstablett. En stund efter det började jag må illa också så jag orkade inte göra någonting.

Tisdag: Skola, stannade kvar efter skolan med några till för att skriva på hkk-arbetena. Hem och plugga no och ut med hunden m.m.

Onsdag: Skola hade no-prov, fick sluta tidigare. När jag kom hem fick jag skotta massvis med snö för pappa är i sthlm och hade det väntat till mamma kommit hem hade grannarna blivit sura! Åkte till jobbet, sen träning och sen plugga engelska (hade spanska läxa men hann inte göra den).

Torsdag: Skola, plugga matte och so. Ut och gå med hunden. Var lite sugen på att gå på wic-matchen som är ikväll men är jättetrött så jag orka inte. Så nu följer jag den via nätet istället. Just nu är det period paus men wic leder med 6-2! :D

Taggar match!

Hejhej, just nu åker jag bil till halmstad. Ska spela match där kl halv 2. Hoppas självklart på en vinst men man kan aldrig vara säker, vad som helst kan hända. Hoppas bara att det är bra golv i hallen. Jag har aldrig varit i den hallen innan för förra året var jag sjuk när vi skulle spela i halmstad och innan dess var de inte med i vår serie. Match resultatet får ni reda på ikväll för min kompis rebecka spelar i halmstad så efter matchen ska jag hem till henne en stund. Ha det bra!

Äntligen!

Yes! Nu är jag och Elin äntligen klara med vår spanska inlämning som ska vara inne kl 12 ikväll vilket är om ungefär en och en halv timma. Shit vad vi har slitit med den. Nu ska jag läsa igenom so-läxan en gång till och sen ska jag gå och lägga mig för jag är trött!!!

Hemma!

Hejhej, kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Allting flöt på som vanligt men shit vad jobbigt det är när vissa kunder lämnar fram en 1000-lapp när de handlat för 30 kr! Nu måste jag snabbt plugga lite på engelska glosorna innan träningen. Hoppas träningen ikväll blir roligare än i måndags för då var den inte så rolig. Jag har inte nämt det men på måndagar har vi börjat träna i e-hallen istället för sparbankshallen för den kommer vara upptagen i princip varje måndag hela våren nu. E-hallen är ju inte direkt något bra ställe att träna på men bättre än ingenting! ;)

Hahaha!

Som de flesta säkert sett på tv så var det ju en ica-reklam då Ulf drev med videobloggare men nu har några bloggare hämnats och gjort en liten film om ica. Visa säger att det är en parodi men eftersom handlingen inte är den samma kan ju inte det vara en parodi. Men rolig var den ju i varje fall! Enjoy!


Stress

Denna veckan blir nog inte mycket uppdatering, har så otroligt mycket i skolan nu och detta är ändå bara andra veckan. Onsdag: Idrottsteori-prov och no-läxa. Torsdag: Spanska-inlämning och 30 engelska glosor. Fredag: So-läxa. Dessutom ska jag ju jobba och träna i veckan med. Helt ärligt så känner jag just nu nästan för att sluta jobba för skolan är ju det viktigaste nu och det känns som jag typ nästan inte hinner med när nästan varje onsdags eftermiddag försvinner. Men hinner inte blogga mer nu, bye bye!

otroligt skön känsla

När någonting som man verkligen vill ska hända händer är det en otroligt skön känsla. Till exempel igår när vi spelade match mot bua. De hade spelat åtta matcher då och varit obesegrade, och tidigare i veckan och förra helgen gick det ju inte så bra för oss. Så igår ville vi verkligen vinna, vi var taggade som bara den. Och gissa vad?! Vi vinner med 2-1. Väldigt välförtjänt tycker jag. Spelet var väldigt bra och det var snygga uppspel men om man nu ska påpeka något så hade det varit så mycket bättre om det hade varit lite mer tempo i spelet.  Här kommer i varje fall en matchsammanfattning.

Inte bra: Tempot
Bra: försvarsspelet var bättre idag än tidigare.
Mycket bra: Att backarna kliver fram och producerar mål när våra anfallare inte gör det.
Extra + till: Backparet Ellen och Felicia J som ännu en gång tsm gör mål på frislag.
Övrigt: Man märker att spelet ändras (positivt) nu när vi har en annan inställning än vad vi haft den senaste tiden.


Fredagsmys!

Hejhej, det är väldigt skönt att en vecka i skolan är av klarad och att den gick så fort. Första veckan brukar ju annars gå väldigt långsamt. Nu åker jag till mina kusiner i läjet för att ha lite fredagsmys! Imorgon måste jag gå upp skit tidigt för att spela match mot bua. Hörs senare!

Seg dag idag

Idag har det varit lika segt som alla andra onsdagar. Skoldagen går jättesakta och vi har inte så roliga lektioner. Idag började jobb rutinerna som vanligt igen det var mer folk än vad det varit de senaste gångerna. Nu ska jag snart åka till träningen fast jag ska inte träna, bara kolla på eftersom jag är förkyld och har ont i halsen. Har ju haft det sen i söndags men nu har det bara blivit värre sen jag spelat match och varit med på gympan och så.

Heaven's on fire


Today!



Så här som bilden ovanför visar ser jag ut idag. Jag brukar ju inte lägga ut bilder på mig själv och mina kläder jag har på mig varje dag men idag gjorde jag det för att visa den supersköna tröja jag har på mig. Och det är inte vilken tröja som helst, min mamma har nämligen gjort den till mig. Tack! Den är jättevarm och skön, vilket passar väldigt bra när man är i skolan för där är iskallt.

För övrigt är inte dagsformen på topp idag kan man säga. Jag är fortfarande jätteförskyld och ont i halsen. Det är så jobbigt att bara kunna andas genom munnen, jag blir ju till och med nästan anfådd när jag går upp för trappan här hemma!

Matchen mot åsa!

Egentligen har jag inte så mycket att säga om matchen mot åsa. Vi visste innan att det skulle bli en tuff match och det blev det för det är alltid det mot åsa. Det viktigaste i matchen var att vi i varje fall spelade bättre än igår och att vi fick bevisat för oss själva att matchen inte är över pga stor målskillnad. Jag tycker det var bra att vi inte deppade och slutade kämpa för att vi låg under med 5-0. Vi gjorde sen tre mål och var verkligen nära på att göra fler problemet var tidsbrist. Men åsa han i varje fall göra ett mål till innan klockan ringde så matchen slutade 6-3 till dom.

Första skoldagen på 10-talet!

Prov första skoldagen och tre läxor, välkommen till furubergsskolan! Provet gick i varje fall bra som tur var. Dessutom har schemats ändrats så att vi kommer ha spanska första lektionen på måndagar. Det borde typ seriöst vara förbjudet att börja varje vecka med språk! Det blir ingen rolig start på veckorna i varje fall. Nu måste jag gå och packa inför matchen ikväll. Hörs senare!

Är i skolan!

Hejhej, är i skolan nu. Vi har fått lösenorden till valsidan idag och jag får lite panik men det ska nog lösa sig. Ikväll är det match mot åsa i åsa så det blir nog en matchraport senare ikväll. Egentligen borde jag inte vara med för att jag har jätteont i halsen men men. Jag borde inte varit med igår heller men det känns typ som att jag måste vara med. Igår hade jag bara lite ont i halsen nu har det blivit mycket värre och jag kan knappt andas genom näsan. Ha det bra, nu ska jag snart ha no-lektion! ;)

Skola imorgon!

Yes, imorgon börjar skolan! :D Ska bli hur kul som helst! Jag har längtat jättelänge nu. Jag är jättesugen på att börja plugga, massa prov och massor av läxor. I love it!

Eller inte, fan (ursäkta språket men just nu kom jag inte på något bättre ord) att skolan börjar imorgon! Vart tog jullovet vägen!? Jag har ju nästan inte hunnit göra någonting! Blir deprimerad av att tänka på skolan nu så jag går och lägger mig istället. Godnatt!

upptagen!

Ojojoj, nu har jag inte bloggat sen gothia typ. Beror på att jag varit upptagen med en massa saker men imorgon när jag börjar skolan och går tillbaks till rutiner kommer det bli mer uppdatering.
Idag har jag spelat match i våxtorp. Det har tagit nästan hela dagen, det är så sjukt jobbigt att åka 11 mil för att spela en match som är över på 3x15 min. Fast å andra sidan är det värt det för hur kul är det att bara möta de lagen som ligger jättenära...hm, inte alls lika kul. Fast idag var det ändå inte kul, varför? Jo, för att vi sög totalt! Vårt spel (jag vet inte en som man kan kalla det spel idag!) var hur grötigt som helst inte alls på den nivån vi har varit på tidigare.

Jag kan tyvärr inte jämföra denna matchen mot tidigare säsonger för att de vi möte idag är ett 92-93 lag så att vi har inte mött dem tidigare. Matchen slutade i varje fall 2-1 till dem.

Det värsta med att vara målvakt är att man ibland känner att man vill och orkar men inte kan påverka spelet. Till exempel ibland när vi ligger under så känner jag hur adrenalinet pumpar i kroppen och man vill bara springa ut på plan med klubba och kämpa på som bara den. Men det går ju inte. Nu säger jag absolut inte att jag skulle göra det bättre än utespelarna i vårt lag utan det är bara det att ibland skulle jag vilja kunna påverka lite mer. Så länge utespelarna inte gör mål, kan inte jag se till så att vi vinner. Jag får helt enkelt bara sköta mitt i målet.

Chillar och krigar!

Hejhej, nu ligger vi på rummet och chillar. Åt frukost vid halv tio och sen dess har vi legat här. Innan hade jag och felicia kuddkrig, några spelar kort, några grejar med kamerorna men annars händer det inte så mycket här. Men vid ett tiden åker vi kanske till volviahallen och kollar på wics ena damlag. Sen får vi se vad som händer!

Förlust mot engelholm!

Nu ligger vi i våra sängar och chillar. Matchen innan ikväll förlora vi med 2-0 men jädrar vad golvet var halt i den hallen. Efter matchen var vi sju tjejer som skyndade oss att göra oss i ordning. Sen stack vi till frölunda och kollade när wics juniorlag spelade match. Sen åt vi donken till kvällsmat och sen kollade vi på ett utav wics tjejlag. Eftersom vi förlorade innan så ska vi inte spela föräns kl sju imorgon kväll. Därför har vi hela dagen på oss att göra något annat roligt. Ha det bra.

Vinst så nu chillar vi!

Gick upp vid 8 idag eller dychan väckte oss kl 8 genom att starta bergsprängaren och tända i taket. Vid tio spelade vi match mot varla och det blev vinst med 3-0 till oss. Nu har vi duschat och ätit. Dychan har även hunnit med att ha en av sina "dychan tipsar-lektioner". Igår handlade en om vilken mängd smink man ska ha, idag handla den om rökning. Nu chillar vi på rummet med bergsprängaren på med högmusik! Nästa match är kl 17.40

Första dagen på gothia!

Nu ligger vi på våra luftmadrasser och ska sova. Denna dagen känns som den har pågått i evigheter samtidigt som allt gått väldigt fort. Idag har vi bara spelat en match och domarna och det jädra parkettgolvet i hallen var bland det sämsta jag sett! Matchen slutade i varje fall med att dom vann med 5-3. Sammanlagt i matchen fick vi 3 utvisningar! Jag tycker i varje fall att vi var duktiga som inte släppte in något mål när vi hade två utvisningar samtidigt. För övrigt har vi även varit i scandinavium och kollat på en match i superligan idag. Men jag, sara och ellen tyckte det var tråkigt så vi gick därifrån tidigare. Senare ikväll har vi bara chillat på rummet och spelat sms-roulett. Så ni får ursäkta om ni fått något konstigt eller taskigt sms utav mig. Dagens roligaste kommentar när vi spelade sms-roulett idag sa våran coach Dychan. Han sa: det är okej att vara ful men jag tycker att du överdriver!

Första inlägget 2010

Detta är alltså mitt första inlägg för detta året. Igår var jag supertrött så jag gjorde verkligen ingenting. Jag drog inte ens upp persienen i mitt rum eller klädde på mig. Idag har jag börjat packa lite tills imorgon. Jag vet inte om jag har skrivit det men imorgon är det gothia. Grymt skoj ska det bli! Nu sitter jag i varje fall i bilen på väg mot steninge (ligger typ utanför Halmstad). Där ska jag träffa lite vänner och det ska bli skoj. Ha det bra!

RSS 2.0